- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.840
- Konu Sahibi gkcenglish
Canım kan testi yaptırsana idrarda herzaman çıkmayabilir çünkü daha 3 gün geçmiş hadı bakalım inşallah hamişsindiramin inşallah canııım benm buay baya süphelii 1 haftadır öğürten mide bulantılarım var aynı zamanda gögüslerimin uçları aşırı derecede acıyo yüzüstü yatamıorum bile adetm 3 gün gecikti gecen gün test yaptırdım ama negatif çıktı adetiminde geldiği yok böylee kaldım
daha yeni istedik cnm bnm 1 aydır işte:) yalnız tam döllenme zamanında ilişki olmadı öncesi ve sonrası oldu..internetten baktım o sırlar hamile kalmak zor oluyormuşş...bide pskolojik sanırım taktıgım için adetimde gecikiyor sanırım..habire tuvalete gidiyorum adet oldummu diye.. bide hamile kalınca aynı adet olmadan önceki belirtilerin hepsi oluyormu onu merak ediyorum.. bide annem ben ve kardeşlerimi istedigi gün hamile kalmışş yani her istedigi an 1 denemede hamile kalmışş ona çekmedim sanırım:)
oooo daha çok yeni şimdiden bu kadar takma canım....herkeste aynı belirtiler olmuyor yani kişiden kişiye değişiyor ama genelde adet belirtisi ile aynı canım.....