bunaldım...

Bazen oluyor böyle. Kadın inişli çıkışlı ruh haline sahip. Hepimizin böyle olduğu, moralimizin düşük olduğu günler olabiliyor bazen. Hatta adet döneminiz yakın olabilir belki etkisi vardır. Ben de çok etkili oluyor şahsen.

Bence gidip saçınızda bir değişiklik yaptırabilirsiniz. İnanın çok iyi geliyor. Hem yaz geliyor. Yeni imaj insanı mutlu ediyor kafasını dağıtıyor.

çocuğa bakıyorum diye evini dağıtsa,temizle işin ne dese, kendisine öğle yemeğini yapmanı istese, evinde sürekli çeşit çeşit yemek yok haftada bir çamaşır yıkıyorsun diye sürekli sana söylense.çekmecelerini falan karıştırsa. giydiğine yediğine içtiğine herşeyine karışsa hayat nasıl olurdu diye düşünüp rahatlarmısın. bu arada sabah çocuğun altını değiştirdiği bezi akşam salonun ortasından falan toplasan.sizin kv ye maşallah diyorum.

anlasilan anlayisli bir kayinvaliden var. Anne ben bugun kotuyum diyip odana gec uzan kapat kapini kitap oku muzik dinle. Zaten duramayip cikarsin acilirsin. Bence bunalmissiniz ben de yalnizligi cok cabuk ozleyenlerdenim
Mümkün değil ki... Kapıdan girer girmez kızım paçama yapışıyor. Wc ye bile kırk takla ile gidebiliyorum o_O

Benimde oğluma kayınvalidem bakıyor hatta biz aynı evde oturuyoruz .
Çok şükür bir sıkıntımız yok çokta iyi anlaşıyoruz ama dediğin gibi bazen böyle buhranlar geliyor
Geçeceğini düşünüyorum. Çok takmamaya çalışın

çocuğa bakıyorum diye evini dağıtsa,temizle işin ne dese, kendisine öğle yemeğini yapmanı istese, evinde sürekli çeşit çeşit yemek yok haftada bir çamaşır yıkıyorsun diye sürekli sana söylense.çekmecelerini falan karıştırsa. giydiğine yediğine içtiğine herşeyine karışsa hayat nasıl olurdu diye düşünüp rahatlarmısın. bu arada sabah çocuğun altını değiştirdiği bezi akşam salonun ortasından falan toplasan.sizin kv ye maşallah diyorum.
Zaten hep öyle düşünüyorum. Ama bazen insan daralır ya... O günlerden bir gün işte... :KK51:

Her zaman böyle değilim. Bir kaç gündür ağlamaklı haldeyim. Kimseyle konuşamıyorum. Hiç arkadaşım yok. Amkaradayım daha yeni geldim hiç bir yeri bilmiyorum, kızımı bırakıp bir yerlere gidemiyorum kızımla hiç gidemiyorum. Bilmiyorum, geçsin diye bekliyorum bu halim.
Hamile olma:)) adet dönemindir. Çalıştığın Yerdedemi arkadaşın yok.

Merhabalar... Bugünlerde çok sıkkınım. 2 yaşında bir kızım var. Kızıma kayın validem ve kayınpederim bakıyor. Aslında onların bakmasından şikayetçi değilim. Her sabah gözüm arkada kalmadan bırakıp çıkıyorum. Geldiğimde yemeği yapmış oluyor, çoğu zaman mutfağı toplamama yardım ediyor, çamaşırları makineye atar, asar, toplar, katlar... Yani ev için de bana yardımcı olur. Ama bir kaç gündür canım çok sıkkın. Eve gidesim gelmiyor. Kızımı özlüyorum eve gitmek istiyorum, sonra evde yalnız olmadığım aklıma geliyor daralıyorum. Geçer herhalde bilmiyorum ... Yazıp rahatlamak istedim çünkü bunları konuşabileceğim hiç bir arkadaşım yok :KK42:

şanslısın bi yerde... sıkıldın ama haftasonları filan kızınla vakit geçirin ... eşin kızın sen birlikte.
kayınvalide ve kayınpeder sizinle mi yaşıyor aynı dairede? yoksa apartmanda mı birliktesiniz?

Merhabalar... Bugünlerde çok sıkkınım. 2 yaşında bir kızım var. Kızıma kayın validem ve kayınpederim bakıyor. Aslında onların bakmasından şikayetçi değilim. Her sabah gözüm arkada kalmadan bırakıp çıkıyorum. Geldiğimde yemeği yapmış oluyor, çoğu zaman mutfağı toplamama yardım ediyor, çamaşırları makineye atar, asar, toplar, katlar... Yani ev için de bana yardımcı olur. Ama bir kaç gündür canım çok sıkkın. Eve gidesim gelmiyor. Kızımı özlüyorum eve gitmek istiyorum, sonra evde yalnız olmadığım aklıma geliyor daralıyorum. Geçer herhalde bilmiyorum ... Yazıp rahatlamak istedim çünkü bunları konuşabileceğim hiç bir arkadaşım yok :KK42:
canım kendine ait özel alan kalmamış anlıyorum insan evin içinde rahatlamak istiyo eve girer girmez kısa penye elbise giyip pofuduk terliklerimle atıştırcak bişiler alıp köşe takımının baş köşesine geçerim normalde, ama kv kp varken olmuyo. aynı şehirde yaşamıyolar mı senle ayrı evleri yok mu? çocuğu onlara bıraksan iş çıkışı da alıp eve geçsen mesela bi süre. burda konu kv kp iyi kötü meselesi değil annen baban da olsa aynı şeyi hissedebilirdin insan bazen kendiyle kalmak istiyo. uzun süredir böyleysen gayet normal

Her zaman böyle değilim. Bir kaç gündür ağlamaklı haldeyim. Kimseyle konuşamıyorum. Hiç arkadaşım yok. Amkaradayım daha yeni geldim hiç bir yeri bilmiyorum, kızımı bırakıp bir yerlere gidemiyorum kızımla hiç gidemiyorum. Bilmiyorum, geçsin diye bekliyorum bu halim.
Sen kendine zaman ayıramamaktan sıkılmışsın ozaman en azından arkadaş çevren olsaydı iki gır gır şamata iyi gelirdi..

Bazen bu tarz psikolojileri yasiyoruz. Kendimize ait zaman dilimleri,evinin kapisini krndin acmak,ne bileyim rahat olmak istiyor insan bu hissettiklerin normal. Kendini kotu hissetme cunku kimseye haksizlik yapmiyorsun. Eve gitmeden bir yerlerde oturup guzel bir kahve ic. Ya da sevdigin bir muzigi acip biraz yuru. Kendine zaman ayir. Insallah iyi gelir.

Yerinizde olsam ben de sıkılırım
evime gelicem rahat edicem derken
evde k.valide k.pederi görmek
baş başa bir hayat yaşayamamak yeterince can sıkıcı

Beni anlayanları görünce daha bir rahatlıyorum :KK28: arada gelen hey heyler işte... Şimdi çok daha iyiyim. Teşekkür ederim...

Ne güzel ya maşallah öyle bir kayınvalidem olsa elini değil ayaklarını öperdim emin olun 6 aylık eyliyim ne bir hoş kelam ne bir destek ahhh ahhh işim evime 1,5 saat erkek gibi her yere yetişmeye çalışıyorum ona göre metrobüs var ne var ki hayatında hiç binmemiş şahsi araba dışında bi taşıta eşim çocuk diye ölüyor ama bakacak kim???çokkk şanslısın sadece çok bulanılıyorsan haftasonları eşinle kendine dışarıda zaman ayırabilirsin hem evden uzaklaşmış olursun bunalmışlığın geçer sana da iyi gelir

avantajlarını düşünün bence yemeğiniz hazır çocuğunuza güvendiğiniz insanlar canı gibi bakıyor..

tabi yalnız başbaşa kalmayada ihtiyacınız var haftasonu çocuğu bırakıp yakın bir yere bi kaçamak yapsanız eşinizxle motive olursunuz bence

X