bulaşık makinasını tuvalete koymak?

Sonuçta tek kişisiniz.ne kadar çeşit yemek yapıp ne kadar bulaşığınız olabilir? Bulaşık makinası güzel ama hiç kullanmadığı için açıkçası özlemini çekmiyorum 😀belki kullansaydım benim için de mecburi olurdu..mutfakta hiç mi yer yok?belki dışarıdan boru bağlantısı ile olur

Valla Allah yardımcınz olsun bizde evlenirken bulasık mak almadık, eşim sağolsun yer yok dedi zaten annem hediye edecekti ama eşim yok gereksiz yere almasın zaten iki kisiiyz vs dedi bide kesinlikle yer yoktu gerçekten.

Ama zor gerçekten bazen hiç yıkamak istemiyorum şu bulasıkları neyse ki taşınıyoruz ama o mutfak daha küçük yine alamıyoruz 🤣🤣🤣
ay çok biliyorr, kendisi yıkasın 2 kişinin bulaşığı olmuyorsaa...ben tekim, şu an mutfağin hali vahim :KK70: :KK70:

Bence taşımak çok zor olacak.
Özellikle kirli şeyi tezgahın yanındaki bulaşık makinesine bile koyarken yere damlıyor, etrafa sıçrıyor.
Siz tepsiye dizip oraya gidip yerleştirip geri geleceksiniz ve bunun bir de boşaltması var, o kısım hepten eziyet bence.

İnanın elde yıkarım, 2 tencere 2 tabakla ömür geçiririm.
Evde herkese de içtikten sonra bardağını yıkamasını tembih ederim daha iyi valla.

Mutfaktan bulaşıkları alıp oraya götürmek sonra geri getirmek falan bilmiyorum bence mantıklı bi fikir gibi gelmedi. Wc yi kullanmadığınız için çok takılmadım ama gider kokusu falan olmuyor mu
Aynen yahu taşı getir götür yapana kadar elimde yıkarım daha kolay :)

Bence taşımak çok zor olacak.
Özellikle kirli şeyi tezgahın yanındaki bulaşık makinesine bile koyarken yere damlıyor, etrafa sıçrıyor.
Siz tepsiye dizip oraya gidip yerleştirip geri geleceksiniz ve bunun bir de boşaltması var, o kısım hepten eziyet bence.

İnanın elde yıkarım, 2 tencere 2 tabakla ömür geçiririm.
Evde herkese de içtikten sonra bardağını yıkamasını tembih ederim daha iyi valla.

Kafam çok karıştı hem bu yazılanlar mantıklı geliyor hem de içimden bir ses makinanın bana kazandıracağı zamandan bahsediyor bilemedim gerçekten

Elde yıkamaya devam ederdim.
Veyahut taşınırdım, bu daha makul hatta.

Tuhaf durur, saçma, hijyenik olmaz yine de bence.
Siz kabullenseniz bile evinize hiç gelen giden olmuyor mu, kötü anılırsınız.

Ayrıca diyelim yaktınız gemileri kullanmaya başladınız.
Bence kısa süre sonra da şeyden sıkılırsınız. Bulaşıkları makineye taşımaktan.
Kirli su, yağ vs ordan oraya taşımak da sıkar.

oturdu tabii ev eski ama bahsettigim yer ben girdğimde kırılıp dökülüp yapıldı birde ayakaltı bi yer değil kücük bir oda gibi sadece makinenin sığacağı
Him bilemedim valla simdi ne desem tuvalet ve bulasık makinasi nasil yakısmıyor ama birbirine yav

Ankastre bulaşık mak. işinizi görmez mi?
Yada alt iki dolabı iptal edip oraya koymak? Ben yeni evliyken yaptırmıştım bunu. Dolapların iskeletleri birbirinden bağımsız oluyor genelde. Evden çıkarken de yerine koydurursunuz yine.

Daha önce mutfağın tam yanında ki küçük tuvaleti iptal edip üstünü fayans ördürmüştüm. Tuvaletin kapısının olduğu yeri duvarı ördürüp, mutfağın içine denk gelen yerden duvarı kırdırıp buzdolabını koymuştum. (Çok küçük bir mutfaktı buuzdolabına yer yoktu) Bir akşam işten geldiğimde buzdolabının üstü yerler sapsarı suydu. Önce anlayamadım ama üst kadın gideri tıkandığı için mutfağıma resmen lağım suları akmıştı, buzdolabıda çöpe gitti. Bu tarz aksiliklerde olabiliyor malesef.

Ayrıca arkadaşlarında dediği gibi kirlileri taşımak, temizleri yerleştirmek için taşımak vs. artı iş olacak size. Elde yıkamakla aynı şey neredeyse.

Aynen yahu taşı getir götür yapana kadar elimde yıkarım daha kolay :)

Elde yıkamaya devam ederdim.
Veyahut taşınırdım, bu daha makul hatta.

Tuhaf durur, saçma, hijyenik olmaz yine de bence.
Siz kabullenseniz bile evinize hiç gelen giden olmuyor mu, kötü anılırsınız.

Ayrıca diyelim yaktınız gemileri kullanmaya başladınız.
Bence kısa süre sonra da şeyden sıkılırsınız. Bulaşıkları makineye taşımaktan.
Kirli su, yağ vs ordan oraya taşımak da sıkar.

Doğru söylüyorsunuz hadi ben temiz yaparımda gören tuhaf karşılar öğrencilik hayatı işte her şey mübah gibi geliyor bazen ama annem gelse görse bu ne der :))

Mini bulaşık makinelerinden alın. Gider olayı çok sorun olmaz zaten lavabo gideri var oraya bağlantı yaptırırsınız. Bulaşıkları alıp ordan oraya nasıl taşıyacaksınız bir süre sonra üşenip elde yıkarsınız yine

Bulaşık makinasına zaten herşeyi akıtıp koyuyoruz. Akıt aonra onları bi kaba al tuvalete götür yerleştir bitince geri al mutfağa taşı. Ne gerek var akıtırken az daha deterhjanlayıp durulamak daha kolay. Tezgahın altında olduğu halde benim makine bazen boşaltmaya üşenip elimde yıkıyorum. Bana sizin fikir daha zor geldi.

Tuvalette olmasının yanında Bence taşımak da çok zor olur.

ay çok biliyorr, kendisi yıkasın 2 kişinin bulaşığı olmuyorsaa...ben tekim, şu an mutfağin hali vahim :KK70: :KK70:
Evet benimki çok bilmiştir herşeyin doğrusunu bilir 2 bulasık işte nedir ki diyo bide ben evde olmadığım zamanlar yıkayınca anlıyo tabi zorluğunu 🤣🤣
Benim eşim bide tezgahta bulasık görmeye dayanamıyor kalk yıka o zaman diyorum bulasık mak aldırmadın zaten diyorum ahshshsh

Ankastre bulaşık mak. işinizi görmez mi?
Yada alt iki dolabı iptal edip oraya koymak? Ben yeni evliyken yaptırmıştım bunu. Dolapların iskeletleri birbirinden bağımsız oluyor genelde. Evden çıkarken de yerine koydurursunuz yine.

Daha önce mutfağın tam yanında ki küçük tuvaleti iptal edip üstünü fayans ördürmüştüm. Tuvaletin kapısının olduğu yeri duvarı ördürüp, mutfağın içine denk gelen yerden duvarı kırdırıp buzdolabını koymuştum. (Çok küçük bir mutfaktı buuzdolabına yer yoktu) Bir akşam işten geldiğimde buzdolabının üstü yerler sapsarı suydu. Önce anlayamadım ama üst kadın gideri tıkandığı için mutfağıma resmen lağım suları akmıştı, buzdolabıda çöpe gitti. Bu tarz aksiliklerde olabiliyor malesef.

Ayrıca arkadaşlarında dediği gibi kirlileri taşımak, temizleri yerleştirmek için taşımak vs. artı iş olacak size. Elde yıkamakla aynı şey neredeyse.

Sanırım bu dediğinizi yapacağım size bunun ne kadar bir masrafı oldu sorması ayıp. çünkü taşımasıda dert mutfaktan oraya

işte ondan korkuyorum yeni yapıldı orası ben eve girdigimde çamaşır makinesi varkende hiç olmadı ama bilemiyorum bulasık makinası daha mı cok su boşaltır. taşma yapar eğer cok su boşaltıyorsa
Aa bakın aklıma ne geldi. Tezgah üstü bulaşık makinaları var ondan alsanıza. Tek katlı minik küçük bişey oluyorlar

X