- 14 Ekim 2010
- 2.606
- 2.841
- 133
- Konu Sahibi gkcenglish
-
Canım kan testi yaptırsana idrarda herzaman çıkmayabilir çünkü daha 3 gün geçmiş hadı bakalım inşallah hamişsindiramin inşallah canııım benm buay baya süphelii 1 haftadır öğürten mide bulantılarım var aynı zamanda gögüslerimin uçları aşırı derecede acıyo yüzüstü yatamıorum bile adetm 3 gün gecikti gecen gün test yaptırdım ama negatif çıktı adetiminde geldiği yok böylee kaldım
daha yeni istedik cnm bnm 1 aydır işte:) yalnız tam döllenme zamanında ilişki olmadı öncesi ve sonrası oldu..internetten baktım o sırlar hamile kalmak zor oluyormuşş...bide pskolojik sanırım taktıgım için adetimde gecikiyor sanırım..habire tuvalete gidiyorum adet oldummu diye.. bide hamile kalınca aynı adet olmadan önceki belirtilerin hepsi oluyormu onu merak ediyorum.. bide annem ben ve kardeşlerimi istedigi gün hamile kalmışş yani her istedigi an 1 denemede hamile kalmışş ona çekmedim sanırım:)
bugün benim için büyük gün adet günüm hayırlısı olacaksa olsa da bari beynimi yemesem
merhaba
bende en son 24 ünde regl oldum
2 3 gündür inanılmaz bir mide bulantısı ve baş dönmesi var yattıgım yerde bile
başım dönüyor
şuanda aslında bebek düşünmüyoruz
ve yasmin ilacı kullanıyorum ama korkuyorum
bu kadar bulantı ve baş dönmesi beni şüphelendiryor:18:
en sevdiğim şey kahve yi bile içerken tiskindim resmen bugün
bu kadar sık olmasada geçen ayda bulantım olmuştu
regl olsam rahatlıycam ya
ilacın yan etkisi olabilir yada oruç tutuyorsanda olabilir.
ama bellide olmaz korunurken hamile kalanıda bilirim ben.
eltim spiral olmasına rağmen gebe kaldı
arkadaşım doğum kontrol ilacını düzenli kullandığı halde hamile kaldı
ben hiç korunmadığım halde hamile kalamadım
ağlanacak halime gülüyorum.
slm canım..bende senin gibiydim..çok acele ettim..bisürü belirti yaşadım..14. -22.günlerim arası deneme yaptık.tek seferde mayıs ayındasonra tabi ben durmadım denemeden 1 hafta sonra koştum kan testine tabi fos çıktı hayal kırıklığına uğradım dedimki artık diğer aya.hazirana geldikkk bn bekliom adet olcam.böle adet belirtileride var..nasıl olsa hamilede değilim okdr eminim böle..1 gün 2-3,, derken yaklaşık 5 gün gecikti ama hala olcakmşım gibiyim..dedim yok olmucak böle koştum test aldım..ve anında çift kırmızı çizgi şok oldum hemen dr ye koştum 5 haftalık hamiştim çok şükür şuan 14 haftaşıl olduk..hadi inşallah hamilesindir sende..dualarım seninle
hamilelikte bulantı ne zaman başlar arkadaşlar? bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?