Buhranlıyım kızlar yardımmmm :(

piraye34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
53
20
21 yasindayim. Yanımda arkadaslarim yada sevgilim varken Dünya'da benden mutlusu yok. Ama ne zaman tek kalsam içim sıkılıyor. Canımdan can gidiyor sanki. Karalar bağlıyorum. Sevgilim elinden geldiği kadar beni yalnız bırakmıyor. Yanımda sürekli bazen haftanın 7 günü sabahtan Akşama kadar benimle. Ama herkesin işi gücü var sürekli beni avutamaz ki bu insanlar o da sıkılmış durumda artık. Kendini düzelt deyip duruyo. 30 yasinda adamım Hayatım boyunca senin arkani toplayamam diyor. Işe giriyorum ordan da çıkıyorum hemen. Bir dala tutunmadım. Çoğu zaman mutsuzum hep

Bir kişisel gelişim kitabında okumuştum. Kitabı "Sen kimsin ülen?" edasında okusam da arada bir epey güzel tespitler vardı.

"Önce siz yalnız kalınca mutlu olmayı öğrenin, sonra başkalarıyla mutlu olursunuz." gibi bir ana fikri vardı bir bölümün.

Kitabı tavsiye ederim. Aykut Oğut, Aynalı Kitap

bu bazen bende de oluyor, sebebini bilmiyorum. arkadaşlarımla,sevgilimleyken çok mutluyum ama ne zaman eve girsem anında başlıyor mutsuzluk, iç bunaltısı. artık evde mi bişey var diye düşünmeye başladım. kendimi oyalayamıyorum evde resmen.

Hep soyleri yegenlerime en buyuk ogutum , kendi bsiniza mutlu olmayi ogrenin , baskalri ve nesneler mutlulugunuz olursa o neden gidince depresyona girersiniz,ben bunu 22 lerde fark ettim,ondan beridir cok mutluyum,yasinlada alakali,

pira sen misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…