Amin... Teşekkürler ...gerçekten çok şanslısınız Allah bozmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin... Teşekkürler ...gerçekten çok şanslısınız Allah bozmasın
Bence çok şanslı olduğunuzu düşünüp sukredin çünkü hem çalışıp hem ev işi hem çocuk okadar yorucuki ben aileme 12 saat uzaklıkta bir sehirdw yaşıyorum çalışıyorum esimde çok yoğun çalışıyor birde oglum var kosturmacayla geçiyor hayatim bazen annem geliyor bir hafta kaliyor o kadar iyi geliyorki arkadaşlarım yüzüne renk geldi diyorlar ..ha evinde yanlız olmak istemende normal tabiki ama çok yorucu bil yani sevgiler..
Ayrı değiliz , uzakta falan değil yani... Ama işte işten çıkıp gelmesi 7 yi buluyor o yorgun oluyor ben yorgun oluyorum, bi yerlere gidemiyoruz. Günler uzadığında belki daha iyimser olabilirim.
Evet...sürekli sizinle mi kalıyorlar?
Haklısınız. Buraya küçük bir şehirden geldim 5 dk da evde olabildiğim bir şehir... Alışamıyorum o yüzzden sıkıntı yaşıyorum.İşten çıkıp gelmesi 7yi mi buluyor? Arkadasim sukret ya. Benimkinin isten gelmesi bazen gece 2yi buluyor. Biz bile o saatte bir yerlere cikabiliyoruz, iki kisilik yapacak seyler bulabiliyoruz.
Bence evliliginizi azicik canlandırın. Sorun ordan kaynaklaniyor olabilir..
sıkılmakta haklısınız öyleyse.Evet...
Yok yanlış anladınız. Kızım için buradalar. Kendi evlerini kapatıp geldiler sağolsunlar...sıkılmakta haklısınız öyleyse.
ayrı eve çıkmayı deneseniz.
Aslında mutsuz değilim. Bir kaç gündür üzerimde olan bir ağırlık, huysuzluk, rahat batması ve bilimum benzeri haller...yine de durumunuz çok kötü değil ama kalabalık sizi yormuş..
ne de olsa cekirdek aile olarak yaşamak gibi olmaz dünya iyisi olsalar bile...
ama bu gecici bir süreç yavrunuz krese basladıgında eski düzeninizi elde dersiniz.. kendinizi düşünerek yormayın ve kafanızda cok mutsuzum diye söylenmeyin :))
Haklısınız. Buraya küçük bir şehirden geldim 5 dk da evde olabildiğim bir şehir... Alışamıyorum o yüzzden sıkıntı yaşıyorum.
Canim bide kv herseye kakarissa hic bisey yapmasa surekli cene yapsa daha kotu olur sen haline sukret bence ne konular aciyorlarki agzimiz acik kalyo kvyle ilgiliMerhabalar... Bugünlerde çok sıkkınım. 2 yaşında bir kızım var. Kızıma kayın validem ve kayınpederim bakıyor. Aslında onların bakmasından şikayetçi değilim. Her sabah gözüm arkada kalmadan bırakıp çıkıyorum. Geldiğimde yemeği yapmış oluyor, çoğu zaman mutfağı toplamama yardım ediyor, çamaşırları makineye atar, asar, toplar, katlar... Yani ev için de bana yardımcı olur. Ama bir kaç gündür canım çok sıkkın. Eve gidesim gelmiyor. Kızımı özlüyorum eve gitmek istiyorum, sonra evde yalnız olmadığım aklıma geliyor daralıyorum. Geçer herhalde bilmiyorum ... Yazıp rahatlamak istedim çünkü bunları konuşabileceğim hiç bir arkadaşım yok
Ankara...Istanbula mi geldiniz? Neredesiniz su an? Esinizle kesfedin bir cok yeri gezin. O kadar zevkli güzel yerler varki...
Kıyamadım kızıma. Eylül gibi vermeyi düşünüyorum ama.Ben de evimde yabanci istemem kim olursa olsun... gelmeselermia krese verseniz hem gelisimi icin daha faydali olur hem de evinizde yabanci olmaz
Anlayışınız için teşekkür ederim... Ben de geçmesini bekliyorum...Geçecek. Mevsim değişiklikleri bile etkiliyor ruh halimizi.
Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor.
Kızınızla ufak yürüyüşler iyi gelebilir.
Bir de vitamin takviyesi öneririm. Emin olun ilgisi var.
Sevgiler.