Bulimia hastasi oldugumu annemlere soylemelimiyim kararsiz kaldim :(

benim annem beni bu kadar üzze ona 3 ay lık ömrüm kalmıs der 3 ay aglatırdım kusura bakma

Bu konunun fake olmasını istiyorum,eğer yazdıklarınız doğruysa nasıl bir vicdan a sahip annen var .....yazık ...

Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Ben kimseye anlatacak kadar guvenemedim birtek sevgilime anlattim ama pisman olurum diye cok korkuyorum suan cok iyi cok anlayisli destek oluyor bana tedaviyi yapmalisin diyor kusma istegin oldugunda yemekten sonra hemen beni ara diyor konusalim diyor ama yapamiyorum bu seferde bana kiziyor

Canım benim çok üzüldüm okuduklarıma ama inan bu sorundan muzdarip çok kişi var dışarda bulumia yada Anoreksiya olan...sen kendine yardım edemezsen kimse edemez. ..Bana özelden yaz bir bilgi aktaracagim. .Ancak öncelikle edinmen gereken kitabı söylüyorum ;Irving Yalom :Yeme Bozuklukları Terapisi. ..yani ancak SEN KENDINE YARDIM EDEBILIRSIN TERAPIST BILE DEGIL. ..VÜCUT ELEKTROLIT DENGESI bozulduğu için hepten sağlıklı dysunemiyorsun derhal günde iki defa maden suyu içmeye başka ve gerisini konuşuruz arkadaşım meraktan tamam mı?

Şimdi kaç kilosun ölüme götürür bu hastalık seni dikkat et

Anneni tedavi ettirin
İradenle onune gecebiliyorsan hemen birak varsin az kilon olsun saglikli ol sorunun cok ciddi eger yapmaya devam ediyorsan yardim al netten sonuclarini arastir yazik degilmi sana guzelligine kim icin ne icin bu zayif olma cabasi
mutlu ol mutlu olan insan herkesten guzeldir ve zayif oldugun icinde mutlu olmayacaksin o bambaska bise
Tup mide ameliyati olup 70 kilo verip depresyon tedavisine baslayan tanidigim var benim yani insanlar zayiflayinca mutlu olmuyorlar

Cok gecmis olsun. Yengem de bi donem yaşamıştı bunu. Ama o kendine cok guvendi, ne kadar kusarsa kussun mutlaka yemek yerdi ustune, zorlansa da yerdi. Asla vazgecmedi. Bu cok etkili oldu. Inatlasti yani.
Psikoloğa değil psikiyatriye gidin lütfen. Önce vucudunuzu normal çalışır hale getirmek gerekir, psikolog sonraki aşama. Annenizin bi desteği olmayacağı belli, hiç anlatmayin.
Hatta, yukarıda bi yorum gördüm inanin çok mantıklı geldi. 3 aylık ömrüm kalmış deyin ve 3 ay kan aglatin annenize

Annen için yorum yapamıyacağım ama şunu duymuştum ağzının soluk borunun ve midenin kokusu dışardan rahat alınıyormuş ve fena kokuyormuş insan sırf bunu düşünüp bırakır ay çok kötü

Çok üzüldüm canım ya.Annenin çok hataları var.Annene söyleyip söylememen önemli değil aslında.Asıl önemli olan senin kararlı olman ve düzenli doktora gitmen.Bunu şimdi halletmezsen eğer sonra çok geç olur.Kusmak insanı çok yıpratan ve kötü hissettiren bişey.Niye kendine bunu yapasınki.Üstesinden gelebilirsin merak etme.

Annennle paylasmanı önermem..hatta hiçbirşeyını paylasma belliki kadın psıkolojık rahatsız..senın hayatını mafetmesıne bu kadar izin verme..uzman yardımı al..cok cok gecmıs olsun..

Şimdi kaç kilosun ölüme götürür bu hastalık seni dikkat et

Inaninki kiloluyum cok utaniyorum kilomdan ve cok utaniyorum bunu yaptigim halde kiloluyum keske cok zayif olsam. Hic sabit bi kilom olmadi hayatim boyunca cok buyuk kilo farkim oldu bi 20-25 kilo aldim bi verdim. Ama suan artik vucudumun dengesi bozuldu. Mesela en son kustugumdan sonra cok ufak bisey yiyip oyle yatiyorum ama yinede kilo vermiyorum hatta bazen aliyorum bile. Bazende bogazim cok yara oluyor cok aciyor cok kusamiyorum. Mesela disarda yiyip bir turlu kusamadigim zamanlar oluyor ozaman hemen cok kilo aliyorum vucudum hemen depoluyor.

Annenizi psikoterapiye goturun onlar bilinclendirdin sizin psikolojinizi bozduguna gore onun daha cok ihtiyaci var annenize toz konduramazsiniz belki ama insan cocugundan utanirmi. Diyetisyene goturup yardimci olsaydi. Gecmisi geri alamazsiniz ama annenizin yapmadigini y
Apip annenize yardimci olun psikolojisi yerinde deil

Annenizi psikoterapiye goturun onlar bilinclendirdin sizin psikolojinizi bozduguna gore onun daha cok ihtiyaci var annenize toz konduramazsiniz belki ama insan cocugundan utanirmi. Diyetisyene goturup yardimci olsaydi. Gecmisi geri alamazsiniz ama annenizin yapmadigini y
Apip annenize yardimci olun

Anne falan deme bence bu nasil annelik artik yetiskin birisin saglikli beslenmeyi sana ogretecek bir diyetisyen bul spora basla . Yoksa sonun cok kotu olur kork bu hastaliktan .

Annem psikoterapiye gitmiyor. Ilaclari var ama duzenli olarak almiyor malesef

Bir ara ben de düşünmüştüm kussam mı diye sonra burnumdan geldi devam etmedim. Geçmiş olsun. Umarım atlatirsiniz. Anneniz sağlıklı dusunemiyor galiba yoksa hangi anne kızına bunu derki. Babanıza söyleyin bence ama anneniz ya yine aynı şekilde kus derse

Tesekkür ederim. Lutfen yapmayin bunun sonu gelmiyor mahvediyor insani iste benye bundan korkuyorum beni asagilamasi azarlamasi daha cok olur ustume gelir yardimci olmaz diye. Pisman olmaktan korkuyorum ama yanlizda cok cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…