- 17 Kasım 2021
- 27
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Meraklibirhatun
-
Merhabalar ben koyuyorum ama pek fazla önermiyorlar makinayı bozar diyePiknik sonrası makineyi doldurdum ve temiz olsun diye biraz Domestos döktüm ilk defa.. bitince baktım da tertemiz ve pasparlak olmuşlar .. bardaklarım sarariyor bir zaman sonra acaba bunu sararan bardaklar için ayda bir falan yapsam zararı olur mu ? Kullanan var mı bu yöntemi?
Özellikle yumurta, tavuk bulaşığıysa mutlaka koyarım (balık evde pişmesi mümkün değil benim için zaten kokusundan sebep) bazen ekstra durulama yaparım(ekstra durulama da pek içime sinmiyo kirli suyla karışıkmış gibi ne bileyimPiknik sonrası makineyi doldurdum ve temiz olsun diye biraz Domestos döktüm ilk defa.. bitince baktım da tertemiz ve pasparlak olmuşlar .. bardaklarım sarariyor bir zaman sonra acaba bunu sararan bardaklar için ayda bir falan yapsam zararı olur mu ? Kullanan var mı bu yöntemi?
Evet onermiyorlar ama çamaşır suyunun temizliğini hiç bir deterjan yapmıyor yaMerhabalar ben koyuyorum ama pek fazla önermiyorlar makinayı bozar diye
Özellikle yumurta, tavuk bulaşığıysa mutlaka koyarım (balık evde pişmesi mümkün değil benim için zaten kokusundan sebep) bazen ekstra durulama yaparım(ekstra durulama da pek içime sinmiyo kirli suyla karışıkmış gibi ne bileyim)
Piknik bulaşığına da koyarım.
Hiç koku kalmaz, 4 sene oldu herhangi bi sorunne güzel buna sevindim
bazen bulaşıklar çıkmayınca koyuyorum , çok zararlı hiç kullanmamayı isterim aslında. Çamaşır suyu kullandığınız zaman makinenize ekstra durulama yapın veya çamaşır suyuyla yıkandktan sonra bi kerede deterjansız yıkayın derim
Ben de koyuyorum ama ekstra durulama yapıyorum.
Özellikle yumurta, tavuk bulaşığıysa mutlaka koyarım (balık evde pişmesi mümkün değil benim için zaten kokusundan sebep) bazen ekstra durulama yaparım(ekstra durulama da pek içime sinmiyo kirli suyla karışıkmış gibi ne bileyim)
Piknik bulaşığına da koyarım.
Hiç koku kalmaz, 4 sene oldu herhangi bi sorun yok.
Benim makinemde ekstra hijyen ekstra kurutma diye tuşlar var. Süreyi 20 dk falan uzatiyor.Arkadaşlar ekstra durulamayı nasıl yapıyorsunuz? Makinada 8 program var ama ekstra durulama diye bişey yok.
Hangisi bunlardan?
Benim makinemde ekstra hijyen ekstra kurutma diye tuşlar var. Süreyi 20 dk falan uzatiyor.
Makineden makineye değişiyor. Çamaşır suyu kullanacaksanız, makine durduktan sonra dördüncü program (mini 30) ile tekrar yıkayabilirsiniz. Yeterli olacağını düşünüyorum.Arkadaşlar ekstra durulamayı nasıl yapıyorsunuz? Makinada 8 program var ama ekstra durulama diye bişey yok.
Hangisi bunlardan?
Makineden makineye değişiyor. Çamaşır suyu kullanacaksanız, makine durduktan sonra dördüncü program (mini 30) ile tekrar yıkayabilirsiniz. Yeterli olacağını düşünüyorum.
Bende su damlasi degil ama sizde öyleyse ekstra sudur o.Çamaşır makinesinde vardı o tuş su damlası + şeklinde dimi?
Bende su damlasi degil ama sizde öyleyse ekstra sudur o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?