Bulantılar ve bel ağrısı

rivera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
507
23
İki gündür belimde, bugün de karnımda ve kasıklarımda müthiş bir ağrı vardı. Tarif etmem gerekirse regl ağrısı gibi.Ve akıntı da var. Ayrıca sabahlar dışında geceleri de baş dönmesi aşırı yorgunluk ve bulantı hissediyorum.Mesela bir şeyi canım çok çekiyor alıp yiyorum sonra müthiş midem bulanıyor. Her şeye karşı isteksizlik, sinir ve aşırı sıcaklama hissediyorum. Normal midir?

kaç haftalık gebesin??
hep sabah bulantısı derler ama bende de akşamları oluyo özellikle yemek sofrasına oturdugumda.
canım hiç bişey çekmiyo 12,5 haftalık hamileyim. bu aşerme ne zaman olucak bilmiyorum.
kimileri bu aylar asıl olur sana olmadıysa daha hiç olmaz diyolar
dedigin gibi özellikle akşamları yorgunluk, halsizlik, mide bulantısı ve baş dönmesi oluyo
oysa gün içinde iyiyim.
ve yine akşamları acayip belim agrıyo tam kuyruk sokumum.
ve aynen kasıklarımda agrı var benimde 2 gündür.
sanki beni anlatmışın.
normaldir umarım.

kac haftalık gebesın?? ılk haftalar tum bu sıkıntılar normal.. bulantılar mesela bende 7. haftalarda basladı 15. haftalara kadar surdu.. su an 21+1 deyım ve hala sabahları uyanunca kusuyorum.. aksama dogruda cok hafıf mıde bulantılarım oluyor.. ac kalmamak ve az, sık yemek onemlı.. ve bol sıvı almakta bulantıyı onluyor ben onu fark ettım.. susuz kaldıgımdada bulantılarım baslıyor.. gecmıs olsun, ınsallah rahat bir hamilelik gecirirsın bundan sonra...

8. haftanın başındayım. Bugün reflünün de baş gösterdiğini öğrendim. İğne oldum. Boğazımda acayip gıcık var. Öksürünce nefes borumdan mideme doğru inen korkunç bir ağrı hissediyorum.Gebelik zehirlenmesi olabilir mi? Bu durumda çocuğun zihinsel engeli olabilirmiş. O zaman aldırmaktan başka çare kalmaz sanırım.

ılk haftalar vücut aşırı hormon salgıladığı için gebeliğe alışmaya çalışıyor ve zorlanıyoruz haliyle.Yakın zamanda geçecek inş. sabret canım...

X