kafadan darbe aldıysa düzelmesi biraz zaman alırmış eşim veteriner de süt verebilirsin b1 ve b6 vitamini desteği yapılmalıymış sinir sisteminde düzelebilecek bir hasar varsa onu kediden anlayan bir veterinere özellikle petshop da çalışan vetrinere götürün
Aman cnm iyi bakında yaşasın iyileşsin yavrucak..Nefret ediyorum hayvanlara zarar veren çocuklardan ve büyüklerden..Aile başta vermiyor ki çocuğa hayvan sevgisini..Çok üzüldün kedicik için ama düzelcek inş tüm kalbimle bunu diliyorum.Burdan arada bi bilgi verirsen sevinirim.İyi ki de annen gibi senini gibi vicdanlı kişilerin eline düşmüş yavrucak
kıyamam bensana ah canım benim
ahh yavrum masumluğa bak bebeğim benim yaa düzelir inş canım..sizin sevginiz kaldırır onu ayağa aldığı darbelerden dolayı cok korkmuş insanlardan.. zamanla size alışır
Ah cnm bnm yaa nası korkmuş kuzummm nası da masum ürkek bakıyor..Elleri kırılsın yapanların.Bu dünyanın bi de diğer tarafı var.Babamın bi tanıdığının arkadaşı yavru bi kediyi yakarak öldürmüş zevkine ve bikaç yıl sonra trafik kazası yaparak yanmış.Günlerce yoğun bakımda kalmış doktor ailesine sizin bi kediniz mi vardı diye sormuş tabi aile şaşırmış doktor da ara ara kediyi alın üzerimden diye sayıklıyor demiş ve bikaç gün içerisinde adam ölmüş.Arkadaşı babama anlatmış.Babamda bende eşimde hayatta kıyamayız hayvanlara ki eşimle çok olmuştur gece 2 de,3te yavru kedi ağlamasına aşağıya inip kediyi bulup süt vermelerimiz hiç kıyamam canlarım.Konuşamıyorlar ki dertlerini anlatsınlar masum yavrucaklar.Annenden de senden de Allah razı olsun arkadaşım,tüm hayvanseverler adına sonsuz tşkler bu yavrucağa el uzatıp,sıcacık yuvanızı açtığınız için....
Nası ürperdim ya anlattıklarının karşısında bunlar insan değil ya olamazlar ve yazdıklarına sonuna kdr katılıyorum arkadaşım nerde caydırıcı ceza!!!!Hayvan hakları koruma dernekleri de brz daha faal olsalar etkinlikler yapsalar ne bilim çocuklara yönelik bişiler bulsalar belki brz azalır bu vahşet!Senin anlattığın gibi eşinden boşanmış bi adam var bzm mahallede müstakil bi evi var bi tane köpek bulmuş yavru hayvan geceleri havlıyor diye nası küfrediyodu bikaç kez de vurdu ya da bişi fırlattı sanırım köpeğin acı acı bağırışını duydum delirdim resmen ve polisi arayıp şikayet edicektim eşim engelledi bi kez daha duyarsak arayalım diye Allahtan duymadım bi daha.İnan gündüz bahçesine girip köpeği bırakacaktım bile o sıralarda kendisi bıraktıda kurtuldu yavrum.Psikopat çok fazla çevrede.Anne babalara da büyük rol düşüyor bu konuda.Çocuklarına hayvan sevgisini aşılamalılar.Ben hamileyim ve balkonumda 5tane tavşanım var 4ü yavru birisi büyük kızım anneleri.Hergün çıkar severim,marullarını yediririm ve inan bi günde aklıma gelmedi bebeğe bişi olur mu diye Allahım büyük onlar masum bebeğime ne zararları olur ki tertemizler..Kızımıda geçen sene ölmek üzereyken almış iki kez veterinere götürerek hayata döndürmüştüm.Adam minicik tavşanı 10tl için annesinden ayırmış, bu kdr basit işte bunlar bu kdrlıklar!!!1,5 senedir bnmle topicim ve torunlarımı bile gördüm defalarca:)
son yazdığını içim kaldırmadı okuyamadım,allahım bu sadist insanlardan hayvancıkları koru.allah razı olsun annenizden kediciği almış,kedicik hem sevginiz,hemde tedaviyle inşallah kısa sürede iyileşir.oğlumda yaralı yavru kedi bulmuştu gece 12de çok kötüymüş durumu,taksicilerin çoğu almadan geçmiş,derken bir tanesi almış nöbetçi veterinere götürdüler ama umut yokmuş uyutmuşlar miniği.oğlum eve geldiğinde çok üzgündü.