B bernaayaz Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2019 1.581 1.272 18 Ocak 2023 Konu Sahibi bernaayaz #1 Kazanlı ütü almam gerek acilen. Araştıracak çok vaktim yok. 5000 tl altında philips veya tefal hangi ütüyü almaylıyım?
Kazanlı ütü almam gerek acilen. Araştıracak çok vaktim yok. 5000 tl altında philips veya tefal hangi ütüyü almaylıyım?
Faylinn Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2021 610 354 23 Ocak 2023 Konu Sahibi bernaayaz #2 bernaayaz .!.: Kazanlı ütü almam gerek acilen. Araştıracak çok vaktim yok. 5000 tl altında philips veya tefal hangi ütüyü almaylıyım? Genişletmek için tıkla... Bende philips var çok memnunum kodunu net bilmiyorm lacivert rengi. İnternette uygun fiyata bulabilirsiniz güvenilir bi siteden. Mediamarkt, teknosa gibi.
bernaayaz .!.: Kazanlı ütü almam gerek acilen. Araştıracak çok vaktim yok. 5000 tl altında philips veya tefal hangi ütüyü almaylıyım? Genişletmek için tıkla... Bende philips var çok memnunum kodunu net bilmiyorm lacivert rengi. İnternette uygun fiyata bulabilirsiniz güvenilir bi siteden. Mediamarkt, teknosa gibi.