- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
Banada bu açıklıkta yorumlar lazım bende teşekkür ederimay kusura bakmayın ama okurken bile ruhum daraldı.
ben hiç sevmem böyle mesaj atılmasını bekleyen bu konuda etrafı zorlayan insanlardan hiç hazetmem.
bana da böyle trip atan insan tipleri var maalesef.
bakın öncelikle şunu bilin, etrafımdakileri bu kadar açık söyleyemiyorum yüzyüze baktığımızdan dolayı ama asla ne mesaj atıp ne de arıyorum zaten anlıyorlar uzak durduğumu da.
ama size direkt burda yazayım bir insan sizinle iletişim kurmak istese, aklına gelseniz zaten arar ve mesaj atar.
bi özel günümde mesaj atmıyorlar ne demek ya? kimse sizin doğum gününüzü kutlamak zorunda değil. ya da sizi düşünüp arayıp sormak zorunda değil. bunlar gönül meselesi. kime gönlün ve sevgin varsa ona mesaj atar ve ararsın. bekleyene değil.
ayrıca tam tersi böyle bekleyip zorlayan, bunu ima eden ya da trip atanlar daha da itici oluyor. insanın ilgileneceği varsa da soğuyor.
kusura bakmayın bu konuda biraz dertliyim. daha bu yüzden çok yakın zamanda bana sürekli noldu? niye aramıyorsun? bişeymi oldu? bulaşalım görüşelim vs diye ısrar eden yıllardır görüştüğüm arkadaşımı çıkardım hayatımdan.
neyse tam da yaram olan bir konuydu. yorum yapmak iyi geldi.