Buluşmaya doymayan izmirli bayanlar mantı gününde yeniden birlikteyiz :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İZMİRLİ GÜZELLER ŞİMDİDE MANTI GUNUNDE BULUŞUYORUZ..BORNOVA YEŞİL MURAT KÖŞKÜ YENİ BULUŞMA YERIMIZ :):1hug:KONAKTAN VEYA GÜMRÜKTEN OTOBUS VARMİŞ SUPHİ KOYUNCU LİSESİ DURAGINDA İNİLİYORMUŞ KARSIYAKADANDA 330 NO LU OTOBÜS KALKIYORMUŞ.. EVET HEP MUŞ..LU KONUŞTUM ÇÜNKÜ BEN BİLMİYORUM YERİ BEN TOPIK AÇMAKLA GÖREVLENDİRİLDİM ÇÜNKÜ .:kedi::kedi: ha buaarada tarih 28 ekim çarşamba saat:14 00 ,14 30 (tarihi yazmayı unutmuşum..
GÜZEL FİKİR GÜZEL ABLAMIZ GÜNEŞ55 TEN GELDI TESEKKUR EDİYORUZ ONA AYRICA.:1hug:a.s.

GÜZEL BULUŞMAMIZıN GÜZEL LİSTESİ
pinkstar
güneş55
gulsah_grafik
TheShe
Sumak

:( çarşamba tüm gün dersanedeyimmmmmmmmmmmmmmm :(((((((

Biliyorsun Tatlım Acım Çok Taze..

Eğer Kendimi İyi Hissedersem Bu Defa Yanınızda Olmak İstiyorum :(

çok güzel bi yer seçmişsiniz buluşmak için

ve tabiki yine hafta için seçmişsiniz :((

afiyet bal şeker olsun şimdiden

Biliyorsun Tatlım Acım Çok Taze..

Eğer Kendimi İyi Hissedersem Bu Defa Yanınızda Olmak İstiyorum :(

Nolduuu :1no2:

Yinemi haftaiçi olduuu ee o zaman kötü olduu benim için çok zor bu sefer eleman yok benden başka ofiste yaw böhüüü

Nolduuu :1no2:

Yinemi haftaiçi olduuu ee o zaman kötü olduu benim için çok zor bu sefer eleman yok benden başka ofiste yaw böhüüü

Cuma Dedemi Kaybettik Canım mafoldumben

çok güzel bi yer seçmişsiniz buluşmak için

ve tabiki yine hafta için seçmişsiniz :((

afiyet bal şeker olsun şimdiden

canım benim hafta içi seçmemizin nedeni,,,orda sadece çarşamba günü mantı olduğu için,,,yoksa hafta sonuda olurdu,

çalışıp gelemiyen arkadaşlarımız için,,inşallah hafta sonu buluşma yaparız,

şişşşttt ne yapıyorsunuz hatunlar hiç ses soluk çıkmıyor valla...hadi benim sezon itibariyle işler başımdan aşkınnn sizindemi sezon açılıyorr huuuuu....mantııı....buluşma....hhııımmm hııımmm hııımmmm tadından geçilmez valla....

Evet ya herkes nerde
neden arkalara düştü bizim topiğimiz mafoldumben

hımm mantımı dediniz ayol çok kötüsünüz canımda nasıl istiyordu valla amam bebekli gadınım nasıl yapayım demi içim gidiyor buluşmalara ama 2 çocukla nasıl geleyim degilmi daha önce biri yanımda biri karnımda koşa koşa geliyordum valla ah ah

Back