Bunalımlı Hallerdeyim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.877
Merhaba kızlar,
Bana son 1 aydır bir şeyler oldu. Özellikle son iki haftadır.
Çok sevdiğim işimden ayrılmak istiyorum.. çalışmak istemiyorum, performansımı da düşürdüm.. sürelli yatağın içinde durmak istiyorum..
1 ay sonra düğünüm var delice evlenmek isteyen ben.. sanki komuşunun kızının düğünü var hiç moda giremiyorum.. hiç bir şey yapmak bir yere gitmek içimden gelmiyor..
Anlık bağırmalarım oldu.. birine bir şeyi ikinci defa söyleyince bağırıyorum.. tahamül edememeye başladım. Biriyle sohbet ederken dinliyormuş gibi yapıyorum..
Sanki herşeyden sıkılıyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum gibi..
Havalardan mı acaba? Hiç böyle olmamıştım.. Allah'a şükür hiç bir derdim tasam yokken kendimi mutsuz hissediyorum.
Benim gibi olan oldu mu hiç?
Herkese cevap veremeyebilirim şimdiden teşekkürler..

canım hepsi düğün stresinden. işini sakın bırakma seviyorsan. bu durumlar geçince çok pişman olursun. ben de nişanlılık döneminde stres yapmıyorum sanıyordum düğüne 1 hafta kala hastanelik oldum. içten içe stres yapmışım meğer.

Sanki şuan düğün hiç umrumda değilmiş gibi.. bir yerlere gitsem hiç kimse olmasa ve yatsam uyusam hep onu hayal ediyorum! Hiç kimse olmasın..
Geçen çok bunaldım iş yerinde yani o an biri gelip bir şey deseydi istifa edebilirdim.. umarım dediğiniz gibidir.. bu şekilde sağlıklı bir evlilik yapamam çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…