Bulimia hastasi oldugumu annemlere soylemelimiyim kararsiz kaldim :(

özür dilerim ama annen HASTA! o nasıl bir annedir yaa

Canım üzülme, terapiye başla sen, kilonu takma çünkü görüyorum ki bunu yaptığın halde zayıf değilsin diye üzülüyosun halbuki bu yaptığın vücudunun dengesini bozmaktan başka bisey yapmaz ve hastalıklarla yol açabilir. Yapmayı düşündüğün an sakince oturup nefes al ve bi şeyin seni daha kötü etkilediğini düşün, yediklerini yerken zevk almaya bak, zulüm gelmesin sana yemek, yaşamaktan zevk al günlerini azap gününe çevirme. Mutlu olmak senin elinde kimsenin seni üzmesine izin verme.

Tesekkür ederim inaninki çok zor hep istedigim zaman birakabilirim diye dusunuyordum ama olmuyormus bu kadar kolay degilmis. Bir de surekli annemin yaptigi baski var eski esimden ayrildiktan sonrada hemen zayifla bizi rezil etme sonra kilosundan dolayi bosadi derler diye baski yapardi. Simdide sevgilim var yakinda söz dusunuyoruz simdide diyor butun ailesiyle tanisacaksin hakkinda kotu konusmasinlar zayifla diye. Kendimde korkuyorum ailesinden birileri bisey der diye kendime cok baski yapiyorum

Aldigin kararlari annene bildirmek onay almak zorunda olmayan bir yastasin artik.
Kendi durumunun farkindasin bu iyi birsey. Suan zorlu bir surec olabilir ama gececek. Kendine acima kendini sev say baris. Ve sana bahsedilen bu bedene ozenle sevgiyle yaklas kendine iskence etme. Dogrusunu biliyorsun ve basarirsin kendine inan. Hatalar insan icindir..dersini cikarirsan bu hatala hediye olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…