Haklısın. Biliyorum. Ama dediğim gibi sıkıldım biraz...yalnız kalmaya mı ihtiyaç duyuyorsun?
ne güzel kayınvaliden destek oluyormuş,
birde bunun köstek olanları var.
Merhabalar... Bugünlerde çok sıkkınım. 2 yaşında bir kızım var. Kızıma kayın validem ve kayınpederim bakıyor. Aslında onların bakmasından şikayetçi değilim. Her sabah gözüm arkada kalmadan bırakıp çıkıyorum. Geldiğimde yemeği yapmış oluyor, çoğu zaman mutfağı toplamama yardım ediyor, çamaşırları makineye atar, asar, toplar, katlar... Yani ev için de bana yardımcı olur. Ama bir kaç gündür canım çok sıkkın. Eve gidesim gelmiyor. Kızımı özlüyorum eve gitmek istiyorum, sonra evde yalnız olmadığım aklıma geliyor daralıyorum. Geçer herhalde bilmiyorum ... Yazıp rahatlamak istedim çünkü bunları konuşabileceğim hiç bir arkadaşım yok
Her zaman böyle değilim. Bir kaç gündür ağlamaklı haldeyim. Kimseyle konuşamıyorum. Hiç arkadaşım yok. Amkaradayım daha yeni geldim hiç bir yeri bilmiyorum, kızımı bırakıp bir yerlere gidemiyorum kızımla hiç gidemiyorum. Bilmiyorum, geçsin diye bekliyorum bu halim.Başka bir sıkıntın olabilir belki kendin de bilmiyorsun bunu..
Kızıma da kıyamıyorum küçük geliyor bana kreş için. Eylül gibi vereceğim ama çok büyük ihtimal...bu yaz ver kızı krese rahat et.evde hele kv nin olması zor tabikii.
sürekli sizinle mi kalıyorlar?Haklısın. Biliyorum. Ama dediğim gibi sıkıldım biraz...
Kızıma da kıyamıyorum küçük geliyor bana kreş için. Eylül gibi vereceğim ama çok büyük ihtimal...
Çok haklısınız. Söylediklerinizi hep düşünmüşümdür zaten. Ama bazen böyle zamanlarım oluyor işte. Dediğim gibi geçmesini bekiliyorum.Bence çok şanslı olduğunuzu düşünüp sukredin çünkü hem çalışıp hem ev işi hem çocuk okadar yorucuki ben aileme 12 saat uzaklıkta bir sehirdw yaşıyorum çalışıyorum esimde çok yoğun çalışıyor birde oglum var kosturmacayla geçiyor hayatim bazen annem geliyor bir hafta kaliyor o kadar iyi geliyorki arkadaşlarım yüzüne renk geldi diyorlar ..ha evinde yanlız olmak istemende normal tabiki ama çok yorucu bil yani sevgiler..
Allah razı olsun derim her seferinde konu açıldığında, gerçekten çok iyi bir insan. Teşekkür ederim yorumunuz için.bence eşinle başbaşa plan yap. benimde annem bakıyor oğluma. tatil günlerimizde gidiyor. aslında gitmese daha iyi olur ama yalnız kalın diyor. mesela sizde sinemaya gidin başbaşa yemeğe çıkın. yakın yerlere kaçamk yapn gidin.
bunalmışsınız hep aynı şeylerden..
kv yönünden çok şanslınız maşallah..
Ayrı değiliz , uzakta falan değil yani... Ama işte işten çıkıp gelmesi 7 yi buluyor o yorgun oluyor ben yorgun oluyorum, bi yerlere gidemiyoruz. Günler uzadığında belki daha iyimser olabilirim.Esiniz nerde peki?
Allah razı olsun derim her seferinde konu açıldığında, gerçekten çok iyi bir insan. Teşekkür ederim yorumunuz için.