Cuma Dedemi Kaybettik Canım mafoldumben
hımm mantımı dediniz ayol çok kötüsünüz canımda nasıl istiyordu valla amam bebekli gadınım nasıl yapayım demi içim gidiyor buluşmalara ama 2 çocukla nasıl geleyim degilmi daha önce biri yanımda biri karnımda koşa koşa geliyordum valla ah ah
Aaaa beni de yazın kızlar geleceklere. Gerçi o hafta çok yoğunum ama kısmetse gelmeye çalışacam.
Eren ciğim bak 21 ekim çarşamba ( bu hafta ) maviyeşil bostanlı iskelede buluşma topiği açmış uygun olursan sende gel benim o gün biraz işim var eğer fırsatım olursa gidecem...
5 kişide kalmış yahufisfisfis
yarın aşılamam avr arkadşalr hepinizden ayrıayrı dua ebklıyorum bılıyosunz bu bululmaya gelemem ama bı sonrakı buluşmaya bebişimle gelmek nasıp olur inş
yarın aşılamam avr arkadşalr hepinizden ayrıayrı dua ebklıyorum bılıyosunz bu bululmaya gelemem ama bı sonrakı buluşmaya bebişimle gelmek nasıp olur inş
:)))inşallah :Saruboceq:
tesekkurler.canım bu haret yaşa bakmıyorkıİnşallah canımm, daha yaşın çok küçük ama istiyorsun.. Allah da kucağını boş bırakmasın opuyorumnanaktan
tesekkur ederım blacm dualrını hıssettım.dualarım seninle canım,,
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.:Saruboceq:
aminn
Kızlar benim belli değil daha. Ama çat kapı yanınızda bitebilirim onun için süpriz listeye yazın benikaydirigubbakcemile3 Anacığımlan:hulya:
kızlar ay Çok mutluyuj nıye dıyceksınz haftaya egeye gıtmek laızmmıs rapor İŞlerİ İÇİn tebı ben hemen gÖnullu oldum eŞİme ben gİderım dedım:)
ee nıye dıye sorun buluŞma varya carŞamba gunune denk getİrcek egeye gelmeyı İŞİmİ hallettıkten sonrada buluŞmaya gelcem ayy gece Çok mutluoldum eŞİme nasıl yalvarıyorum ama ben gdıeırm ya sen İİzn alma boŞuna dıyorum oda haftaya olsun bı arayalım Çıktıysa bakarız dedım :)
Şİmİdİden yazmıyorum lİsteye adımı haftaya keısn ebllıolsun yazcem lİstye adımı
Valla sen gelmiceksin diye içime dert olmuştu mafoldumben
Çok sevindim ben bu habere opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?