Selam arkadaslar ikibucuk senelik evliyim yavanci biriyle evliyim yurt disinda yasiyorum müslüman kendisi evlendigim günden beri misafirim var söyle esimin ailesi kendi memleketinde yasuyo sadece abisi var burda evli cocuklu dügünümüzde üc ayligina anbesi ve evli abisi memleketten geldi bizde kaldi yeni evliyjen dügün ucin geldiker arada diger abisindede kaldimar gittiler sonra buraya gelen abisi sürekli gelmek itedi burda ppsrava parcalari aliyorum memlekette satiyorum diye kendi calusmuyo o sekilde para kszaniyomus öncedende yapiyomus ama önceden abisi burdan alip otobüsle gönderiyomus bize gelince bunu firsat bilip sürekli gelmek istedi ve 4 cocugu car dügö den sonra gidinxe esim alti ay sonra tekrar davetiye glnderdi bir senelik vite yaptirdi burcsenenin toplamda alti ayi bitdeydi gut gel yapti sürekli 2924 basindan beride vize kalkti onlara ve yegenide gelmeye basladi kiz bakiyonus burda 3 ay geldi gitti üc ay nemleketinde jaldi yine geldi üc ay jaldi gitti toplam alti ay gecen sene ve simdi yine geldi bikac haftadir gidicekmus göya neyse ben gecen sene bu ay gamile kaldim ve artik canima yetti büyük kavgakar ikdu hamileyken abiabuside yegenide vardi bizim dilimizi ankamiyolar ama ankadilar istenmedikkerini yüzlerine söyledim babamkari cagirdim onkarda konzstu misafirin yaninda gatta problem olzyo bizim kültorümpzde bu jadar uzun erkek misafir olmaz vs esim ben ailemi kovamam o bnm evim abimin evidur dedi ben hamileyken kadin her yerde bulurum cocuk yaparim abimi aramam dedi anbemin evinde kaldim doguma son iki ay ayrilmak ustedigimi söyledim özür diledi bidaha gelmicek yegenim sadece kuz bakmaya grlmusti dedi abimde bikac gün gelip isini galkedip gider dedi ageldim cünki doguma tek gitmek istemedim ccocugum dogumda yalniz olsun istemedim dogduktan sonra cocugu hic kucagina almadi3 aya kadar korktugu icin adini koyarken sorun yapti bana illa benim sectigim isim olucak diye onun memleketinin ismi yoksa ailesi nasil olurda türk ismi koydun dicek heralde ve simdi sorunum o sorunkardan beri beni psikolojik olarak yioratiyo lohusayken zaten bunalimda olur bir kadin o beni daha cok bunalima soktu cocugun bi sorunu olzyo senin yüzünden ne bicim bakiyisun cocuga gibi sözlere maruz kaliyorum bnm annemler komsum aylar sonra ziyarete idiyo hendi ailesi aykarca bzde baska memleketen gelmelerine ragmen sprekli bnm ailm bnm külürüm bnm isteklerim olsun ustiyo bunaldim bosanmayi ertelemistim cocuk icin ama suan daha cok bunaldim o iki ay annemin evindeyken cok rahattim