Buluşmaya doymayan izmirli bayanlar mantı gününde yeniden birlikteyiz :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gelicem tabi bi aksilik olmassa kesin gelmeliyim bu sefer KAÇIRMIYCAM kaydirigubbakcemile4

Ben gelemiyorum kızlar:gitme: Geçen hafta KSK buluşması için temizlikçiyi erteledim. Bu hafta gelecek... ınşallah daha sonraki buluşmalara..

Arkadaşlarım işe başladım ve kk yı tekip edemiyordum. 28 Ekim yarım gün ve buluşma yeri adliyeye çok yakın. Çınar hasta filan olmazsa kesin ordayım beni de yazın noluuuuurrrrrrrr

eeeee hadi kesin gelcekler el kaldırsın bakim,,yarın son gün ,ona göre,,çalışan arkadaşlar oğün öğleden sonra tatil ,,
adı mantı günü ama ,mantı sevmeyene menü çok,,hoş sevmeyen yoktur sanırım,mantıyı,,
büyükçe 1 tabak mantı,,4,5 milyon,içecekler türüne göre fiyatı değişiyor,,ben daha önce gittiğimde osmanlı içeceği içtim ,2 milyon,eski paraya göre,,
yazın bu son sıcak günlerini değerlendirelim,,çıkın ,çıkın gelin,hadi parkmakları görelimkaydirigubbakcemile5cokacimcoook

Arkadaşlarım işe başladım ve kk yı tekip edemiyordum. 28 Ekim yarım gün ve buluşma yeri adliyeye çok yakın. Çınar hasta filan olmazsa kesin ordayım beni de yazın noluuuuurrrrrrrr

bekliyoruz canımmmopuyorumnanaktan

Ben gelemiyorum kızlar:gitme: Geçen hafta KSK buluşması için temizlikçiyi erteledim. Bu hafta gelecek... İnşallah daha sonraki buluşmalara..

bu seferde mantı için ertele canım benim,,temizlik her zaman olur boş ver ,opuyorumnanaktan

slm arkadaşlr.saatler geri alındıya buluşma saatını bızde 1saat geri alaım dıyorum.cunku 2 de buluşssak en gec 5 te kalkmamz gerek 3 saatte çok az mesela benim içinyol 1 1bucuk saat eve gelmem.saat 6 bucuk 7olcak bide ben eşimden gizlı gelcem oyuzdensaatı erkene alalm dıyorum.ne dersiniz?saat 1 yapalımmı

arkadşlar yarına akdr kımler kesın geliyor yazarmıısnz buarada saatı 1saat erkene alamyı dşünüyoruz.bilğinize

Ben de gelmeyi cok isterdim kızlar hepinizi tanımayı cok cok isterim.Aslında bugüne kadar gelmeyi düşünüyordum fakat carsamba günü cocuklar yarım günmüş öglen eve gelicekler o yüzden gelemiycem.Birdahaki bulusmaya haber verin ama cok uzak biryer olmazsa gelicem:) Herkese kocaman sevgiler...

Ben geleceğim. Yeni saate göre 13.00 te mesaim bitiyor. 13.30 da orda olurum. Tam saati bildirirseniz sevinirim

benım raporum çıkmamış yaa ben eşime nedıycem şimdi ....raporu bahane edip gelcektım ben amaaaa

enox tan başka gelen yok galiba,,kesin,kimseden ses yok,,

allahtan bir aksilik olmazsa.bende geleceğim gibi.yarın yarım gün çalışıyormuşuz.bir mahsuru yoksa mavisu prensesimi de alıp gelirim.metrodan tarif edebilirmisiniz..

allahtan bir aksilik olmazsa.bende geleceğim gibi.yarın yarım gün çalışıyormuşuz.bir mahsuru yoksa mavisu prensesimi de alıp gelirim.metrodan tarif edebilirmisiniz..

[BGÜZEL BULUŞMAMIZıN GÜZEL LİSTESİ
bumuyani
pinkstar
güneş55
gulsah_grafik
TheShe
__ROUGE__
obensi
peri
betay
xeno
pınar ipekçi

525
BORNOVA METRO
E. Ü. KAMPÜS
SUPHı KOYUNCU - OSMAN KıBAR
525 nolu metro hattı,suphi koyuncuda inilcek,koyuncu lisesinin,tam karşısında yeşil murat köşkü

Back