• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buharlı mop kullanan var mı?

Camlarda kullanılıyorsa eşimden istesem yapar sanırım. Yedinci kata tasinacagiz ve ben imkansız aşağı bile bakamam. Bu sayede en azından cam silmeden yirtmis olurum :)
Yani dışarı sarkıp yapar mı bilmiyorum :D
Bizim camlar balkona açıldığından kolay olur da senede 2-3 kere cam siliyoruz :)

IMG_1205.webp

Şu soldan ikinci parçası hortum gibi bi de çekpasların küçüğü gibi parçası var ucuna takılan onunla yapınca iz kalmıyor

cam sılıyorsa hemen alacağım dünyanın parasını verıp bır de söylenen yarım iş yapan yardımcı kadınlardan bıktım karar aldım her işimi buyuk temızlık hariç kendim yapacağım onlara vereceğim parayı da çatır çatır yiyeceğim En Büyük KK
Sırf kimsenin suratını çekmemek icin hiç yardımcı almadım. Bütün arkadaşlarım bundan şikayetçi.

Yani dışarı sarkıp yapar mı bilmiyorum :KK70:
Bizim camlar balkona açıldığından kolay olur da senede 2-3 kere cam siliyoruz :)

Eki Görüntüle 2157348
Şu soldan ikinci parçası hortum gibi bi de çekpasların küçüğü gibi parçası var ucuna takılan onunla yapınca iz kalmıyor
Süper. Yapiversin bı zahmet içerden ben silerim. :)

Sırf kimsenin suratını çekmemek icin hiç yardımcı almadım. Bütün arkadaşlarım bundan şikayetçi.
en iyisi geçen gelen kadın aynen şunu dedi ya şaştım kaldım:abla yatak oda takımın çizilmiş değiştirsene ahaha.yav sanane kadın sen işini yap ucretını al git diyecektim içimden dedim gene kırılmasın diye:halay:

en iyisi geçen gelen kadın aynen şunu dedi ya şaştım kaldım:abla yatak oda takımın çizilmiş değiştirsene ahaha.yav sanane kadın sen işini yap ucretını al git diyecektim içimden dedim gene kırılmasın diye:halay:
Çizik için koca takım mı değişir?
O kadar zengin miyiz ya
Sağlam bişeyse boyatılır verniklenir falan

Boşver hiç gelmez sonra :). Zaten zar zor getiriyorlar bizimkiler çağırınca. Ben ona göre ayarlayamam kendimi. Yapabildiğim kadar yaparım napiyim.

Çizik için koca takım mı değişir?
O kadar zengin miyiz ya
Sağlam bişeyse boyatılır verniklenir falan
temzılığe gelenler bizi çok zengin sanıyor ha ha.hatta başka evlerle kıyaslıyorlar yok şu bana çamaşır makinesi aldı şu çocuğuma bayramlık aldı vs.rekabeted e sokmaya çalışıyorlar pesss.ben bıktım vallahi iyi kötü hasta değilsen kendi işini kendin yapacaksın.

temzılığe gelenler bizi çok zengin sanıyor ha ha.hatta başka evlerle kıyaslıyorlar yok şu bana çamaşır makinesi aldı şu çocuğuma bayramlık aldı vs.rekabeted e sokmaya çalışıyorlar pesss.ben bıktım vallahi iyi kötü hasta değilsen kendi işini kendin yapacaksın.

Kimse kusura bakmasın da ben temizlik işiyle mesgul olanların diğer çalışanlardan ne farkı var da böyle beklentilere giriyolar anlamıyorum.
Biz de bi yerlerde çalışıp zorlukla kazanıyoruz.
Ama ne diye yardımcı hanımın çocuğuna bayramlık alayım ne alaka?
Çamaşır makinesine gene hiç girmiyorum

Hahahaha hepsini yapan alet bence hiçbirini çok iyi yapmaz ya :KK70:
Mesela kurutmalı çamaşır makinesi
Bence ayrı ayrı iki makine daha iyi performans gösteriyor

O da dogru.
Of halisiz yeri supurmeye usenen bir ben varimdir sanirim :))
Ama ben de camlari esime kitlerim diye dusunuyorum.
Aleti severse banyoyu da yapar :)
E ben de supurup sileyim bari :KK52:

ılk mezun olduğumda kat şefıydım 5 yıldızlı business bir otelin bir kişi 14 oda temızlıyordu hergun de banamısın demıyorlardı.kadına bir gun için 170 verıyorsun yemeğini hazırlıyorsun kahvesini yapıyorsun arkasından vileda yapıyorsun toz alıyorsun yarım elle yer sıldırmıyorsun halı koltuk sıldırmıyorsun gene de yarım iş yapıyor saat 5 oldumu da sanki devlet memuru 10 dakıka işim kaldı bitıreyım de ayıp olmasın da yok.kırılmasın ev işi yapanlar bana ama vallahi çoğu boyle

O da dogru.
Of halisiz yeri supurmeye usenen bir ben varimdir sanirim :))
Ama ben de camlari esime kitlerim diye dusunuyorum.
Aleti severse banyoyu da yapar :)
E ben de supurup sileyim bari :KK52:

Bi bak başka markalarda da vardır
Ben fakirden memnunum ama daha işlevsel olanları varsa onları da denemek lazım ;)
Sen ecnebi ellerde değil misin? Oralarda daha değişikleri vardır.

250 tl civarıymış vallahi uygun bayramdan sonra ben de alacağım aklıma sokan üyeye tesekkurler

Ben fakirden memnunum ama daha işlevsel olanları varsa onları da denemek lazım :KK66:

Degisikleri ben anlamiyorum :)
Gecen camasir makinesi alicam saticiya programlari soruyorum, bana yazani okuyor. E okumamiz var anlatsana sunu demedim tabi :)) oyle saticilar da yardimci olmayinca boyle uzayli gibi bakiyom degisik urunlere.

Ben fakirden memnunum ama daha işlevsel olanları varsa onları da denemek lazım :KK66:
dur sizi guldureyım bayram öncesi.benim kuzen evlendi evine asla fakir marka bir şey almadı.sebebi de şuymuş adı fakir ya evine bereketsizlik fakirlik getırırmiş puhaha.bunu diyen mühendis bir de

du sizi guldureyım bayram öncesi.benim kuzen evlendi evine asla fakir marka bir şey almadı.sebebi de şuymuş adı fakir ya evine bereketsizlik fakirlik getırırmiş puhaha.bunu diyen mühendis bir de

Ahaha iyimis.
Kisisel batil inanc gelistirmis.
Bosh islerle de ugrasmasin ama

Back
X