Dişimin ağrısından ölüyorum yardım edin?

Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bilmiyorum.Dünden beri diş ağrısı çekiyorum sağ yanağım komple ağrıyor.Tüm ağrı kesicileri içtim,karanfil denedim rakı denedim ama geçmiyor.Doktora gidicem ama oda ağrıyı kesermi bilmiyorum kızlar lütfen bir yol gösterin ağrıdan uyuyamıyorum
Ağrıyı doktor kesmeyecek de rakı mı kesecek yapmayın allah aşkına. Tabiki doktora gittiğinizde gerekli müdahalede bulunup dayanılmaz olan ağrınızı kesecek. Devamında işlem sebepli hafif bi ağrı kalsa bile o da gözünüze batmayacak. Dünyaya çıkacaksınız. Nereden biliyosun diye sormayın ahhaah

Ben hamileyken mandalina yerken disim kirilmisti dogumdan sonraya kadar kirik disle yasamistim cok zordu ay🫢 dis agrisi baska biseye benzemiyor
Ben ilk bebegime hamileyken bir disim durduk yere kirilip bogazima dolanmisti, lohusayken yaptirmistim. Daha sonra ikincisine hamileyken baska bir disim kırılmıştı.

Ikincide lohusaykende ilk bebekte kirilan disim tekrar kirilmis, arasi curumus ve konu sahibi gibi tum yuzumu agritan korkunc bir agriyla bas etmek zorunda kalmistim.

Hamileliklerime dek hic disim curumemisti :( bana 4 curuk dise mal oldu kucuk koftelerim :)

Ben ilk bebegime hamileyken bir disim durduk yere kirilip bogazima dolanmisti, lohusayken yaptirmistim. Daha sonra ikincisine hamileyken baska bir disim kırılmıştı.

Ikincide lohusaykende ilk bebekte kirilan disim tekrar kirilmis, arasi curumus ve konu sahibi gibi tum yuzumu agritan korkunc bir agriyla bas etmek zorunda kalmistim.

Hamileliklerime dek hic disim curumemisti :( bana 4 curuk dise mal oldu kucuk koftelerim :)
Küçük köftelere maşallah🧿😁
Kalsiyumu hüpletiyorlar
Benimde saclarim aslan yelesi olmustu uzamisti parildiyordu ama dislerim dokuluyordu sjfhjsk😄

Küçük köftelere maşallah🧿😁
Kalsiyumu hüpletiyorlar
Benimde saclarim aslan yelesi olmustu uzamisti parildiyordu ama dislerim dokuluyordu sjfhjsk😄
Hahshshsh aynen. Lohusalikta sac dolasmasi yasadin mi! Ben ikisinde de belimdeki saclarimi kisacik kestirmek zorunda kalmistim, acilmiyordu :(

Hahshshsh aynen. Lohusalikta sac dolasmasi yasadin mi! Ben ikisinde de belimdeki saclarimi kisacik kestirmek zorunda kalmistim, acilmiyordu :(
Ilk bir ay guzeldi sonra saclarim cali supurgesi gibi oldu sonra dokulmeye basladi yari kellik yasadim cocuk ayri yorgunluk ayri mahvolmustum cocuk 15 aylik daha yeni toparliyorum tabi saclarimi kisacik kestirdim bende🥲

Ilk bir ay guzeldi sonra saclarim cali supurgesi gibi oldu sonra dokulmeye basladi yari kellik yasadim cocuk ayri yorgunluk ayri mahvolmustum cocuk 15 aylik daha yeni toparliyorum tabi saclarimi kisacik kestirdim bende🥲
Bende atip tutuyordum her anne olan sacini kestiriyor, ben saclarimdan vazgecip de paspal gezmeyecegim diyordum, 😁 gördük paspal gezmemeyi.

Back
X