Bugününün dünden farkı

safahat

Önce usul sonra vusul
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
2.011
52
158
“İki günü eşit olan ziyandadır” H.şerifine dayanarak hadi burada paylaşımda bulunalım.

Şöyle ki;

Dün geçti gitti ve bugün hayatımıza neler katabildik...

Son düzenleme:
İlk paylaşım da benden gelsin.

Düzenini birazcık bozduğum günlük hayatıma bir düzen getirmeye çalışacağım bugün; günüme daha çok aktivite sığdırmak adına.

bugünün dünden farkı ne diye düşündüğüm zaman inanın ki öğlen yediğim yemek ve eve gidince yapacağım akşam yemeğinin bir gün öncesinden farklı olması dır

Her geçen gün zihnime , vicdanıma , olgunluğuma ve tecrübelerime yeni bir soluk katıyor .

Ben bir anneyim .

Bugünüm dünümden hep farklı .

Çünkü her gün yeni bir şeyler öğrettiğim 3 yaşında bir oğlum var . Belki işin kolayına kaçmış oluyorum bu şekilde ama , her geçen 24 saatte onun büyümesine katkıda bulunmak dünümü bugünümden ayıran en büyük gelişme.

İnsanoğlunun hep kendisine bir şeyler katması gerektiğinden yanayım bende.Oldum , bittim ben artık denilemez ; nefes aldığımız sürece.

Bugün , dünden farklı olsun bana bir şey daha katsın diye... Hiçbir şey yapmaya fırsat bulamazsam '' 3-5 satır daha okuyacağım '' ... Okumanın nereden alırsanız alın , herşeyin başı olduğunu unutmayalım lütfen .

güzel bir başlık olmuş canım
her geçen gün bir öncekinden daha çok işim oluyor içinden çıkamıyorum bazen ama hep dünyalık işler
ukba adına da bir şeyler yapmak lazım
bu konuda rahatsız oluyorum gerçekten

Artık güne daha erken başlamak güzelmiş ne dolu dolu geçti günüm

Bugünümün dünden farkı biraz daha yorgunum .

Bana öğrettiği ise ; yorulmanın sonunda dinlemenin keyfinin paha biçilmez olduğu

Dünden farkı yeni bir başlangıç yapmak istiyor olmam kalbimdeki bu korkuya, huzursuzluğa karşı hayata dahada bir umutla sarılıyor olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…