- Konu Sahibi birkedigordumsanki
-
endıselerınızı anlıyorum
ama esınıze dısarıdan verılen dırektıfler pek etkı etmez gıbı gelıyor bana
karakterı babacan bence
evet ılk zamanlarda bu konular yuzunden sıkıntı yasayabılırsınız
ama zamanlar esınız de kendını en azından kardesınden cekecektır
ama bu zamanı sorunsuz atalabılırmısınız onemlı olan o
bır de bılezık mevzuusuna takıldı
senın koruyamayacagını dusundugu altınları memleketındekı kuyumcuya emanet edecek olaması
banka kasaları ne gune duruyor anlamadım
bızımde altınlarımız korkulu ruyamızdı
ama hemen banka kasası kıralayıp koyduk ıstedıgımız zaman ıcınden ıstedıgımızı de aldık
ısı saglama baglamak lazım her zaman
söyledim canım bırakmam orda düğün sonunda sakın olaki çıkmasın kimse ver bileziklerini diye dedim...
bankaya kasaya vercem dursun lazım oldukça kullanırız dedim verdiği cevap kasanında garantisi yok banka soyulursa yıkılırsa bi teminat verilmiyomuş
var mı böyle bişey kasa kiralamanın bedeli nedir beni bilgilendirir misin canım
daha bide burdaki düğünüde biz yapıyoruz ... başta burda düğün olmayacaktı kınamla nikahım olacaktı burdan babam dedi sonra burdan gideceklere araba ayarlayın o zaman dediler onlarda paramız yok diye çıktılar işin içinden benim babamda 30 senedir istanbulda dostu var düşmanı var adam ilk defa kız çıkaracak evden niye boynu bükük çıkarsın ne mecburiyeti var burdada yapacaz bişeyler dedim salonu tuttum...
burada yapılacak düğündeki takıları soruyolar bana ne olacak diye baba evimdeki borcumu harcımı kapatıcam dedim surat asılıyo daha bunu dedim diye herkesin ailesi kendine kıymetli ben öbür taraf için sıkıntı çekecem hemde benim için ailem sıkıntı çekecek kim mutlu bu işte ....
Vala Allah kolaylık versin ne deyim...
Kadın kocasından ayrılmış, kocasının görevini oğluna yüklemiş belli ki...
Boşanırken oğluna güvenmiş demekki, bunlardanda anlaşılıyor ki kadın bencil birisi... ve analık hakkını kullanarak sömürecek sizi... bana da bile bile lades gibi geldi... hakkınızda hayırlısı ne diyelim...
söyledim canım bırakmam orda düğün sonunda sakın olaki çıkmasın kimse ver bileziklerini diye dedim...
bankaya kasaya vercem dursun lazım oldukça kullanırız dedim verdiği cevap kasanında garantisi yok banka soyulursa yıkılırsa bi teminat verilmiyomuş
var mı böyle bişey kasa kiralamanın bedeli nedir beni bilgilendirir misin canım
evlenince tayin durumuna göre istanbulda ya da doğuda bi yer olacak...
annesi kendi memleketine gidecek..
erkek kardeşinin belli değil belki babasının yanına alanyaya ya da annesinin olduğu yere gidecek...
babası alanyada evlenmiş çocuğu var... adam ne ölçüde yardımcı olabilirki.. Kaldıki nişanlım demez ihtiyacım var diye babasına almaz ondan bişey.. annesi kırılmasın diye (!)
ben arayıp hatırını soruyorum haftada bir bazen iki haftada bir öbür kardeşinin ne kız istemesinde bulundu ne düğününde ne nişanında ... çocuk buna rağmen neye güvenip askere giderken karısını oraya bıraktı gitti muallak !!! neyse kız ordada duramadı kendi ailesinin yanına gitti... şimdi askerlik bitti ne yapacaklar bilmiyorum...
benim isteneceğim zamanda ben dedim nişanlıma babanında hakkı var yinede sen bilirsin ama istersen bi teklif et kardeşininkindede bulunamadı dedim adam üzülür oda ister yanınızda olmayı dedim.
nişanlımın hoşuna gitti bu. çağırdı Allah razı olsun adam geldi istedi babamdan bunun hatrına ne maddi ne manevi bi fayda ya da zararı yoktur bana ama arar hatrını sorarım.. diyo bana kızım bi ihtiyacın var mı diye Allah razı olsun canınızın sağlığı diyip kapatıyorz teli
düğünede dedim istersen teklif et diye bu kadar düşünme sen dedi tamam dedim kapattık konuyu muhakkak vardır bi bildiği dedim...
maşallah şimdiden altınların paraların yerleri dahi konuşulmuş.mal paylaşımı yapılıyor sandım biranda.bence ileride büyük sorunlar sizi bekliyor.atacağınız imzayla büyük sorumluluk alacaksınız eğer bu sorumluluğu kaldırabilecekseniz bence o imzayı atın yoksa burda çok arkadaşın severek evlendim ama ayrılıyorum diye yazısını okudum.ben evlenirken değil para altın nere konacak diye dahi konuşmadık.bankada kasada saklıyabilirsiniz en mantıklısıda anahtarının sizde olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?