- 20 Ocak 2013
- 750
- 127
İnşallah canm bakalımÇok geçmiş olsun. Insallah kolaylikla kapanir bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canm bakalımÇok geçmiş olsun. Insallah kolaylikla kapanir bu sefer
Merhaba çok güzel olmuşsunuz hiç takıntı yapmayın. İzler de zamanla geçiyor neredeyse yok gibi oluyor bildiğim kadarıyla. Hâlâ dik duramıyor musunuz acaba? Bir de ağrılarınız devam ediyor mu?İnşallah canm bakalım
Son durumlar nasıl canimİnşallah canm bakalım
Teşekkür ederim Çok şükür ağrım sızım yok kalmadı dik durabiliyorum ancak hala dümdüz yaşamıyorum sadece yan pozisyon da daha rahatım karnımı begenmedim hiç eğilince asagı sarkıyor resmen ve dışa cıkık duruyor karnımı içeri cekmediğimdeMerhaba çok güzel olmuşsunuz hiç takıntı yapmayın. İzler de zamanla geçiyor neredeyse yok gibi oluyor bildiğim kadarıyla. Hâlâ dik duramıyor musunuz acaba? Bir de ağrılarınız devam ediyor mu?
Daha iyiyim ama hala beğenmiyorum bakalım 31 inde kontrolüm var konusacagımSon durumlar nasıl canim
Düzelir canım ilk zamanlarkinden şimdiki hali daha güzelDaha iyiyim ama hala beğenmiyorum bakalım 31 inde kontrolüm var konusacagım
Düzeleceğini sanmıyorum inanın göbeğim sarkıyor eğilince kaslar dikilmemiş gibi aşırı yumusakDüzelir canım ilk zamanlarkinden şimdiki hali daha güzel
Modunu düşürme öyle kontrole gittiğinde söylersinDüzeleceğini sanmıyorum inanın göbeğim sarkıyor eğilince kaslar dikilmemiş gibi aşırı yumusak
Valla benm mısın iyice yerlenbir oldu ne yalan sölimModunu düşürme öyle kontrole gittiğinde söylersin
Yok o kadar sitrese girme iyi yönünden bak eski haline göre çok iyi olduValla benm mısın iyice yerlenbir oldu ne yalan sölim
Orası öyle ama işte okadar parâ acıdan sonra insan hep en iyisini istiyorYok o kadar sitrese girme iyi yönünden bak eski haline göre çok iyi oldu
Haklısın o konuda aynı fikirdeyim ama kontrole gidince memnuniyetsizliğininankat bakalım illa vardır bir çözümüOrası öyle ama işte okadar parâ acıdan sonra insan hep en iyisini istiyor
Cihan şahin'e mi oldunuz, memnun kaldiniz mi,bir de fiyat neydi, inş guzel olmuşturMemedeki direnlerim çıktı karın da pazartesi çıkacak ve taburcu olacağım inşallah. Çok geçmiş olsun canım. Ne diyor doktor enfeksiyon ne zaman düzelirmiş?
Malesef hatasını kabul etmiyor bekliyorum suan 6 ay bitiminde büyük kavga cıkaracağım sanırım kendi kaybedecekkarnı revizyon yapmaları lazım üzülerek yaptıran biri olarak öyle tahmin ediyorum. çok kilo almadıkça ilk aylarda hep düz gergin oluyor normalde.. inş. bir çözüm bulunur ya of illa yorucaklar bizi
Cok geçmiş olsun çokta güzel görünüyor paylasimlariniz için tşk ederim bu hafta karın germe amaliyati olacağım nasip olursa sayenizde merak etiyim herseyi anlatiginiz için tşk ederim tekrar geçmiş olsun inşallah istediyiniz gibi olur bence gayet iyi görünüyorBugun tam bir ay doldu güncellemek istedim
Karnımdaki bandaj enfeksyon olup dikiş atan bölge onu. Dısında anca dikişlerimin bi kısmı düştü kabukları dökülüyor iz kremine baslamadım doktorla konusup ona göre baslarım sanırım çünkü bi göğüsümün altındada küçük bi enfeksyon vardı kapandı şükür Ağrı acı şuan yok yan yatabiliyorum kısa süreli rahat kalkıyorum dik durabiliyorum
Şuan sadece dikişlerin oldugu yerlerin iç kısmında batma oluyor arada sızı şeklinde bi ağrı gelip gidio saniyelik
Eki Görüntüle 3451024 Eki Görüntüle 3451025
Rica ederim ben anca girebildim siteye baya zaman olmus yazalı ameliyat olmusunuzdur gecmiş olsunCok geçmiş olsun çokta güzel görünüyor paylasimlariniz için tşk ederim bu hafta karın germe amaliyati olacağım nasip olursa sayenizde merak etiyim herseyi anlatiginiz için tşk ederim tekrar geçmiş olsun inşallah istediyiniz gibi olur bence gayet iyi görünüyor