• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık makinesi için hangi deterjanı önerirsiniz?

Ogrtmnhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
6
12
38
28
Merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Bosch bulaşık makinesi aldım. Hangi deterjanı önerirsiniz? Eski konulara bakındım ama güncel bir konu bulamadim.

Temizlik forumuna yazabilirsiniz.

Herkesin aradığı ve her makinenin performansı farklı olabilir.

Genel itibariyle finish platinium iyidir. Tuz parlatıcı vs kullanmıyorum da.

Ben evde bimin deterjanından da bulundururum. Çok kirli değilken makine yarım iken tableti kırıp atıyorum. Onun yerşne jel deterjanlardan oluyor.

Yalnış yere açmışın konu taşınır birazdan
Sadece tabletler diyorum marka yazmak doğrumu yasak mi bilmiyorum

Temizlik forumuna yazabilirsiniz.

Herkesin aradığı ve her makinenin performansı farklı olabilir.

Genel itibariyle finish platinium iyidir. Tuz parlatıcı vs kullanmıyorum da.

Ben evde bimin deterjanından da bulundururum. Çok kirli değilken falan işime yarıyor.
Öyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum çok teşekkür ederim

Hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaları tercih edin bence. Fa.. Fin.. gibi markalar hayvan deneyi yapıyorlar

Hepsi ayni sey
Hepsi de baya maliyetli.
Biminkini aldim. Bu da yikiyor.
Yani bi fark yok. Makine ureticileri firmalarla anlastigi icin "aman su markayi kullanin en iyisi bu" diyor. Iyi oldugu icin degil.

Hepsini kullanmış biri olarak,
Fairy platinium plus, (kirmizi sıvılı olan)
Diger deterjanlar koku yapiyor.
Parlatici kisminada elma sirkesi koyuyorum ben🤗 fairy de israil mali diyorlar ama en iyi secenek o malesef ..

Ben a101in deterjanını kullanıyorum, makinem 12 yıllık arçelik, tuz koyarım, parlatıcı yerine de beyaz sirke kullanıyorum. Bulaşıklarım gayet temiz çıkıyor. Bence deneyip kendiniz bulun çünkü her makinenin performansı çok farklı

Finish, pril, bind activit, frosh ve organik oldugunu iddia eden uc dort marka kullandim ama en iyisi maalesef fairy.ben bulasiklari sudan gecirip koyarim ona ragmen digerleri hep lekeli cikariyordu bazen.bazilari da bardaklari mahvetti.

Ben fairy kullandıgımda herseyde koku kalıyordu, bırdaha bos yıkamaya cekıyordum ama cogu seyde kalıyordu. Sımdı prill kullanıyorum, memnunum zaten akıtıp koyuluyor makıneye tertemız cıkıyor. Aynı sekılde jel deterjanı da mevcut prillin. Tuz koymuyorum, parlatıcı gözüne de sirke koyarım

Back
X