Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim ben anca girebildim siteye baya zaman olmus yazalı ameliyat olmusunuzdur gecmiş olsun
Evet amaliyat oldum bugün 21. gün gayet iyide oldu paylasimlariniz sayesinde cesaret kazandım tekrar çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsunRica ederim ben anca girebildim siteye baya zaman olmus yazalı ameliyat olmusunuzdur gecmiş olsun
Çok geçmiş olsun sizde izler çok fazla bide çok belirgin lütfen yanlış anlamayın sebebini merak etimEki Görüntüle 3480056 Eki Görüntüle 3480057
Bugun 110 gün oldu yani 3 bucuk ay oldu şuanki halim böyle
Teşekkür ederim gecmiş olsun tekrar cesaret vermiş olmaktan mutlu oldumEvet amaliyat oldum bugün 21. gün gayet iyide oldu paylasimlariniz sayesinde cesaret kazandım tekrar çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun
Bilmiyorum inanın iz kremine cok gec baslattı doktor benim acık yaralarım oldugu için onla alakalı olabilirÇok geçmiş olsun sizde izler çok fazla bide çok belirgin lütfen yanlış anlamayın sebebini merak etim
Cok sayılmaz istediğim gibi olmadı acıkcasıMemnunmusunuz durumdan ? Önceki hali bilmediğim için
Ne zaman basladiniz iz kremine ben 20 gün sonra başladım ya bence iz kremi çokta birşeye yaramıyor gibi zaman geçtikçe izler sanki daha çok belirginleşiyor bende dikiş izi git gide koyu rengini alıyor dahada belirginleşiyor bendeBilmiyorum inanın iz kremine cok gec baslattı doktor benim acık yaralarım oldugu için onla alakalı olabilir
Bence zamanla düzeliyor bak önceki hallinden daha iyi benceCok sayılmaz istediğim gibi olmadı acıkcası
2 ay bitince başladım ben o normal süreç koyulaşıp belirginleşio seneyi devirince izler daha açık bir renk alıyoNe zaman basladiniz iz kremine ben 20 gün sonra başladım ya bence iz kremi çokta birşeye yaramıyor gibi zaman geçtikçe izler sanki daha çok belirginleşiyor bende dikiş izi git gide koyu rengini alıyor dahada belirginleşiyor bende
Yanlar hala aynı canm cok fark yokBence zamanla düzeliyor bak önceki hallinden daha iyi bence
Cevap verdiğiniz için tşk ederim dilerim istediğiniz sonuca en kısa zamanda ulaşırsınız2 ay bitince başladım ben o normal süreç koyulaşıp belirginleşio seneyi devirince izler daha açık bir renk alıyo
Merhaba çok güzel olmuş. Ben de doktor kontrolüne gittim doktor sizinki gibi dikey kesi olması gerektiğini söyledi bana. Yanlarınız sıkılaştı mı acaba? Ne zaman dik yürümeye başladınız? Pubis bölgesi sıkılaştı mı? Ameliyat kaç saat sürdü göğüsle birlikte acaba çünkü hemen hemen aynı ameliyatlar olacak çok merak ediyorum da. Ayrıca ödem ve iz durumunuz nasıl. Krem ve takviye kullanmaya başladınız mı?Eki Görüntüle 3480056 Eki Görüntüle 3480057
Bugun 110 gün oldu yani 3 bucuk ay oldu şuanki halim böyle
Sanki durumun nasıl düzeldi mi istediğin gibi oldu muYanlar hala aynı canm cok fark yok