Protezsiz meme dikleştirme karın germe oldum

Bilmiyorum inanın iz kremine cok gec baslattı doktor benim acık yaralarım oldugu için onla alakalı olabilir
Ne zaman basladiniz iz kremine ben 20 gün sonra başladım ya bence iz kremi çokta birşeye yaramıyor gibi zaman geçtikçe izler sanki daha çok belirginleşiyor bende dikiş izi git gide koyu rengini alıyor dahada belirginleşiyor bende

Ne zaman basladiniz iz kremine ben 20 gün sonra başladım ya bence iz kremi çokta birşeye yaramıyor gibi zaman geçtikçe izler sanki daha çok belirginleşiyor bende dikiş izi git gide koyu rengini alıyor dahada belirginleşiyor bende
2 ay bitince başladım ben o normal süreç koyulaşıp belirginleşio seneyi devirince izler daha açık bir renk alıyo

Eki Görüntüle 3480056 Eki Görüntüle 3480057
Bugun 110 gün oldu yani 3 bucuk ay oldu şuanki halim böyle
Merhaba çok güzel olmuş. Ben de doktor kontrolüne gittim doktor sizinki gibi dikey kesi olması gerektiğini söyledi bana. Yanlarınız sıkılaştı mı acaba? Ne zaman dik yürümeye başladınız? Pubis bölgesi sıkılaştı mı? Ameliyat kaç saat sürdü göğüsle birlikte acaba çünkü hemen hemen aynı ameliyatlar olacak çok merak ediyorum da. Ayrıca ödem ve iz durumunuz nasıl. Krem ve takviye kullanmaya başladınız mı?

X