Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur mu cnm aşk olsun ne demek üzüntüden çok sevindim senin gibi iyi yürekli,hayvansever bi arkadaşla muhabbet ettiğim ve kediciğin emin ellerde olduğunu bildiğim için..
vakit kaybetmeden veterinere götürün arkadaşım..
belki tedaviyle iyileşebilir pisi..
kolay gelsin..
inan bana bende çok mutlu oldum bu konuya gösterdiğin ilgiden dolayı ve senin gibi bir insanı tanıdığım için....olumunekankayizsmile
a.s. sana ve pisimize...
haftalar önce bi sitede ilan görmüştüm, yavru kedi ama hangi şerefsiz ne yaptıysa hayvancağızın kafasının yarısı içeri göçüktü bakamadım bile. inşallah yaşıyodur birisi bakıyodur ona.. sizinkinin de dayak yediğini okuyunca içim hopladı aynı şey mi diye, Allahtan gördüğüm kadarıyla durumu gayet iyi. inşallah iyileşir size de alışır. bu zamana kadar muhabbet kuşundan başka bişey beslemediğim için yardımcı olamayacağım, üzgünüm.
off yaa hayvanlara zarar verenleri duyduğumda insanlığımdan utanıyorum... ama malesef ki küçüğünden büyüğüne hayvanlara yapılan eziyet anlatmakla bitmez.
çok şükür ki pisicik size denk gelmiş. yoksa acı içinde ölecekti belki de. Allah sizin ve siz gibi insanların tüm işlerini rast getirsin inşallah.
kedinin sağır olduğunu düşündüğünü yazmışsın. bizim de 3 yaşında bir pisimiz var ve sağır. annemin teyzesi bulmuş sokakta, minicikti ve baksa baksa patiska bakar demişler ve bahçeye almışlar. sanırım diğer hayvanlar tarafından inanılmaz hırpalanmıştı çok korkaktı o da ve çok kısa sürede alıştı bize. sağırlığı da inan neredeyse farkedilmiyor. diğer duyuları ve algıları o kadar güçlü ki biz bile unutuyoruz çoğunlukla sağır olduğunu.
eminim Tarçın da size kısa sürede alışacaktır ve ondan sonra kucağınızda mırlaması yok mu herşeye değer :)
amiiin canım teşekkürler...ne güzel dualar ediyorsunuz
veterinerede söyledim kulakları duymuyor sanırım diye ama adam size alışık olmadığındandır dedi ne alakaysafisfisfis
evet dışarda olsa kesin ölürdü...annenin teyzesinden de Allah razı olsun,onlarda bi kediye sahip çıkmış ne güzel...
şimdilik üstüne gitmiyoruz tarçının...arada sevme denemeleri yapıyoruz ama ilerleme yok şimdilik...kış gelince ne yapıcaz onu bilmiyorum...şimdi havalar güzel balkonda duruyor....
evdede köpeğimiz var eve alamıyoruzboshayallersmile
Ahh cnmm kumuna mı yaptı demek cişini yerim ben onu yaa gelişmelerden haberdar edersin cnm bizi
canım biz de veterinerimize kualklarının duymadığını söylediğimizde bebek kediler bazen tepki vermez, işine gelince cevap verir falan demişti. karar vermeden önce biraz büyüsün demişti... belki böyle bişey kastetmiştir...
kışa kadar köpecikle alışırlar belki birbirlerine. hele bi size alışsın da. sonra minik minik tanıştırırsınız, kedi problem çıkarmazsa genelde iyi dost oluyorlar...
Çok korkmuş zavallım ya kendini toparlasında cnm dediğin gibi bahçeye bırakırsınız.Evde bi canlıya bakma hakikaten zor oluyor sorumluluk istiyor neticede bende az önce yavrularıma salatalarını yaptım verdim mamalarını alıyosun sürekli balkonu yıkayıp temziliyosun falan zor oluyo en önemliside ama en zevklisi aynı zamanda onunla ilgilenip sevmen gerekiyor.Ben balkona çıktığım zaman hepsi önüme koşuyor oyunlar yapıyor.Topicimi çok minikken almıştım bana öle alışmıştı ki büyüdüğünde bile kucağıma atlardı yere oturduğum zaman:)Ne kdr hisli oluyorlar ya insanlardan bile daha hisliler ve tabi ki daha vefakar...
Harikasınız ya:lepi: Şu mübarek günlerde nası sevaba giriyosun cnm vallahi annenin ellerinden seni de yanaklarından kocaamannnn öpüyorum..Helal olsun size..Bana da denk gelse bende bırakmazdım inan hemen alırdım eve.Kıyamam ya o Tarçından da küçükmüş yalnız varya sizin köpeğe bi denk gelse sizin kdr misafirperver olur mu orası muamma böle yaklaşır artık pisileresempatiksalakcinni ee yeni pisiciğimizin ismi ne İstersen bende sana bi yavru tavşi göndereyim tam olsun curcunakaydirigubbakcemile3
ha bu arada hep bize denk geliyor galiba,,bi tane daha yavru kedi bulduk yağmurdan sırılsıklam olmuş yere yapışmış halde....ama bu tarçından çok çok küçük,yeni doğmuşşş.....onuda öteki balkona aldıkkaydirigubbakcemile3 annesi yok meydanda...biraz büyüsün onuda bahçeye bırakırız....anam ev hayvanat bahçesine döndü...bi köpek 2 kedisempatiksalakcinni