- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
Mesela Ankara'da da Ferruh Bingül en çok meme büyütme yapanın kendisi olduğunu söylemişti.1000 küsür demişti .bu bilgi doğru bende araştırmıştım. araştırıp öyle gitmiştim ama umduğumu bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela Ankara'da da Ferruh Bingül en çok meme büyütme yapanın kendisi olduğunu söylemişti.1000 küsür demişti .bu bilgi doğru bende araştırmıştım. araştırıp öyle gitmiştim ama umduğumu bulamadım
ben Ferruh beyin sonuçlarınıda çok beğeniyorum özellikle libra nın maşallah sanırım moderate plus tı sanırım onunki belki de ondan daha doğal ben başka bi dr a gittim baktı bunlar yuvarlak değil mi dedi evet dedim gerçi karşıdan değil yandan bakınca anladıMesela Ankara'da da Ferruh Bingül en çok meme büyütme yapanın kendisi olduğunu söylemişti.1000 küsür demişti .
Ayy ben de bayılıyorum Violetta72 ninkilereben Ferruh beyin sonuçlarınıda çok beğeniyorum özellikle libra nın maşallah sanırım moderate plus tı sanırım onunki belki de ondan daha doğal ben başka bi dr a gittim baktı bunlar yuvarlak değil mi dedi evet dedim gerçi karşıdan değil yandan bakınca anladı
Canımmm hasret kaldıkFAZLANAZLI , mutluluk2015 çook teşekkür ederim canlarımBende sizinkilere bayılıyorum. FAZLANAZLI evet canım benimkiler mod plus.En son kontrole gittiğimizde Ferruh bey dedi ki bazı vücut tiplerine mod plus,bazılarına high daha uygun olurmuş.Ama benim için ikisi de uygunmuş.High da takılsa çok fark olmayacakmış.
Haklısın canım,eskisi kadar girmiyorum.Artık iyice alıştım ve benimsedim sanırım.Canımmm hasret kaldık
bi ara niye ultra high olmadı diyordum şimdide acaba mod plus mı olsaydı diyorum biz doymayız sankim şu olsa bu olsa diye diye bitmez yumuşaklığı da iyi boyutu da şükür allah olmayanlara versin :))FAZLANAZLI , mutluluk2015 çook teşekkür ederim canlarımBende sizinkilere bayılıyorum. FAZLANAZLI evet canım benimkiler mod plus.En son kontrole gittiğimizde Ferruh bey dedi ki bazı vücut tiplerine mod plus,bazılarına high daha uygun olurmuş.Ama benim için ikisi de uygunmuş.High da takılsa çok fark olmayacakmış.
Mrb benıde izlermısınız gorduklerım hep hıgh profıldı mod profılı de merak edıyorum ben hem dolgun hem dogal olsun istıyorum bılemedımHaklısın canım,eskisi kadar girmiyorum.Artık iyice alıştım ve benimsedim sanırım.
Vardır ama çoğu kişi girmiyor artık bugün mail geldiyse bakayım dedimMerhaba Bülent Bey‘e ameliyat olan baska kimse yokmu? Bende düsünüyorum ve görüsüyorum su anda ama yurtdisinda yasadigim icin maalesef yüzyüze görüsme gibi bi sansim yok.