- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 116
- 42
ya bırsey soracagım arkadaslar hergun sadece bulgur mu yenecek yanı pılavı kısırı salatsı falan mı bilgilendırın benı......
merhaba arkadaşlar bulgur hakkında bütün yazdıklarınızı okudum ve ben kısırı çok severim.zaten vermem gereken 4-5 kilom kaldı.kısır yiyebiliriz değil mi az yağlı...ben çok severim.yarın yapayım bari zaten sabah corn flakes tarzı besleniyorum öğlen ve akşam da kısır yerim.şu anda 62,5 kiloyum arkadaşlar.bakalım deneyip görücez...
simeranyacim nasil uyguladin bu diyeti yani neler yedin bizlerle paylasirmisin menünü?.a.s.
Birde cizelgenden analyamadin kilonu kac kiloydun cnm:
cnm hic yag koymazsan daha iyi olur sanırım...burdakiler oyle yapıyor cunku...kilo verdirici etkisi yag ve tuz eklenince sıfırlanır diye dusunuyorum...misal pirinc lapası..kilo verdiriyor ama pilav yaparsan alırsın...
a.s.
Kizlar müthissiniz yazdiklarinizi okudukca heyecanlandim.Suan regl oluyorum.Biter bitmez bende sizlerleyim.
Dün gidip Nivea My Silhouette aldim.Onunla birlikte spor ve bu diet umarim ise yaraacktir.
Bende kullanıyorum ondan , 2,5 hafta oldu tık yok valla , ne spor ne krem , hiç bişey kıramadı inadını göbeğimin :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?