Buluşmaya doymayan izmirli bayanlar mantı gününde yeniden birlikteyiz :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cuma Dedemi Kaybettik Canım mafoldumben

canım çok üzüldüm başın sağolsun allah sizlere ömür versin..

hımm mantımı dediniz ayol çok kötüsünüz canımda nasıl istiyordu valla amam bebekli gadınım nasıl yapayım demi içim gidiyor buluşmalara ama 2 çocukla nasıl geleyim degilmi daha önce biri yanımda biri karnımda koşa koşa geliyordum valla ah ah

başakcığım sen gel kızz bak kadınız hepimiz el birliğiyle bakarız bebeye seveseve opuyorumnanaktan:emir_bebek:

Aaaa beni de yazın kızlar geleceklere. Gerçi o hafta çok yoğunum ama kısmetse gelmeye çalışacam.

Eren ciğim bak 21 ekim çarşamba ( bu hafta ) maviyeşil bostanlı iskelede buluşma topiği açmış uygun olursan sende gel benim o gün biraz işim var eğer fırsatım olursa gidecem...

Eren ciğim bak 21 ekim çarşamba ( bu hafta ) maviyeşil bostanlı iskelede buluşma topiği açmış uygun olursan sende gel benim o gün biraz işim var eğer fırsatım olursa gidecem...

ablacığım çalışıyorum o gün güzel olurdu valla ama imkansız gelmem:(

kızlar beni de ekleyin ,yağmur çamur olmaz ise,veletimi de alır taaaa manisa dan gelirim memleketimeopuyorumnanaktan

malesef gelemıyorum ben çünkü kardesım asker ve yarın yanıma gelıyor taa Ağrı'dan kaydirigubbakcemile4

burada 2 gun kaldıktan snra memleketıme gıdıcem onunla ,yetısebılır mıyım bılmıyorum ama bır sonra kı bulusmaya kesın katılmak ısıtoyrum bu seferr kaydirigubbakcemile

yarın aşılamam avr arkadşalr hepinizden ayrıayrı dua ebklıyorum bılıyosunz bu bululmaya gelemem ama bı sonrakı buluşmaya bebişimle gelmek nasıp olur inş

yarın aşılamam avr arkadşalr hepinizden ayrıayrı dua ebklıyorum bılıyosunz bu bululmaya gelemem ama bı sonrakı buluşmaya bebişimle gelmek nasıp olur inş

İnşallah canımm, daha yaşın çok küçük ama istiyorsun.. Allah da kucağını boş bırakmasın opuyorumnanaktan

tutorial126atiye.gif

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.:Saruboceq:

Kızlar benim belli değil daha. Ama çat kapı yanınızda bitebilirim onun için süpriz listeye yazın benikaydirigubbakcemile3 Anacığımlan:hulya:

inşallah :Saruboceq:
:)))

İnşallah canımm, daha yaşın çok küçük ama istiyorsun.. Allah da kucağını boş bırakmasın opuyorumnanaktan
tesekkurler.canım bu haret yaşa bakmıyorkı

dualarım seninle canım,,
tesekkur ederım blacm dualrını hıssettım.

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.:Saruboceq:
aminn
Kızlar benim belli değil daha. Ama çat kapı yanınızda bitebilirim onun için süpriz listeye yazın benikaydirigubbakcemile3 Anacığımlan:hulya:

Ben Diyet Mantı ıstiyorum :)))))))))))))))))

kızlar ay Çok mutluyuj nıye dıyceksınz haftaya egeye gıtmek laızmmıs rapor ıŞlerı ıÇın tebı ben hemen gÖnullu oldum eŞıme ben gıderım dedım:)
ee nıye dıye sorun buluŞma varya carŞamba gunune denk getırcek egeye gelmeyı ıŞımı hallettıkten sonrada buluŞmaya gelcem ayy gece Çok mutluoldum eŞıme nasıl yalvarıyorum ama ben gdıeırm ya sen ıızn alma boŞuna dıyorum oda haftaya olsun bı arayalım Çıktıysa bakarız dedım :)
Şımıdıden yazmıyorum lısteye adımı haftaya keısn ebllıolsun yazcem lıstye adımı

kızlar ay Çok mutluyuj nıye dıyceksınz haftaya egeye gıtmek laızmmıs rapor İŞlerİ İÇİn tebı ben hemen gÖnullu oldum eŞİme ben gİderım dedım:)
ee nıye dıye sorun buluŞma varya carŞamba gunune denk getİrcek egeye gelmeyı İŞİmİ hallettıkten sonrada buluŞmaya gelcem ayy gece Çok mutluoldum eŞİme nasıl yalvarıyorum ama ben gdıeırm ya sen İİzn alma boŞuna dıyorum oda haftaya olsun bı arayalım Çıktıysa bakarız dedım :)
Şİmİdİden yazmıyorum lİsteye adımı haftaya keısn ebllıolsun yazcem lİstye adımı

Valla sen gelmiceksin diye içime dert olmuştu mafoldumben
Çok sevindim ben bu habere opuyorumnanaktan

Back