- Konu Sahibi Meraklibirhatun
misafir agirlamissam ya da yumurta ağırlıklı bulaşıklarım varsa 1 yemek kaşığı kadar dökerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben makinayi hergun calistiririm. Ve her calistirmam da mutlaka koyarim bardaklar falan kokmuyor mis gbi kokuyor parlak oluyor. Bi zararini da gormedim. Bikere bi makinaci soylemisti. Eger camasir suyu koyuyorsaniz makinaniz calissin su alsin bi on on bes dakika gecsin oyle koyun, ilk basta calistirir calistirmaz koymayin demisti.Piknik sonrası makineyi doldurdum ve temiz olsun diye biraz Domestos döktüm ilk defa.. bitince baktım da tertemiz ve pasparlak olmuşlar .. bardaklarım sarariyor bir zaman sonra acaba bunu sararan bardaklar için ayda bir falan yapsam zararı olur mu ? Kullanan var mı bu yöntemi?
Ne makineler var milletteBenim makinemde ekstra hijyen ekstra kurutma diye tuşlar var. Süreyi 20 dk falan uzatiyor.
Ben sürekli kullanıyorumPiknik sonrası makineyi doldurdum ve temiz olsun diye biraz Domestos döktüm ilk defa.. bitince baktım da tertemiz ve pasparlak olmuşlar .. bardaklarım sarariyor bir zaman sonra acaba bunu sararan bardaklar için ayda bir falan yapsam zararı olur mu ? Kullanan var mı bu yöntemi?
Benimki 6 programli ama o yazdiklarim program degil.Ne makineler var millettebenimki 3 programlı
Hep aynı şeyi söylüyorlar 3 program yeterBenimki 6 programli ama o yazdiklarim program degil.esya alirken dediler ki bulasik makinenin cok programli olmasina bakma, 2 3 tane olsa yeter. Çok programın da sadece 2 3 tanesini kullanacaksin. Hiç öyle degil valla. Dibini sıyırıyorum tüm programlarin. Pahali bir sey de degildi. 3 programlilae 1200 tl idi. Benimki 1800 idi. İndirim olunca almıştık.
10 programli makineler bile varmış.Hep aynı şeyi söylüyorlar 3 program yetero zaman uretmeyin yahu
![]()
Bende önce koyuyordum sonra makinam bouldu ve yeni makinamı kurmaya gelen aervis asla önermedi. Bende bulaşıkların kirini alırken süngere döküyorum domestosu.Piknik sonrası makineyi doldurdum ve temiz olsun diye biraz Domestos döktüm ilk defa.. bitince baktım da tertemiz ve pasparlak olmuşlar .. bardaklarım sarariyor bir zaman sonra acaba bunu sararan bardaklar için ayda bir falan yapsam zararı olur mu ? Kullanan var mı bu yöntemi?
yapmayın etmeyin ne olur koku dediğin parlaklık dediğin nedir ki 3 günlük dünya da hepsini ardımıza bırakacağız.kokudan rahatsız oluyorsanız önden bi sabunlama yapın yada parlak seviyorsunuz günlük her gün bi tane çelik tencere ya da çaydanlığınızı cifleyin tewrtemiz olur.Çamaşır suyu ile bulaşık yıkamayın ben elimden keza yanlışlıka lavabo temizlediğim zaman arıtamıyorum ne kokusunu ne yoğunluğunuÇoğu kişi çamaşır suyu kullanıyormuş ve zararını görmemiş o zaman bende ayda bir koyarım artık teşekkürler:)![]()
Ben de kullanıyorum. Çamaşır suyu olmadığında sanki hijyeni hissetmiyorum. Ama önermiyorlar lütfen fazladan durulama yapın.Piknik sonrası makineyi doldurdum ve temiz olsun diye biraz Domestos döktüm ilk defa.. bitince baktım da tertemiz ve pasparlak olmuşlar .. bardaklarım sarariyor bir zaman sonra acaba bunu sararan bardaklar için ayda bir falan yapsam zararı olur mu ? Kullanan var mı bu yöntemi?