Merhaba, Ben de Bülent Hoca'nın mucizelerinden birisiyim... Ergenliğimden beri mememde simetri bozukluğu vardı, 26 yaşımda geçirdiğim tüp mide operasyonu sonrasında memelerimde sarkma ile beraber asimetri görüntüsü de rahatsız edici boyutta çoğaldı. ideal kiloma kavuştuktan ve vücudum oturabileceği kadar oturduktan sonra meme operasyonu olmaya karar verdim. Hayatım boyunca özgüvenimi sağlam tutacak derecede estetik memelerim olmamıştı hatta memelerimi sevmediğimden dolayı neredeyse kamburluğa giden bir vücut yapım vardı. Bülent hocayı internetten araştırdığım zaman 2014 yılının en çok sayıda meme operasyonu yapan doktoru olması zaten kendisine güvenmemdeki en büyük neden idi. Görüşmeye gittiğimde ise, o klasik Tıp Fakultesi Mezunu olmanın egosu ve coolluğu dışında sanki kendisi de benimle heyecanımı paylaştı ve güven veren açıklamaları ve sorduğum her soruya verdiği cevapları ile beni rahatlattı, zaten ilk beş dk'dan sonra o kadar güvenmiştim ki başka soru soramadım :) Hemen ameliyat tarihimi aldım, kendisi görüştüğüm ilk ve son doktor oldu. Ameliyat dönemine kadar zaman zaman aklıma takılan soruları kendisine whatsapttan yazdım, her zaman aynı ilgi ve samimiyet ile cevapladı. Operasyon günü odama geldiğinde, belki meme ucundan girmek durumunda kalabiliriz sarkııkların fazla görünüyor dedi orada panik olmadım dersen yalan olur, bana bırak ameliyat esnasında karar vereceğiz dedi... Ameliyattan çıktım ilk sorum "OLDU MU?" idi. Ameliyattan bir hafta sonra kontrole gittiğimde, Bülent Hocanın gözündeki ışığı gördüm, en başarılı operasyonlarımdan birisi oldu, bu kadarını ben bile tahmin etmiyordum dedi :))) hele bir de asistanı var ki BURCU, güleryüzünden tadından yenmez valla :) uzun lafın kısası, Bülent Hoca'ya güvenin sonuç en memnun olacağınız şekilde olacak emin olun! sonra arada bir yanına kontrol bahanesi ile muhabbete gitmek isteyeceksiniz o derece centilmen o derece de yakışıklı ( bunu yazarım demiştim :)))) iyi ki yollarımız kesişmiş, seviyoruz kendisini... Daha detaylı bilgi almak isteyen olursa operasyon süreci ile ilgili, seve seve yardımcı olurum...
P.S: Meme çok önemli aga, bir kadın için acaip önemli... kadın olduğunuzu anlayacaksınız, bir an evvel Bülent Hocayı bulun derim hanımlar :)