Haklisiniz.Bnece babanıza durumu anlatın,buna annenizin sebep olduğunu da belirtin. Bence babanız yardımcı olur size,geçmiş olsun tekrarTesekkür ederim. Lutfen yapmayin bunun sonu gelmiyor mahvediyor insaniiste benye bundan korkuyorum beni asagilamasi azarlamasi daha cok olur ustume gelir yardimci olmaz diye. Pisman olmaktan korkuyorum ama yanlizda cok cok zor
bence anlatma seni çok iyi anlıyorum bu konuda çökmüş durumdasın ve yardım bekliyosun ama bu beklediğin yardım annenden olamaz çünkü kendi sorunları yüzünden sana destek olmayan biri küçüklüğünden beri bunu zaten bilen ve senin sağlığının da bozulacağını bile bile buna onay veren isteyen biri ve kilolu olmak suç değil unutanılacak birşey değil bunu sana aşılayanda annen sanki kendi problemlerini senin üzerinde gidermye çalışmış ama senin kiloların senin bedenin sen onun çocuğusun ama kilolar senin kilon ve annende sağlıklı düşünemeyen biri bundan dolayı annenden yardım bekleme oldukça kendini sosyalleştir işte çalışmaya iş arkadaşları edinmeye çalış seni kilon yüzünden sevmiyeceklerse sevmesinler bak sağlığından oluyorsun ayrıca kimsenin ağzı torba değilki büzesin kendini bilmez insan çok yeni şeyler denemelisin sana huzur verecek şeyler yapmalısın kötü düşünceler bastığında al kağıt kalemi yaz istediğin kadar saçmala yüzleş kendinle kusman geldiğinde çık dışarı koş koşabildiğin kadar yada başka şeyler dene ama lavoboya gitmeyi çıkar aklındanBen kac senedir Bulimia hastasiyim. Yediklerimi kusuyorum. Kucuklugumden beri hep tombiktim annem beni hep azarladi asagilardi kilomdan dolayi 12-13 yaslarindan beri benimle alisverise gelmek istemezdi ne giysen yakismiyor moralim bozuluyor derdi benimle bir yere gitmek istemezdi senden utaniyorum derdi hep aglardim hep cok uzuluyordum sonra bir kac sene sonra okulda birkac kizin kusarak zayifladigini ogrenmistim ozamanlar ilk defa basladim 16-17 yaslarindaydim tahminen sonra bir ara biraktim. Annem bir kac kez duydu kustugumu ozamanlar sessiz yapamiyordum bana her kilo aldigimda kussana derdi ve halada 2 kilo alayim hemen fark eder ve halada yine kussana der cunku biraktigimi dusunuyor. Sonra evlendim bi ara biraktim eski esim zaten bana hep kotu davranirdi sonra vucuduma kiloma asagilayici yorumlar yapmaya baslayinca bende yine kusmaya basladim ve ondan beri birakamiyorum. Cok agir depresyon gecirdim ondan ayrildim hayatimi duzene soktum ama hala birakamiyorum bazen gunde 5 kere kusuyorumkendimi okadar berbat hissediyorumki hüngür hüngür agliyorum bogazim agriyo ishal oluyorum midem agriyo kendimi mahvediyorum artik birakmak istiyorum psikologuma anlattim psikoterapiye baslayacagim yakinda ama annemlere anlatsammi hic bilmiyorum. Belki bana yiyip kusmama engel olurlar diye dusunuyorum ama tam terside olabilir belki annem beni yine azarlar kendimi daha kotu hissetmemi saglar ve daha cok yaparim diye korkuyorum. Aslinda annem beni seviyor bunu biliyorum o benim annem her anne cocugunu sever ama onunda psikolojik sorunlari var ondan dolayi yaptigini dusunuyorum. Sizce anlatsammi? Lutfen kirici seyler yazmayin inanin zaten kendimde biliyorum cok igrenc oldugunu kendimi cok kotu hissediyorum
Ben cok agir depresyon yuzunden tedavi oluyordum ilaclarla ama utandigimdan doktoruma yeme bozulugumu tam anlatamamistim yeni anlattim ve benim icin iyi tanidigi bir doktoru arayacagini soyledi o doktordan randevu alcam doktorumun telefonunu bekliyorum
Tesekkur ederimbence anlatma seni çok iyi anlıyorum bu konuda çökmüş durumdasın ve yardım bekliyosun ama bu beklediğin yardım annenden olamaz çünkü kendi sorunları yüzünden sana destek olmayan biri küçüklüğünden beri bunu zaten bilen ve senin sağlığının da bozulacağını bile bile buna onay veren isteyen biri ve kilolu olmak suç değil unutanılacak birşey değil bunu sana aşılayanda annen sanki kendi problemlerini senin üzerinde gidermye çalışmış ama senin kiloların senin bedenin sen onun çocuğusun ama kilolar senin kilon ve annende sağlıklı düşünemeyen biri bundan dolayı annenden yardım bekleme oldukça kendini sosyalleştir işte çalışmaya iş arkadaşları edinmeye çalış seni kilon yüzünden sevmiyeceklerse sevmesinler bak sağlığından oluyorsun ayrıca kimsenin ağzı torba değilki büzesin kendini bilmez insan çok yeni şeyler denemelisin sana huzur verecek şeyler yapmalısın kötü düşünceler bastığında al kağıt kalemi yaz istediğin kadar saçmala yüzleş kendinle kusman geldiğinde çık dışarı koş koşabildiğin kadar yada başka şeyler dene ama lavoboya gitmeyi çıkar aklından
Ben kac senedir Bulimia hastasiyim. Yediklerimi kusuyorum. Kucuklugumden beri hep tombiktim annem beni hep azarladi asagilardi kilomdan dolayi 12-13 yaslarindan beri benimle alisverise gelmek istemezdi ne giysen yakismiyor moralim bozuluyor derdi benimle bir yere gitmek istemezdi senden utaniyorum derdi hep aglardim hep cok uzuluyordum sonra bir kac sene sonra okulda birkac kizin kusarak zayifladigini ogrenmistim ozamanlar ilk defa basladim 16-17 yaslarindaydim tahminen sonra bir ara biraktim. Annem bir kac kez duydu kustugumu ozamanlar sessiz yapamiyordum bana her kilo aldigimda kussana derdi ve halada 2 kilo alayim hemen fark eder ve halada yine kussana der cunku biraktigimi dusunuyor. Sonra evlendim bi ara biraktim eski esim zaten bana hep kotu davranirdi sonra vucuduma kiloma asagilayici yorumlar yapmaya baslayinca bende yine kusmaya basladim ve ondan beri birakamiyorum. Cok agir depresyon gecirdim ondan ayrildim hayatimi duzene soktum ama hala birakamiyorum bazen gunde 5 kere kusuyorumkendimi okadar berbat hissediyorumki hüngür hüngür agliyorum bogazim agriyo ishal oluyorum midem agriyo kendimi mahvediyorum artik birakmak istiyorum psikologuma anlattim psikoterapiye baslayacagim yakinda ama annemlere anlatsammi hic bilmiyorum. Belki bana yiyip kusmama engel olurlar diye dusunuyorum ama tam terside olabilir belki annem beni yine azarlar kendimi daha kotu hissetmemi saglar ve daha cok yaparim diye korkuyorum. Aslinda annem beni seviyor bunu biliyorum o benim annem her anne cocugunu sever ama onunda psikolojik sorunlari var ondan dolayi yaptigini dusunuyorum. Sizce anlatsammi? Lutfen kirici seyler yazmayin inanin zaten kendimde biliyorum cok igrenc oldugunu kendimi cok kotu hissediyorum
Al karşına anneni konuş açıkla şu anda bize açıkladığın gibi en başından.onur duysun kendiyle!!!!!annen de hasta onu da götür psikiyatri uzmanına.Ben kac senedir Bulimia hastasiyim. Yediklerimi kusuyorum. Kucuklugumden beri hep tombiktim annem beni hep azarladi asagilardi kilomdan dolayi 12-13 yaslarindan beri benimle alisverise gelmek istemezdi ne giysen yakismiyor moralim bozuluyor derdi benimle bir yere gitmek istemezdi senden utaniyorum derdi hep aglardim hep cok uzuluyordum sonra bir kac sene sonra okulda birkac kizin kusarak zayifladigini ogrenmistim ozamanlar ilk defa basladim 16-17 yaslarindaydim tahminen sonra bir ara biraktim. Annem bir kac kez duydu kustugumu ozamanlar sessiz yapamiyordum bana her kilo aldigimda kussana derdi ve halada 2 kilo alayim hemen fark eder ve halada yine kussana der cunku biraktigimi dusunuyor. Sonra evlendim bi ara biraktim eski esim zaten bana hep kotu davranirdi sonra vucuduma kiloma asagilayici yorumlar yapmaya baslayinca bende yine kusmaya basladim ve ondan beri birakamiyorum. Cok agir depresyon gecirdim ondan ayrildim hayatimi duzene soktum ama hala birakamiyorum bazen gunde 5 kere kusuyorumkendimi okadar berbat hissediyorumki hüngür hüngür agliyorum bogazim agriyo ishal oluyorum midem agriyo kendimi mahvediyorum artik birakmak istiyorum psikologuma anlattim psikoterapiye baslayacagim yakinda ama annemlere anlatsammi hic bilmiyorum. Belki bana yiyip kusmama engel olurlar diye dusunuyorum ama tam terside olabilir belki annem beni yine azarlar kendimi daha kotu hissetmemi saglar ve daha cok yaparim diye korkuyorum. Aslinda annem beni seviyor bunu biliyorum o benim annem her anne cocugunu sever ama onunda psikolojik sorunlari var ondan dolayi yaptigini dusunuyorum. Sizce anlatsammi? Lutfen kirici seyler yazmayin inanin zaten kendimde biliyorum cok igrenc oldugunu kendimi cok kotu hissediyorum
Malesef degilimPeki suanda zayıfmısın.? Cok gecmıs olsun psıkologa devam edın lutfen.
Çok üzüldüm yazdıklarınıza, ilk defa bir şeyden bu kadar etkılendim. Kırılgan bir dal gıbısınız, nick seçiminiz, profıl fotonuz, yazdıklarınız ve annenizden hem korkup hem yardım beklemenız, onun sızı sevdıgını kendınıze inandırmaya çalışmanız((( lütfen görüşmeyın biyolojik annenizle, size daha fazla zarar vermesin.
Ben kac senedir Bulimia hastasiyim. Yediklerimi kusuyorum. Kucuklugumden beri hep tombiktim annem beni hep azarladi asagilardi kilomdan dolayi 12-13 yaslarindan beri benimle alisverise gelmek istemezdi ne giysen yakismiyor moralim bozuluyor derdi benimle bir yere gitmek istemezdi senden utaniyorum derdi hep aglardim hep cok uzuluyordum sonra bir kac sene sonra okulda birkac kizin kusarak zayifladigini ogrenmistim ozamanlar ilk defa basladim 16-17 yaslarindaydim tahminen sonra bir ara biraktim. Annem bir kac kez duydu kustugumu ozamanlar sessiz yapamiyordum bana her kilo aldigimda kussana derdi ve halada 2 kilo alayim hemen fark eder ve halada yine kussana der cunku biraktigimi dusunuyor. Sonra evlendim bi ara biraktim eski esim zaten bana hep kotu davranirdi sonra vucuduma kiloma asagilayici yorumlar yapmaya baslayinca bende yine kusmaya basladim ve ondan beri birakamiyorum. Cok agir depresyon gecirdim ondan ayrildim hayatimi duzene soktum ama hala birakamiyorum bazen gunde 5 kere kusuyorumkendimi okadar berbat hissediyorumki hüngür hüngür agliyorum bogazim agriyo ishal oluyorum midem agriyo kendimi mahvediyorum artik birakmak istiyorum psikologuma anlattim psikoterapiye baslayacagim yakinda ama annemlere anlatsammi hic bilmiyorum. Belki bana yiyip kusmama engel olurlar diye dusunuyorum ama tam terside olabilir belki annem beni yine azarlar kendimi daha kotu hissetmemi saglar ve daha cok yaparim diye korkuyorum. Aslinda annem beni seviyor bunu biliyorum o benim annem her anne cocugunu sever ama onunda psikolojik sorunlari var ondan dolayi yaptigini dusunuyorum. Sizce anlatsammi? Lutfen kirici seyler yazmayin inanin zaten kendimde biliyorum cok igrenc oldugunu kendimi cok kotu hissediyorum
27Kaç yaşındasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?