canım ben daha bana ilk çıkma teklif ettiğinde başladım herşeye ilk önce ıyyy hiç tipim değil demiştim
sarışın renkli gözlü aslında annem falan kızar hala çirkin dediğimde neresi çirkin diye ama ben hoşlanmazdım sarışın renkli gözlülerden neyse ilk teklif ederken karşımda titriyordu ilk kız arkadaşıyım ilk aşkıyım ben onun
kabul etmezdim teklifini ama bana tek bir söz söyledi ve o sözün üzerine olabilir dedim tam bir sene anasından emdiği sütü burnundan getirdim kıskançmı cimrimi şiddete meyilli mi ne varsa testten geçirdim
bütün sınırları zorladım ben bunları yaptıkça uzaklaşak bırakacak diye düşünürken evlenecez derdi ben de asla evlenemeyiz evlenmem derdim neyse 1 sene bu böyle devam etti bu arada alışmaya başladım kendimi evlilik hayalleri kurarken yakalamaya başladım sonunda evlenme teklifine evet dedim teklif ederken hala titriyordu karşımda
2 sene nişanlılık dönemi sürdü işte o zaman aşık oldum ona artık kesindim nettim evimin direği olacak adamdı çok sakin kolay kolay sinirlenmeyen ve bana deli gibi aşık bir adam duruyordu karşımda
tabiki bende ona ama ben ailemden gördüğüm şiddet baskılardan dolayı sinirli bir insandım depresyona meyilli bir yapım var ama o zamana kadar görmediğim sevgiyi ilgiyi dibine kadar yaşattırıyordum kendime
evlendik ilk seneler kavgalar sinir krizleri eee iki kişinin birbiriyle aynı evde yaşaması büyük sorundu büyük bir şehirden küçük bir ilçeye gelmiştik yalnız kalmıştım ben işsizdim o işe gidiyordu evde akşama kadar yalnız kalıyordum ve çok bunalıyordum neyse ilk zamanlar bu kadar emin olduğum adamdan çocuk bile istememiştim
çünkü evlenince değişebilme ihtimali vardı bana göre ama öyle olmadı evlenince daha da iyi daha da anlayışlı oldu ben artık emindim sıkı sıkı tutundum bağlandım onsuz nefes alamazdım artık ve zamanı gelmişti çocuğumun babası olabilirdi
rabbim çok bekletmeden bir kız çocuğu verdi bize bu arada evliliğimizi de inanç süsleriyle süslüyorduk bana gösteriyordu eğer bir insan kalbini imanla doldurursa herşeyin allahtan geldiğine inanırsa herşeye daha az üzülüyor...
bende onun için elimden geleni yapıyordum çocuk olunca biraz sıkıntıya girdik kızımız çok zor bir bebekti ama mutluyduk hayatımızda herşey düzene giriyordu devlet işine de atanmıştı herşey herşey çok güzel gidiyordu atandığımız yer küçüktü ama ildi bende işe girdim gelir gelmez ama bu arada ikinci kızıma hamile kalmışım ayrıldım işten her işte yardım eder ev işinde dışarda bebek bakımında yani bütün bunlar onun iyiliğinden şimdide işinde çok yükseldi maddi açıdanda manevi açıdanda çok mutluyuz
ben mi ne yaptım yokluk çektik ama hiç sesimi çıkartmadım ailesine kendi ailem gibi sahip çıkmaya çalıştım onu hep güler yüzle karşılarım hiç küsmeyiz ona hep sevdiğimi söyler bütün güzellikleri yüzüne söylemekten çekinmemhatta gün içinde tel.le arar onu çok özlediğimi çok sevdiğimi söylerim pohpohlarım hep hakediyor kötü özellikleri var tabi başta değiştirmeye çalıştıysamda kabullendim şimdi onu hiç sıkmam kıskançlık krizlerine hiç girmedim şimdiye kadar hatta şikayetçi bu durumdan
ufacık bişi yapsam senin için yaptım derim insanların arasında hep yüceltirim kimseye ezdirmem sakin yapıda olduğu için hep ezmeye çalışıyorlar özellikle ailesi:)yaptığı her işte destek olurum mesela geçen sene ek iş olsun diye iş kurmaya çalıştı 30 bin lira batırdı bişi demedim çabaladım onunla beraber hiç yapmadığım şeyleri yaptım düşün yani salça kaynattım o zararı en az atlatsın diye :)yatakta hiç ama hiç reddetmedim ....böyle uzar gider saygı duydum sevdim bol bol sevdim bebek gibi her fırsatta öptüm kokladım sevgimi sonuna kadar gösteriyorum hiç esirgemiyorum