• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulent Tekerekoglu ve Baris Cakir karin germe meme diklestirme

sinsirella2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
1.029
663
73
Arkadaslar ben karin germe ve meme diklestirme icin arastirmalarim sonucunda Dr. Bulent Tekerekoglu ve Baris Keklik arasinda kararsiz kalmis durumdayim. Bu isimler konusunda bilgisi onerisi, deneyip mutsuz olan var mi? Ozellikle karin germebeni cok korkutuyor acikcasi.

Arkadaslar ben karin germe ve meme diklestirme icin arastirmalarim sonucunda Dr. Bulent Tekerekoglu ve Baris Keklik arasinda kararsiz kalmis durumdayim. Bu isimler konusunda bilgisi onerisi, deneyip mutsuz olan var mi? Ozellikle karin germebeni cok korkutuyor acikcasi.
Bu iki doktoru da sosyal medyadan buldum acikcasi yaptiran birisini tanimiyorum o yuzden geri bildiriminiz cok onemli benim icin

Cok uzuldum canim gercekten Allah acil sifa versin. Silikon ameliyati en kolayi deyip gecmemek lazim. Senin doktorunun bir kusuru mu oldu olayin esasi nedir?

merhaba bende bülent beyi araştırıyordum :) siz ne karar verdiniz, oldunuz mu acaba ve memnunmusunuz?
Ben rotayi maddiyattan dolayi Izmir’e cevirdim kombin olacagi icin baya tutuyor Istanbul gercekten pahali. Ama Bulent beye olan arkadasin fotograflarina bakip bakip ic geciriyorum yalan yok. Gobek deligini nerde gorsem bu Bulent beyin derim cidden iyi bir teknik

Tuh tuh gercekten cok uzucu seyler yasamissiniz. Allah muhafaza butun gogsunuzu kaybedebilirdiniz yasadiklariniz cok agir. O korku ve panigi patolojiyi beklerken stresi hayal bile edemeyiz cok gecmisler olsun diyorum. Acikcasi doktorunuzu da cok merak ettim buradan yazamiyorsaniz ozelden yazin lutfen cunku ciddi sorumsuzluk yapmis ismini bilmekte fayda var. Kendi hatasi varsa zaten arkasinda durmak zorundaydi yoksa bile kendi ameliyat ettigi hastasina yol gostermesi, destek vermesi gerekmez miydi? Peki dava etmeyi dusunmediniz mi?

Ben rotayi maddiyattan dolayi Izmir’e cevirdim kombin olacagi icin baya tutuyor Istanbul gercekten pahali. Ama Bulent beye olan arkadasin fotograflarina bakip bakip ic geciriyorum yalan yok. Gobek deligini nerde gorsem bu Bulent beyin derim cidden iyi bir teknik
Siz ameliyat oldunuz mu? ben de meme küçültme ve dikleştirme için Bülent Tekerekoğlu'na muayene oldum ama kararsızım korkularım var. hakkında da kötü bir şey duymadım. Siz de araştırmışsınız öğrendiğiniz bilgileri paylaşır mısınız

Siz ameliyat oldunuz mu? ben de meme küçültme ve dikleştirme için Bülent Tekerekoğlu'na muayene oldum ama kararsızım korkularım var. hakkında da kötü bir şey duymadım. Siz de araştırmışsınız öğrendiğiniz bilgileri paylaşır mısınız
Arkadasim oldu buradan birisi ameliyatin sonrasinda yarasi sigara nedeniyle acildi karin alt dikis ama doktorun tutumundan bir kere bile sikayet etmedi hatta daha cok sevdim gercekten iyi dr mus dedi. Memeleri de silikon koydu diklestirdi super olmus. Sirt bolgesinden de yag almis fistik gibi yapti acikcasi. Karin germe genel bir prosedur aslinda ama meme ozellikle biraz daha ozen istiyor. Ben bir de dr’un gobek deligi seklini begeniyorum bir badem gibi yapiyor ve dikisler disarda degil cogu doktor aycicegi gibi dikiyor malesef bazisinda iz kotu kaliyor. Gobek deliginde bir de Akin Yucel guzel yapiyor bir uyemizin fotografindan gormustuk sifir iz ile yapmisti masallah bayildim. Benim klasik aycicegi gibi dikildi Allah’tan asiri beyaz tenliyim iz kalmiyor aksi halde cok uzulurdum. Benim alti ay bitimi goruntu boyle ilk once yusyuvarlakti sonra esneyip uzuyor. Ama dedigim gibi dikisi baya gizli yapan dr var.

Eklentiler

• 4DB5F93D-90CE-43CC-B3BF-45DFEF78C1C5.jpeg
    4DB5F93D-90CE-43CC-B3BF-45DFEF78C1C5.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Back