• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugünlerde iyi değilim yardım edin

iyi birisini bulursan hiçte zor değil ben hayatımın en güzel yıllarını evlilikte yaşadım 32 yaşındayım 9 senedir evliyim evlenmeden önceki hayatımı yaşanmamış sayıyorum rabbim eşimi başımdan eksik etmesin hala o eve gelecek diye heyecanlanıyorum hala camda bekliyorum gözlerine baktığımda içim eriyor yaşama sebebim o benim allahım herkese bu mutluluğu tattırsın :16:

maşallah :nazar::nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin . konu sahibine de gönül ferahlığı, mutluluk versin...

iyi birisini bulursan hiçte zor değil ben hayatımın en güzel yıllarını evlilikte yaşadım 32 yaşındayım 9 senedir evliyim evlenmeden önceki hayatımı yaşanmamış sayıyorum rabbim eşimi başımdan eksik etmesin hala o eve gelecek diye heyecanlanıyorum hala camda bekliyorum gözlerine baktığımda içim eriyor yaşama sebebim o benim allahım herkese bu mutluluğu tattırsın :16:
Allah mutluluğunuzu arttırsın. bunu nasıl sağadığını açıklayabilir misin. konu sahibinin konusu ile alakası yok ama ihtiyacım var iyi bişeyler duymaya.

Canım biraz beni anlatmış gibisin o yüzden konun daha bi üzücü geldi bana. Ben eşimin kimseyle görüşmesini falan yakalamadım ama ailevi sorunlar bende yeni evlendiğimde yaşadım evlendik 3 gün sonra annem çekip gitti ben babam ve eşimle kaldım başbaşa ilk aylarım 2 eve bakmakla geçti hatırlamak dahi istemiyorum çok kötü günlerdi bi yandan hasta olduğumu öğrendim eminim o üzüntüler etkiledi bi yandan aynen senin gibi 20 kg aldım şimdi yazarken bile gözlerim doluyo nişanlandığım andan evliliğimin 1-1,5 senesine kadar yani 2 senem burnumdan geldi ömrümün en kötü günlerini yaşadım annemle babam 2 ay sonra barıştılar şimdi herşey iyi ama benim psikolojim bozulduğuyla rezil olduğumla kaldım çünkü ben senin gibi ayrı şehirdede değildim herkes sordu eşimin ailesinede rezil oldum 10 gün diye götürdüler annemi düğün üstü biraz tatsızlık olmuştu bidaha yollamadılar annemde cahil bi insan nasıl kandırdılar kimbilir arayıp sormadı demişler halbuki hep aradım neyse hatırlamak bile istemiyorum bazen anneme sen beni bırakıp gittin diye ağlıyorum o derece yer etmiş çünkü ben sırf o yalnız kalmasın diye aynı apt.da oturmak istemiştim neyse...
Sonra bende anladımki artık kendi yuvamı kurdum annem yada babam ölebilirde ve benim kardeşimde yok tek dayanağım eşim ama onunlada ilk zamanlar çatışmalarımız oldu bir eve girince farklı oluyo herşey ailesi özellikle babası ve eltim çok tiksindirici kötü insanlar yeni işe girmişti ve asgari ücretle geçinmeye çalışıyoduk zaten psikolojimde bozulmuştu eşimlede çok kavgam oldu yani ama allah razı olsun ne kilom ne tavırlarım hakkında en ufak lafını duymadım ben git dedim o kaldı.
Benden önce ciddi ilişkisi olmuş, benimde oldu. Arkadaşlık sitelerinde üyeliği varmış abisiyle ikisinin hatta hala googleda ismini yazınca çıkıyo üyeliği iptal ettirdik siteye mail atarak ama hala çıkıyo benden öncekiler beni ilgilendirmez sevgiliyken bi yamuğunu görmedim sadece ilk zamanlardı eski sevgilisinin ismiyle hitap etmişti o zaman biraz kızdım ama boşverdim evlendikten sonrada hiç öyle bişeyi olmadı ama eğer sadece sevgiliyken yada yeni evliyken konuşulmuş diyosan ve yüzyüze görüşülmemişse affet dicem çünkü elle tutulur bi sebep yok güzelce konuş ben bu duruma çok üzüldüm bi nevi aldatılmış sayılırım ya ben yapsaydım bunu sen ne hissedersin de eminim o da pişman olmuştur o kadar kötü bişe yaptığını düşünememiş olsa gerek. Bundan sonra bi yanlışı daha olursa ondan sonra artık affetmem deyip yoluna bakarsın.
Evet ailen artık eşin ama onsuz yaşayamam gibi bi psikolojiye girme çünkü hayat bu allah korusun ölse napcaksın? Senin yerinde olsam eğer çalışmıyosan bi işe girerim hem kilo vermen kolay olur hem oyalanırsın hemde elinde paran olur yarın kötü bişe olsa dımdızlak kalmazsın.
Kilona laf söylemesi çok kırıcı ama inanıyorumki azmedersen verirsin onun için değil kendin için ver ve o ne kadar kötü konuşursa o kadar hırs yap o konuştuğu kızlardan çok daha güzelleşip peşinde pervane edeceğin günleri düşün istedikten sonra yaparsın ama kendi başına diyet yapma bi dr.a git benim gibi bi rahatsızlığında çıkabilir ondan kaynaklıysa tedavi olursun sporda şart yazıl bi spor salonuna hem zaman geçer birde nacizane tavsiyem hemen çocuk yapma önce bi hayatın düzelsin ben 2,5 sene sonra kaldım çokta iyi oldu hamilelik eşler arasına biraz soğukluk katıyo özellikle cinsellikte bide o bakımdan soğumayın şimdi birbirinizden.

Allah mutluluğunuzu arttırsın. bunu nasıl sağadığını açıklayabilir misin. konu sahibinin konusu ile alakası yok ama ihtiyacım var iyi bişeyler duymaya.

canım ben daha bana ilk çıkma teklif ettiğinde başladım herşeye ilk önce ıyyy hiç tipim değil demiştim :1:

sarışın renkli gözlü aslında annem falan kızar hala çirkin dediğimde neresi çirkin diye ama ben hoşlanmazdım sarışın renkli gözlülerden neyse ilk teklif ederken karşımda titriyordu ilk kız arkadaşıyım ilk aşkıyım ben onun:16:

kabul etmezdim teklifini ama bana tek bir söz söyledi ve o sözün üzerine olabilir dedim tam bir sene anasından emdiği sütü burnundan getirdim kıskançmı cimrimi şiddete meyilli mi ne varsa testten geçirdim:1:

bütün sınırları zorladım ben bunları yaptıkça uzaklaşak bırakacak diye düşünürken evlenecez derdi ben de asla evlenemeyiz evlenmem derdim neyse 1 sene bu böyle devam etti bu arada alışmaya başladım kendimi evlilik hayalleri kurarken yakalamaya başladım sonunda evlenme teklifine evet dedim teklif ederken hala titriyordu karşımda:17:
2 sene nişanlılık dönemi sürdü işte o zaman aşık oldum ona artık kesindim nettim evimin direği olacak adamdı çok sakin kolay kolay sinirlenmeyen ve bana deli gibi aşık bir adam duruyordu karşımda:16:

tabiki bende ona ama ben ailemden gördüğüm şiddet baskılardan dolayı sinirli bir insandım depresyona meyilli bir yapım var ama o zamana kadar görmediğim sevgiyi ilgiyi dibine kadar yaşattırıyordum kendime

evlendik ilk seneler kavgalar sinir krizleri eee iki kişinin birbiriyle aynı evde yaşaması büyük sorundu büyük bir şehirden küçük bir ilçeye gelmiştik yalnız kalmıştım ben işsizdim o işe gidiyordu evde akşama kadar yalnız kalıyordum ve çok bunalıyordum neyse ilk zamanlar bu kadar emin olduğum adamdan çocuk bile istememiştim :17:

çünkü evlenince değişebilme ihtimali vardı bana göre ama öyle olmadı evlenince daha da iyi daha da anlayışlı oldu ben artık emindim sıkı sıkı tutundum bağlandım onsuz nefes alamazdım artık ve zamanı gelmişti çocuğumun babası olabilirdi:emir_bebek:
rabbim çok bekletmeden bir kız çocuğu verdi bize bu arada evliliğimizi de inanç süsleriyle süslüyorduk bana gösteriyordu eğer bir insan kalbini imanla doldurursa herşeyin allahtan geldiğine inanırsa herşeye daha az üzülüyor...
bende onun için elimden geleni yapıyordum çocuk olunca biraz sıkıntıya girdik kızımız çok zor bir bebekti ama mutluyduk hayatımızda herşey düzene giriyordu devlet işine de atanmıştı herşey herşey çok güzel gidiyordu atandığımız yer küçüktü ama ildi bende işe girdim gelir gelmez ama bu arada ikinci kızıma hamile kalmışım ayrıldım işten her işte yardım eder ev işinde dışarda bebek bakımında yani bütün bunlar onun iyiliğinden şimdide işinde çok yükseldi maddi açıdanda manevi açıdanda çok mutluyuz
ben mi ne yaptım yokluk çektik ama hiç sesimi çıkartmadım ailesine kendi ailem gibi sahip çıkmaya çalıştım onu hep güler yüzle karşılarım hiç küsmeyiz ona hep sevdiğimi söyler bütün güzellikleri yüzüne söylemekten çekinmemhatta gün içinde tel.le arar onu çok özlediğimi çok sevdiğimi söylerim pohpohlarım hep hakediyor kötü özellikleri var tabi başta değiştirmeye çalıştıysamda kabullendim şimdi onu hiç sıkmam kıskançlık krizlerine hiç girmedim şimdiye kadar hatta şikayetçi bu durumdan :1:ufacık bişi yapsam senin için yaptım derim insanların arasında hep yüceltirim kimseye ezdirmem sakin yapıda olduğu için hep ezmeye çalışıyorlar özellikle ailesi:)yaptığı her işte destek olurum mesela geçen sene ek iş olsun diye iş kurmaya çalıştı 30 bin lira batırdı bişi demedim çabaladım onunla beraber hiç yapmadığım şeyleri yaptım düşün yani salça kaynattım o zararı en az atlatsın diye :)yatakta hiç ama hiç reddetmedim ....böyle uzar gider saygı duydum sevdim bol bol sevdim bebek gibi her fırsatta öptüm kokladım sevgimi sonuna kadar gösteriyorum hiç esirgemiyorum:16:

canım ben daha bana ilk çıkma teklif ettiğinde başladım herşeye ilk önce ıyyy hiç tipim değil demiştim :1:

sarışın renkli gözlü aslında annem falan kızar hala çirkin dediğimde neresi çirkin diye ama ben hoşlanmazdım sarışın renkli gözlülerden neyse ilk teklif ederken karşımda titriyordu ilk kız arkadaşıyım ilk aşkıyım ben onun:16:

kabul etmezdim teklifini ama bana tek bir söz söyledi ve o sözün üzerine olabilir dedim tam bir sene anasından emdiği sütü burnundan getirdim kıskançmı cimrimi şiddete meyilli mi ne varsa testten geçirdim:1:

bütün sınırları zorladım ben bunları yaptıkça uzaklaşak bırakacak diye düşünürken evlenecez derdi ben de asla evlenemeyiz evlenmem derdim neyse 1 sene bu böyle devam etti bu arada alışmaya başladım kendimi evlilik hayalleri kurarken yakalamaya başladım sonunda evlenme teklifine evet dedim teklif ederken hala titriyordu karşımda:17:
2 sene nişanlılık dönemi sürdü işte o zaman aşık oldum ona artık kesindim nettim evimin direği olacak adamdı çok sakin kolay kolay sinirlenmeyen ve bana deli gibi aşık bir adam duruyordu karşımda:16:

tabiki bende ona ama ben ailemden gördüğüm şiddet baskılardan dolayı sinirli bir insandım depresyona meyilli bir yapım var ama o zamana kadar görmediğim sevgiyi ilgiyi dibine kadar yaşattırıyordum kendime

evlendik ilk seneler kavgalar sinir krizleri eee iki kişinin birbiriyle aynı evde yaşaması büyük sorundu büyük bir şehirden küçük bir ilçeye gelmiştik yalnız kalmıştım ben işsizdim o işe gidiyordu evde akşama kadar yalnız kalıyordum ve çok bunalıyordum neyse ilk zamanlar bu kadar emin olduğum adamdan çocuk bile istememiştim :17:

çünkü evlenince değişebilme ihtimali vardı bana göre ama öyle olmadı evlenince daha da iyi daha da anlayışlı oldu ben artık emindim sıkı sıkı tutundum bağlandım onsuz nefes alamazdım artık ve zamanı gelmişti çocuğumun babası olabilirdi:emir_bebek:
rabbim çok bekletmeden bir kız çocuğu verdi bize bu arada evliliğimizi de inanç süsleriyle süslüyorduk bana gösteriyordu eğer bir insan kalbini imanla doldurursa herşeyin allahtan geldiğine inanırsa herşeye daha az üzülüyor...
bende onun için elimden geleni yapıyordum çocuk olunca biraz sıkıntıya girdik kızımız çok zor bir bebekti ama mutluyduk hayatımızda herşey düzene giriyordu devlet işine de atanmıştı herşey herşey çok güzel gidiyordu atandığımız yer küçüktü ama ildi bende işe girdim gelir gelmez ama bu arada ikinci kızıma hamile kalmışım ayrıldım işten her işte yardım eder ev işinde dışarda bebek bakımında yani bütün bunlar onun iyiliğinden şimdide işinde çok yükseldi maddi açıdanda manevi açıdanda çok mutluyuz
ben mi ne yaptım yokluk çektik ama hiç sesimi çıkartmadım ailesine kendi ailem gibi sahip çıkmaya çalıştım onu hep güler yüzle karşılarım hiç küsmeyiz ona hep sevdiğimi söyler bütün güzellikleri yüzüne söylemekten çekinmemhatta gün içinde tel.le arar onu çok özlediğimi çok sevdiğimi söylerim pohpohlarım hep hakediyor kötü özellikleri var tabi başta değiştirmeye çalıştıysamda kabullendim şimdi onu hiç sıkmam kıskançlık krizlerine hiç girmedim şimdiye kadar hatta şikayetçi bu durumdan :1:ufacık bişi yapsam senin için yaptım derim insanların arasında hep yüceltirim kimseye ezdirmem sakin yapıda olduğu için hep ezmeye çalışıyorlar özellikle ailesi:)yaptığı her işte destek olurum mesela geçen sene ek iş olsun diye iş kurmaya çalıştı 30 bin lira batırdı bişi demedim çabaladım onunla beraber hiç yapmadığım şeyleri yaptım düşün yani salça kaynattım o zararı en az atlatsın diye :)yatakta hiç ama hiç reddetmedim ....böyle uzar gider saygı duydum sevdim bol bol sevdim bebek gibi her fırsatta öptüm kokladım sevgimi sonuna kadar gösteriyorum hiç esirgemiyorum:16:
maşallah arkadaşım Allah bozmasın çok güzel bi evliliğin var, Allah herkese böyle evlilikler nasip eder inşallah.

maşallah arkadaşım allah bozmasın çok güzel bi evliliğin var, allah herkese böyle evlilikler nasip eder inşallah.

amin arkadaşım kusura bakma konunuda istila ettik ama arkadaş sorunca yazayım dedim çünkü insanlar hep kötü örnekler görüyorlar ya evliliği öcü gibi görmeye başladılar bende cevap vermek istedim iyilerde olduğunu görsünler diye tek olay doğru insanı seçmek ve doğru insan olmayı başarabilmek sevgi saygı hoşgörüyle herşey çok daha güzel oluyor birde üçüncü kişileri ilişkiye sokmamak:))

canım cevabın için teşekkürler benim evlilik serüvenimin başlangıcı da aynı seninki gibi oldu. şu yazmış olduklarının yüzde doksanını ben de yaptım hala da devam ediyorum. ailesini çok severim sayarım onlar da beni. ama bizde ben sinirli ve baskın bi karaktere sahibim. o da sinirli bir yapıya sahip. çok tartıştık zamanında. şimdi tartışmıyoruz ama eskileri kusabiliyorum. bunu yapmamak için çok direniyorum ama arada kaçırıyorum. krizi büyütüyoruz işte.
toparlamaya çalışıyoruz son zamanlarda.

canım cevabın için teşekkürler benim evlilik serüvenimin başlangıcı da aynı seninki gibi oldu. şu yazmış olduklarının yüzde doksanını ben de yaptım hala da devam ediyorum. Ailesini çok severim sayarım onlar da beni. Ama bizde ben sinirli ve baskın bi karaktere sahibim. O da sinirli bir yapıya sahip. çok tartıştık zamanında. şimdi tartışmıyoruz ama eskileri kusabiliyorum. Bunu yapmamak için çok direniyorum ama arada kaçırıyorum. Krizi büyütüyoruz işte.
Toparlamaya çalışıyoruz son zamanlarda.

canım eğer o da sinirli olsaydı yürümezdi bizim ilişkimiz zaten başta taaa en başta bitirirdim ben önce mantık sonra aşk diyenlerdenim..... Eskileri unutmaya çalış ya da tartışma tarzında değilde nazlanarak çok üzülüyorum hayatım bunu içimden atamıyorum diyerek ben bütün şikayetlerimi bu şekilde aktarırım mesela babası ya da kardeşi bişi söylediyse bugün çok üzüldüm birtanem ben onlara ne yapıyorumki bana böyle davranıyorlar diyerek anlatırım olayları o da bana hak verir hatta boşver haklısın onlar seni kıskanıyorlar der:)inşallah toparlanırsınız mümkün olduğu kadar sakin yaklaşın olaylara ben baya aştım sinirimi aşmaya çalışın siz düzelirseniz o da düzelir ben bunu gördüm dene bir kaç gün herşeyi bir kenara koy eşini öperek uyandır ona güzel sözler söyle sevdiğini belli et eve geldiğinde öperek karşıla halini hatrını sor güzel şeylerden bahset eskiden bahset ama nişanlıyken geçen güzelliklerden hiç suçlama sadece iyi şeyler söyle en sevdiği yemekleri yap masayı süsle bunları yaparsan kendinin süslenmene bile gerek yok unutma en güzel süs tatlı dil yumuşak huydur bunları yap bak nasıl düzeliyor herşey birkaç gün sonra yaz bana mutlaka değişiklikleri:)

öyle olur bayıla bayıla alırlar sonra yok buran böyle yok şuran böyle.
aman cnm sen onun için değil kendin için bakımlı ol aynaya baktığında
güvenin artacak.güvenin artması eşini korkutacak.erkekler böyle güçsüz
kadına yüklenirler kilolarını ver alımlı ve havalı bir kadın ol bu senin için kendin
için yeni bir hayat için hadi bakalımkolay gelsin:)

Back