- 23 Nisan 2022
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.057
- 43
- 34
- Konu Sahibi Meraklibirhatun
-
En kısa programa basıyorum.Arkadaşlar ekstra durulamayı nasıl yapıyorsunuz? Makinada 8 program var ama ekstra durulama diye bişey yok.
Hangisi bunlardan?
Kisa programlar çok fazla su ve elektrik harcıyor. Mecbur kalmadıkça kullanmamaliyiz diye düşünüyorum. Sularımız tükeniyor.Çamaşır makinesinde var o damla şekli, bulaşık makinesinde hiç yok, demekki ekstra durulama özelliği yok benimkinde. Saat var, 1/2 var, tablet şeklinde olan var suyla alakalı bişey yok.Arkadaşın söylediği gibi kısa programda kullanmak iş görecek sanırım.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.En kısa programa basıyorum.
Sizdeki min 30 dk yazan sanırım
Benimki de 27 dk
Kisa programlar çok fazla su ve elektrik harcıyor. Mecbur kalmadıkça kullanmamaliyiz diye düşünüyorum. Sularımız tükeniyor.
Ben her çalıştırmam da koyuyorum, hem kokuyu gideriyor hem de temiz ve parlak oluyor bulaşıklarPiknik sonrası makineyi doldurdum ve temiz olsun diye biraz Domestos döktüm ilk defa.. bitince baktım da tertemiz ve pasparlak olmuşlar .. bardaklarım sarariyor bir zaman sonra acaba bunu sararan bardaklar için ayda bir falan yapsam zararı olur mu ? Kullanan var mı bu yöntemi?
Çok zararlı çamaşır suyunu kullanmıyorum tabak vs de.Piknik sonrası makineyi doldurdum ve temiz olsun diye biraz Domestos döktüm ilk defa.. bitince baktım da tertemiz ve pasparlak olmuşlar .. bardaklarım sarariyor bir zaman sonra acaba bunu sararan bardaklar için ayda bir falan yapsam zararı olur mu ? Kullanan var mı bu yöntemi?
Fairy den bende memnunum çok parlak çıkıyor bardaklar ama çok fazla deterjan kokuyor öyle olunca da bana deterjanlı kalıyormuş gibi geliyor içime sinmiyor o yüzden finish alıyorumBence koymayın. Çamaşır suyu çok zararlı. Etkileri hemen çıkmıyor diye farkında değiliz sadece. Ben arada banyoda falan kullanıyorum, onda bile tıkanıyorum.
Ben fairy platinum ve plus ini kullanıyorum hep tertemiz bulaşıklarım, bardakları falan parlar.
Sadece kirlerini ustunkoru akıtıyorum. Çok kirliyse 70 derecede yıkatirim.
Finish in ucuz olanından kullanmıştım yıllar önce memnun kalmamıştım. Bir daha da denemedim bu yüzden.Fairy den bende memnunum çok parlak çıkıyor bardaklar ama çok fazla deterjan kokuyor öyle olunca da bana deterjanlı kalıyormuş gibi geliyor içime sinmiyor o yüzden finish alıyorum
Finishin jel hepsi bir arada kullanıyorum güzel annemde tableti vardı denemek için iki tane aldım oda güzel yıkadı benim makinem finish öneriyor onun ilgisi olabilir mi acabaFinish in ucuz olanından kullanmıştım yıllar önce memnun kalmamıştım. Bir daha da denemedim bu yüzden.
Doğal deterjanlar denedim mahvoldu bardaklarim .
Suan fairy de kaldım. Ama platinum ve plus harici yine güzel değil bence.
Mecbur kullanıyoruz artık.
Yine de çamaşır suyu çok fazla , hiç gerek yok bence.
Benim makinem Samsung biraz çamaşır suyu koydum köpükleri dışarı vermişti daha da koymadımPiknik sonrası makineyi doldurdum ve temiz olsun diye biraz Domestos döktüm ilk defa.. bitince baktım da tertemiz ve pasparlak olmuşlar .. bardaklarım sarariyor bir zaman sonra acaba bunu sararan bardaklar için ayda bir falan yapsam zararı olur mu ? Kullanan var mı bu yöntemi?
Ben her gün bulaşık makinesine biraz çamaşır suyu damlatıp öyle yıkıyorumPiknik sonrası makineyi doldurdum ve temiz olsun diye biraz Domestos döktüm ilk defa.. bitince baktım da tertemiz ve pasparlak olmuşlar .. bardaklarım sarariyor bir zaman sonra acaba bunu sararan bardaklar için ayda bir falan yapsam zararı olur mu ? Kullanan var mı bu yöntemi?
3-önyıkamada durulama yapabilirsinizArkadaşlar ekstra durulamayı nasıl yapıyorsunuz? Makinada 8 program var ama ekstra durulama diye bişey yok.
Hangisi bunlardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?