Anlamadığım şey, Ankara Bitlis'ten çok daha büyük ve sosyal hayatı daha canlı bir yer..Orada sıkılmayıp burada nasıl sıkılıyorsunuz ?
Merak etme cnm yalniz deilsin..cogunluk ole..kimse kapi calmio artik..yalniz herkes ama iste kimse kimseyi ole gormuo sadece kensisini ole zannedio..bnde ogretmenim 9/3 benimde.okulum kucuk 3ogretmenli.oncesi mustaydim 4yil kaldim ve orda meslek cevresi arkds cevresi olistrdum.memlekee geldim evlenerek vee tataaaammm yalnizim.annem ablam akrabalarim var ama ben arkds istiorum..alisversi yapmak istiorum..falan filan...ilk yillar ole olo..simdi ole deilim.hamileyim allaha sukur ve kndimi hic yalniz hissetmiorum..karnimda bi biciirik var ve arkadsim oldu bnmm..ama bnm en buyuk sansim ailemin burda olmasi.allahim sabir versin umarim cabuk atlatirsin
çeşitli kurslara gidebilirsin tatlım çevre ednmek bakımından
okulundan sonra kalan vakittte bikaç saatliğine
gitar kursu çeşitli dans kursları vs..
hem hobi edinmiş hem çevre edinmiş olabilirsin
bu dediğimi denemende fayda var diye düşünüyorum
süre sonra bunaltını eşine yansıtmış olursun durum daha da
vahim olabilir
Bencede bu konuda yanlız değilsin..Haftanın 6 günü 8-18 arası çalışıyorum eve gitmem 19:30 buluyor..Ev iş yetişemiyorum. 16 katlı bir sitede oturuyorum bir gördüğüü birdaha görmüyorum zaten..Yakınımda bir akrabam bile yok..İşten eve evde işee.Hiçbir sosyal faliyetimiz bile olamıyorr..Yorgun düştüğüm için evden çıkasım kalmıyor bir günümde..Hayat böyleymiş demekki..Herkes istediği hayatı yaşayabilse ama imkanlar ancak buna yetiyor..
zamanla arkadaş edinirsiniz birden olmaz, herkesin fikri farklı olabilir ama bence ankaraya alışırsanız vazgeçmek zor olur ankara yaşanılacak yerdir
Suan seni en iyi anlayanlardan biride benimdir canim..
Hemde suan o kadar derinden ailemin ozlemini yasarken senin konunda buldum kendimi..
Bende evlenip Ingiltere ye geldim Turkiye sinirlari bile degil..
Nasil ozluyorum ailemi anlatamam, soyledigin gibi aileme bisey soyleyemiyorum cunku ulasmazlar ellerinden bisey gelmez uzulurler, kiyamam ki onlara..
Bazilari neden acimasizca yorumlar yapiyorlar, herkesin derdi kendince buyuk..
Allah yardimcimiz olsun insallah canim ama sukret bak senin ailenin yanina gelmesi beinimkiler kadar zor degil..
Bi disari ciktigin zaman tanidigin simalari goruyosun yani ayni dili konustugun ayni milleten insanlari...
Ozlem cok zor hemde cok..Insanin taa en derinde yasadigi yakip kavurdugu ama kimselere soyleyemedigi mahremi..
Dua edelim birbirimize..
ben de 12 yıl önce istanbuldan ankaraya gelin geldim.seni çok iyi anlıyorum.ben 2 yıl kalın perdelerimi bile açmıyordum ankarada olduğumu anlamıyım diye.çevre zamanla oluyor .okulda kafana göre meslektaşın yokmu .biraz zaman ve sabır canım.. bu arada kurslara gidebilirsin.birde haftasonları eşinle göksu parkına gidebilirsin çok hoş bir yer.aracınız varsa gölbaşına gidebilirsiniz.hamamönünü görmediysen oraya gidebilirsiniz.çok güzel mekanlar var orda.umarım en kısa zamanda alışırsın.Rabbim başka keder vermesin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?