Doğuma Hazırlık Bulantiya gore cinsiyet?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

haNzade_

(:my little prince:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
695
633
23
Merhaba sevgili anne ve anne adaylari Allah hepimizin evladini bizlere bagislasin isteyen herkese de nasip etsin insallah benim cinsiyeti ogrenmeme birkac hafta var ama meraktan ölücem. Arastirmalarina gore kiz bebekte anne cok kusarmis bende pek olmadi birkac keZ oldu bulanti yasadim genelde oda gecti. Bunun gerceklik payi var midir cok kusmayip kiz bebegi olan var mi merak ediyorum:) cevremde cok istifra edip erkek doguran yakinlarim var ama kizda durum nasil yorumlarinizi bekliyorum

Aa cok tesekkur ederim:)

İlk gebeliğimde inanılmaz kustum sürekli hastanede serumlar ile ayakta dim bebeğim in eşi sürekli vücudumda ki yağları parçala yıp besliyormuş her hastaneye gittiğim de idrar tahlilin de çıkar dı bu durum keton+++ çıkardı hep

Bunda hiç kusma dim herşeyi yiyorum çok iyiyim şükür ki ama cinsiyeti de aynı yani iki hamilelik aynı değil

Anladim canim sukur bu sefer guzel gecmis hamileligin Allah evlatlarini bagislasin masallah:)

2 kızım var ikisinde de çok mide bulantısı kusma yaşadım..4.ayda hafifledi ama 7 8de tekrar başladı..
Abimin eşide 2 hamileliğinde mide bulantısı yaşamış serumlar felan ama bi kızı birde oğlu var..Ablamın 4 kızı var her hamileliğim karnımın şekli bile farklıydı diyo.Bence yapıyla ilgili .

Oyleymis ama cok bilmisler kusmuyorsan kesin erkek deyince merak ettim cok tesekkur ederimm. Allah bagislasin yavrularinizi

Canım hiç alakası yok 3 ay kustum. Oğlum olcak. Kardeşim hiç kusmadı kızı oldu. Hatta onun bulantısı bile olmadı. Ablam 9 ay kustu oğlu oldu :) bünye ye göre değişiyor: bende senin gibiydim şu test bu test hepsini yapıyordum araştırıyordum. İlk bebeğim ama ben kızcıyımdır mesela. Doktor oğlun olcak dedikten sonra oğlancı oldum çıktım. Şimdi geri dönüyorum o en başta ki hallerime boşa araştırmışım cinsiyeti ne olursa olsun çok seveceğine eminim. eğlenceli olan şeyleri yap bence. Sağlıkla gelsin bebeğin

Bncde alakasi yok. Bu yapiyla alakali bence. Kizimda 1 kere kustum. Smdide oyle 1 kere kustum. Bende haftaya ogrencm cinsyti

Cok haklisin canim tesekkur ederim yorum icin amin sizin yavrucukları da Allah bagislasin

Ne oğlumda nede kıZımda bulanti yaşamadım :)
Cok tesekkur ederim yorumun icin yavrularini Allah bagislasin
Bncde alakasi yok. Bu yapiyla alakali bence. Kizimda 1 kere kustum. Smdide oyle 1 kere kustum. Bende haftaya ogrencm cinsyti
Ne cikacak acaba cok heyecanliAllah gonlundekini versin sana bagislasin tesekkur ederim yorumun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…