Buluşmaya doymayan izmirli bayanlar mantı gününde yeniden birlikteyiz :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günler önceden plan yaptım çok istedim gelmeyi ama gelemicem gibi duruyor.
Gelemezsem diye şimdiden güzel bir gün geçirmenizi diliyorum mafoldumben

alalhtan bı aksılık olmazsa ben geliyorum yarın

ohh en sonunda kızlar yaa açılmıyo forum sabah beri sinirden çatladım bende geliyorum yarın kızlar orda görüşürüz öptüm hepinizi

525
BORNOVA METRO
E. Ü. KAMPÜS
SUPHİ KOYUNCU - OSMAN KİBAR
525 nolu metro hattı,suphi koyuncuda inilcek,koyuncu lisesinin,tam karşısında yeşil murat köşkü

teşekkürler ediyorum ablacım..şimdilik bir sorun yok gibi inşallah yetişirim kocaman öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan

525
BORNOVA METRO
E. Ü. KAMPÜS
SUPHı KOYUNCU - OSMAN KıBAR
525 nolu metro hattı,suphi koyuncuda inilcek,koyuncu lisesinin,tam karşısında yeşil murat köşkü

bugün bir tuhaf topik çok kasıyor..tekrar tekrar gidiyor mesajlarım...var bir tuhaflık ama ney???

Son düzenleme:
yaa eşim yarın ögleden sonra gelebiirm eve diyorr.....

gözumu karattım gelıyorum eşime sölemedimkızlar.
hastaneye gıtcem dedım.akşamdadaha çıkmamaışbosuna gitmişim diycem artık

mafoldumbensenağlamamafoldumben

çok üzgünüm kızlar..görümcem gelecek ankaradan..iptal olmuştu..az önce aradı yarın sabah erkenden yola çıkıyormuş..öğleden sonra kısmetse burada olacak bu sebeple katılamayacağım yine..aranızda olamayacağım için cidden çok üzgünüm..mafoldumbensenağlama

ben geliyorum kızlarr..kadriyeciğim geliyomusun k.yaka ya birlikte gideriz istersen buluşmaya...

Günaydınlar, açık tarif alabilirmiyim kesin değil ama gelecek olursam en azından yolumu bileyim kaybolup zaman kaybetmeyeyim ben arabayla gelicem birde alsancaktan

Son düzenleme:
bornovadan ağaçlı yoldan gir,suphi koyuncu lisesini,sorarsın artık,lisenin tam karşısında zaten,yeşil murat köşkü

tamam ablacım sora sora bulurum artık inşallah gelebilirim gelemezsem benim yerimede mantı yiyin :))

Back