- 16 Kasım 2014
- 387
- 153
- 158
- 30
ben kremi sabah akşam sürüyorum öyle his kaybı olmasına çok üzüldüm gerçekten hiç biyerini hissetmiyormusun hiç azalma olmadımı benimde sol taraf ameliyattan beri hep problemli daha çok agrıdı falan ama dikiş izleri daha çabuk kapandı oranın benimde solun üst kısmı biraz daha şiş gbi geliyor sag tarafa göre dikkatli baktıgımda ama öyle sırıtan bişey yok suan normal sütyen mi takıyorsun canım bana bi aydan sonra gecebilrsin dedi bülent bey bu ayın sonunda kontrolum var gidicem bakalım ne dicek bende çok seviyorum bülent bey i ilgili ve sempatık öyle diyorsa bir bildiği vardır uzme kendini sonucta protezın oturması 6-12 ayı buluyor diyorlarcanım banada amelıyat oncesı kas altı 300 325 cc dedi sonra amelıyat yerını acınca meme dokumun sert oldugunu anlamıs ve kas ustu kas zarı altı 350 cc koymus kaldırmıs yanı vucudum bende 58 kılo 1.70 im ...valla sol gogsum dokundugumda hıssetmıyorum sureklı soyluyorum ve bunun normal oldugunu soyluyo bulent bey sınırlere bası yaptıgı ıcın zamanla azalacak dedı ıkı ay oldu beklıyorum bırde sag gogsumun seklı daha guzel soldakı yan kısmı duz gelıo tam yuvarlak deıl bu da cepi cok acamıomus zamanla asagı ınecek dedi yani sureklı sabır dıyo bana her hafta gıdıyorum bıkıcak bnden ama sevıyorum bulent beyı ılk konustugum doktordu benımde ama tabı bunlar canımı biraz sıkıyo...kremide sadece gece yatmadan suruyorum ıkıncı kutuyu aldım 1. bıtıyo