bunaldım...

1 hafta gelince pek sorun olmuyor ama uzun süreli kalınca aynı olmuyor ne yazık ki.

Benim de annem gelip bizde kalıyor, yemeğimi yapıyor sağolsun, sabah bize kahvaltı hazırlıyor, çamaşırımı yıkıyor, ütümü yapıyor vs.

Ama ben yalnızken daha mutluyum.

Ayrı değiliz , uzakta falan değil yani... Ama işte işten çıkıp gelmesi 7 yi buluyor o yorgun oluyor ben yorgun oluyorum, bi yerlere gidemiyoruz. Günler uzadığında belki daha iyimser olabilirim.

İşten çıkıp gelmesi 7yi mi buluyor? Arkadasim sukret ya. Benimkinin isten gelmesi bazen gece 2yi buluyor. Biz bile o saatte bir yerlere cikabiliyoruz, iki kisilik yapacak seyler bulabiliyoruz.
Bence evliliginizi azicik canlandırın. Sorun ordan kaynaklaniyor olabilir..

Haklısınız. Buraya küçük bir şehirden geldim 5 dk da evde olabildiğim bir şehir... Alışamıyorum o yüzzden sıkıntı yaşıyorum.

galiba geçici değil sürekli mi birlikte yaşayacaksınz? sadece cocugunuza bakmak için mi sizleler?

büyük ihtimal kayınvalidenlerde kendi evinde oturmak ister..çocuğunu teslim edebileceğin yemeğini yapan evini toplayan insan..normalde mumla arasan bulamazsın..yalnız kalmak istiyorsan eve geldiğinde al çocuğunu anne ben biraz gezdireyim parka falan götüreyim de çıkın gezin..

Canim benim seni anlıyorum. O insanlar sana yardım ediyorlar minnet duruyorsun ama yalnız kalmaya da ihtiyaç duruyorsun. Bi dönem ben de yaşadım bunu. Eşimin annesi yardım için bizde kalıyordu. Ona o kadar minnet etmeme rağmen yalnızlığa da ihtiyaç duyuyordum. Bunlar geçici zamanlar. İyiki onlar var. Aslında biz böyle iyi insanlarla karşılaştığımiz için çok şanslıyim. Insallah yakın zamanda geçer sıkıntın.

Aslında mutsuz değilim. Bir kaç gündür üzerimde olan bir ağırlık, huysuzluk, rahat batması ve bilimum benzeri haller...

Haklısınız. Buraya küçük bir şehirden geldim 5 dk da evde olabildiğim bir şehir... Alışamıyorum o yüzzden sıkıntı yaşıyorum.

Istanbula mi geldiniz? Neredesiniz su an? Esinizle kesfedin bir cok yeri gezin. O kadar zevkli güzel yerler varki...

Beraber yasıyorsunuz sanırım zor tabı ama ne guzel bakıcı tarafından bakılmıyor cocuk bu kadar yardımcı bır kayınvalıdenız var ne guzel hee tabıkı yanlızlıgın tadı baska.

Canim bide kv herseye kakarissa hic bisey yapmasa surekli cene yapsa daha kotu olur sen haline sukret bence ne konular aciyorlarki agzimiz acik kalyo kvyle ilgili

Ben de evimde yabanci istemem kim olursa olsun... gelmeselermia krese verseniz hem gelisimi icin daha faydali olur hem de evinizde yabanci olmaz

Geçecek. Mevsim değişiklikleri bile etkiliyor ruh halimizi.
Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor.
Kızınızla ufak yürüyüşler iyi gelebilir.
Bir de vitamin takviyesi öneririm. Emin olun ilgisi var.
Sevgiler.

Geçecek. Mevsim değişiklikleri bile etkiliyor ruh halimizi.
Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor.
Kızınızla ufak yürüyüşler iyi gelebilir.
Bir de vitamin takviyesi öneririm. Emin olun ilgisi var.
Sevgiler.
Anlayışınız için teşekkür ederim... Ben de geçmesini bekliyorum...

kayınvalidenlerle ayrı evde oturmanız lazım. . oturduğunuz yere yakın bi yre yerleşseler kızını onlara bıraksan sabahları akşamda alsan ? böyle bi imkanın varmı ? . insan zaten sabahtan akşama kadar eşiyle ayrı kalıyor . . eve geldiğindede evinde yabancı gibi durursunuz çok sıkıcı bi durum . . yardım ediyomuş sağolsun ama . . ne kadar iyi insan olurlarsa olsunlar insan rahat edemezki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…