Buluşmaya doymayan izmirli bayanlar mantı gününde yeniden birlikteyiz :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dreamlover ben sizin buluşmanın fotolarını gördüm ama mantı kararı alınmasında valla bi payım yok :kedi:

Sizin buluşma da çok canlıymış ama ya ufaklıklar falan opuyorumnanaktan

b14pe.jpg

evt kızlar yeşil murat köşkü

evet ben mantıyı duydum içim bi tuhaf oldu aslında çok severdim ama şu gebelik yüzünden zevklerim bile allak bullak oldu yaaakannehir

hakketen yaa :) sana zeytinyağlı tabağı yaptırırız annneemmm hafif hafif yersin gel sen geeelll

ayy topic açılmış bilee ben nasıl görmedimm mafoldumben
neyse geç oldu temiz oldu diyelm gerçi zaten haberim vardı ama tarihi bilmiyodum kaydirigubbakcemile3 neyse benide ekleyin kızlarr öptümm hepinizi yaşa sen güneş ablacımm mantı bayılırımmm :lepi:kaydirigubbakcemile3

valla ben o gün peşinen söyledim mantı sevmiyorum diye..başka şey yemeye izin var mı sayın bumuyani :)
EVET CANIM İZİN VAR :)
bumuyani sumağı, beni ve kendini niye yazmıyosun listeye mirmirmirmir
AHH AHH BASMA YARAMA.. SİZİ EKLIYORUM CANIM HEMN
burnuma kıskançlık kokuları geliyoo sankimm:1closedeyes:

şişştt kızlar benim mantımdan mı çekti yoksa canınızzz:roflol:

Mantı gününüz bizimki kadar güzel geçer inşallah güzel izmirrrrzemuszemus

biz mantıya da , dostluğa da fazlasıyla doyduk:asigim:

Sizinde öyle olur inşallah:1hug:

Güzel buluşmalar hanımlar:enbuyukkk:şeniz
sizdemı mantı gunu yapmıstınız canım ?

ay keske 29 ekım olsaydı opuyorumnanaktan

insallah gelebılrım bu sefer .)

Dreamlover ben sizin buluşmanın fotolarını gördüm ama mantı kararı alınmasında valla bi payım yok :kedi:

Sizin buluşma da çok canlıymış ama ya ufaklıklar falan opuyorumnanaktan
evet tatlım ciden enerjimiz resimlere de yansımış
ramazanda iftar için mantı açıyodum
kızlarla konuşurken sana gelicez mantı yemeye dediklerinide
yeter ki gelin istediğinizi yaparım demitim
yaptım yedirdim ya çok çok güzel olduuu
muhteşem bi gündü kuzularımızla geçirdiğimiz

burnuma kıskançlık kokuları geliyoo sankimm:1closedeyes:

şişştt kızlar benim mantımdan mı çekti yoksa canınızzz:roflol:

mantı gününüz bizimki kadar güzel geçer inşallah güzel izmirrrrzemuszemus

biz mantıya da , dostluğa da fazlasıyla doyduk:asigim:

sizinde öyle olur inşallah:1hug:

güzel buluşmalar hanımlar:enbuyukkk:Şeniz

senin topiğe baktığımda daha resimleri yeni yüklüyordun aman yarabbi dedim bunlarrr neee cokacimcoook ellerinize sağlık valla süper olmuş sizinkide..biz mantıyı 6 ekim buluşmamızda kararlaştırmıştık

niye ki ,fisfisfis

ya bir gün önce ya bir gün sonraya uygun oluyon bi tutturamadık valla kaydirigubbakcemile3 ayarla valla bu sefer ben anlamam önceden söyleyin dediydinnn söyledik iştee nananannaaaaaa hihoyyyt

Sumak ben seni kolundan tuttuğum gibi getiririm, yol arkadaşı lazım gamyoncuiremsu

hehe ben gunun anlam onemınden seyettim ki ,hani 29 ekım daha guzel olurdu Cumhuriyet bayramımızı da kutlardık :)

hem hanı bu sefer hafta sonu olucaktı :dilcikar:

insallah Theshe ,büyük bir aksılık olmazsa gelırım :)

hehe ben gunun anlam onemınden seyettim ki ,hani 29 ekım daha guzel olurdu Cumhuriyet bayramımızı da kutlardık :)

bnde menemndn geliyorum canım sözsenın için bıde hafta sonu yaparız

pınarda istiyor hafta sonu onunla bir olup bundan sonraki buluşmayı organize etsenize beraber bende eşlik ederim dur bunu bi yapalım onada el atıcaz allahın izniyle ;)

pınarda istiyor hafta sonu onunla bir olup bundan sonraki buluşmayı organize etsenize beraber bende eşlik ederim dur bunu bi yapalım onada el atıcaz allahın izniyle ;)

pazar olursa uyamamda cumartesıye bende varım arkadaşlr...

Kızlar günaydın a.s.

Süper olmuş buluşmanın Bornova'da olması...Eğer annemi kandırırsam anneciğimle beraber geliriz biz:hulya:

çok teşekkürler pinkim bizi de unutmazmış...:asigim:inşallah en yakın zamanda ayarlayalım yoksa kıskançlıktan kuduracaımkaydirigubbakcemile3
bende istiorm neolur yafff hadi bi yer bulalım bunun hemen sonrasında..opuyorumnanaktan

pazar olursa uyamamda cumartesıye bende varım arkadaşlr...
çok sevinirim hepinizi çok merak ediorm tanımayı çok istiorm bende....opuyorumnanaktan

Back