- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
- Konu Sahibi arwen10_19
-
aılenızdekı sorunlar psıkolojık sorunlar yasamanıza ve dolayısıyla kılo almanıza neden olmus.bence ılk once hayatı yasamaya kendınızden baslayın.esınız ıcın degıl sadece kendınız ıcın bır uzmandan destek alın hem kılolar hem de psıkolojınız ıcın.sonra daha mantıklı dusunecegınıze emınım.su anda karar vermeyın.
Size kendini affettirmeye çalışırken sizin kilonuza mı laf etti anlamadım.
teşekkür ederim canım ben de öle düşünüyorum hayatın merkezine kendimi koymakla başlıcam işe.kocamı gerşekten çok seviyorum ona hakzılık etmek istemiyorum ama şu anki psikolojim buna izin vermiyo.insanın kendine yaptığını başkası yapamaz.kendime inanmakla başlıcam işe ve artık herşeyin çok faklı olacağına..
allah yardımcınız olsun ilk önce olaya kilo vermekle başlayın o zaman kendine güveniniz hayata bakışınız değişiyor ve daha mutlu oluyorsunuz ikincisi eşinizin eski mesajlarıymış evlendikten sonra yaptımı peki böyle bişi yani tabiki kabul edilemez ama sizinle ilk tanıştığı sıralarsa işin ciddiyetine pek varmamış alışık olduğu hayattan vazgeçmesi zaman almış olabilir ama bu yaptığını da çabucak kabullenmeyin biraz burnu sürtsün ama kendini savunmak için sizin fiziksel özelliklerine saldırması hiç hoş değil mutlaka bunuda burnundan fitil fitil getirin pişmansa ve siz ayrılık düşünmüyorsanız bunları sürekli gündemde tutarak evliliğinizi daha büyük bir çıkmaza sürüklemeyin inşallah bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsınız sevgiler....
benim de korkum bu böle güzel bi evliliğin bu yüzden etkilenmesini istemiyorum ama elimde olmadan gündeme getiriyorum.evlendikten sonra yine facebookta görüşmüş,beni falan sormuşlar o şekilde bir kaç mesajlaşma olmuş o kişilerle yani bana öle dedi.
Sonucta yeni mesajlar degil, yani yine eskide kalmis seyler ve zaten siz bu konuyu konusup halletmissiniz.
Bence de kendinize olan güveniniz gitmis.
Esinizle tartisma sirasinda ki " sen eskiden daha yakisiklimiydinda bunlar sana bakiyordu" demen " sen yakisikli degilsin" demeye calismaktir.
Bir insan karsisindakini asagiliyorsa bunun sebebi kendini karsisindakinden daha asagida görmesidir.
Bence ilk olarak aldim dedigin kilolari vermeye calis, sonra kendin zaman ayir ve kendini gelistir.
Göreceksin hersey iyiye gidecektir.
zaten saolsunlar bunda iki arkadaşımla kilo vermeye başladık ve artık daha hırslandım.aynen dedıklerın olacak alzen ben güçlü bi kadınım ve bu görünüşüme de yansıyacakcanım o zaman tetikte olacaksın hep ama eşine hissettirmeyeceksin bir de şu kilo olayını iyi düşün çünkü kendimden biliyorum hayatın öyle değişiyorki benim eşim kiloma laf etmezdi ama ben sırf bu yüzden dışarı bile çıkmak istemezdim giydiğim yakışmıyordu kilolarımı verince herşey değişti şimdi gezip tozup eğlenmek istiyorum bol bol arkadaş edinyorum hayat daha zevkli hale geldi duruşum gülüşüm konuşmam bile değişti hiç bir şey için değil kendin için kendine bak kilo ver güzelleş sonra da eşini peşinden koştur:))))
zaten saolsunlar bunda iki arkadaşımla kilo vermeye başladık ve artık daha hırslandım.aynen dedıklerın olacak alzen ben güçlü bi kadınım ve bu görünüşüme de yansıyacak
O kadar iyi anliyorum ki seni.
Bende evlendim, hic bilmedigim bir ulkeye geldim.
Etrafimda gectim dost vs, turkce konusan kimse yok.
Esimin uzerine daha fazla dustum.
Ben dustukce o kendini geri cekmeye basladi.
Kendini o kadar caresiz, yapayalniz hissediyorsunki, nefes alamiyorum zannediyordum.
Ama baktim bu boyle yurumuyor.
Ben o kadar fedakarlik yapmama ragmen, adamin umrunda bile degil.
Bende kendime ugraslar bulmaya basladim.
Dillerini bilmedigim halde, komsular edindim kendime.
Cunku ben buyum. Eve kapanacak, tek biri bagimli yasayacak biri degilimki.
Uzun zamandir da ders calsiyorum.
Kpss ye hazirlaniyorum, kendime gore bir hedefim var.
Inanki kafam daha rahat artik.
Cunku hayatim sdc ondan ibaret degil.
Msjlar, mailler konusunda empati kuramiyorum.
Yaptiklari cok yanlis.
Sana diyebilecegim tek sey, kendine ugraslar bul.
Turkiyedeymissin, etrafinda muhakkak yapacak birseyler vardir.
Ortamini degistir, kendinde yenilik yap.
Sdc kendin icin yasa.
canım arwencim öncelikle çok üzüldüm senin üzülmene daha bi üzüldüm
öncelikle kendine kızacak birşeyler bulma derim sen hayatını düzenini ona gore kurmuşsun herşeyimi o yaptım yıkıldım diye düşünme hepimize ilk etapta dogru gelen budur. zamanla hata oldugunu anlasakta... sen suclu değilsin arkadaşım.
gecmıste yaşamışsın böyle bir güvensizlık tekrar % 100 guveniyor olmakta hata yapmışsın. ama şuda varkı taktıgı telefon eski telefon ve sen eskıden zaten face sınde bu gibi şeylerle karsılastıgında gereklı kavgayı yapmışsın aslında bu geçmışın kavgası birazda
eşinin yaptıgı büyük hata ama senin fikrine göre şekillenir hepsiayrılmaksa fikrin yapacak diyecek birşey yok ama devam etmekse içinden tartış onla geregi kadar tartışıp yıprandıgınıza inanıyorsan bi dönem susmayı dene. hem bu ona ceza olacaktır cünkü korkacaktır senin ne düşündüğünü bilmediği için hemde sonucu merak edecektır. uzun bi susmadan sonra niyetin devam etmeksede blöf yap ayrılmayı teklıf et derim (eğer eşinin seni bırakmıcana eminsen) birazda böyle süründür .
kiloya gelince bende evlendikten sonra 20 kg aldım hatta senle aynı kılodayız. sen zaten kilonun bilincindesın vermeye başladın bıle
bazen eşlerımız bizi kırmak için agır şeyler söyluyorlar sinirden evet hırs yap azimle rejimine devam et ama üzülme. göster ona eski çıtır halını yeniden
ayrıca bak koskoca kk arkanda canım benım
çevr edinmeye ugraslar bulmaya calıs ama bulamıyorsanda gel buraya yaz rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?