• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buharlı mop kullanan var mı?

Less-is-More

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Nisan 2018
8.133
30.203
548
36
Yeri burası mı bilmiyorum ama bebeğim emeklemeye başladığından beri elimde paspas sürekli yer siliyorum. Ne kadar silsem de içime sinmiyor. Birçok markanın buharlı temizlik Makinesi var, reklamlarda gormussunuzdur. Aranızda kullanan, herhangi bir markayı tavsiye edecek olan varsa çok sevinirim.

Cnm ben arçeliğinkini kullanıyorum toz alerjim var benimde mecbur kullanıyorum. 3 sene oldu alalı banyo içinde aparatları falan var iyi oluyo ben memnunum.
Halınin üzerinde de kullaniliyor mu? Bazı markaların reklamında gösteriyor ama ne kadar temizler bilemedim.

Halınin üzerinde de kullaniliyor mu? Bazı markaların reklamında gösteriyor ama ne kadar temizler bilemedim.
Kullanıyor ama ben hiç kullanmadım cnm güvenemedim halılarım kabarık tüylü yapıştırır diye çekindim. Hatta cam silme aparatı falanda var ama onuda kullanmadım yerde fayanslarda banyoda ve ocakta kullandım ben sadece.

Yeri burası mı bilmiyorum ama bebeğim emeklemeye başladığından beri elimde paspas sürekli yer siliyorum. Ne kadar silsem de içime sinmiyor. Birçok markanın buharlı temizlik Makinesi var, reklamlarda gormussunuzdur. Aranızda kullanan, herhangi bir markayı tavsiye edecek olan varsa çok sevinirim.

Ben fakir professional olanı kullanıyorum
Daha doğrusu eşim kullanıyor
Banyo ve parke temizliğinden camlara kadar bugün onunla yaptı

Ben fakir professional olanı kullanıyorum
Daha doğrusu eşim kullanıyor
Banyo ve parke temizliğinden camlara kadar bugün onunla yaptı
kıskandım sizi benim eşim hiç ev işlerınde yardım etmez ama arada yemek yapar mısafir gelınce de ıkramların yarısını yapar buna da şukur

kıskandım sizi benim eşim hiç ev işlerınde yardım etmez ama arada yemek yapar mısafir gelınce de ıkramların yarısını yapar buna da şukur

Yapıyomuş yine eşin, hiç ellemeyenler var. Sen az az başka işleri de ona devret yavaştan :D
Sağolsun eşimle işleri bölüşüyoruz biz. Hamilelikten beri onda daha çok iş var hatta
2 haftadır ev berbattı izin günümde yapıcam demişti yapıyor çok şükür :D

:KK70: buharın sıcaklığı öldürüyodur biraz o myte ve bakterileri
Çok aparatlı bişey almana gerek yok sadece yerler için kullanacaksan
Camlarda kullanılıyorsa eşimden istesem yapar sanırım. Yedinci kata tasinacagiz ve ben imkansız aşağı bile bakamam. Bu sayede en azından cam silmeden yirtmis olurum :)

Camlarda kullanılıyorsa eşimden istesem yapar sanırım. Yedinci kata tasinacagiz ve ben imkansız aşağı bile bakamam. Bu sayede en azından cam silmeden yirtmis olurum :)
cam sılıyorsa hemen alacağım dünyanın parasını verıp bır de söylenen yarım iş yapan yardımcı kadınlardan bıktım karar aldım her işimi buyuk temızlık hariç kendim yapacağım onlara vereceğim parayı da çatır çatır yiyeceğim En Büyük KK

Back
X