• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugünlerde iyi değilim yardım edin

arwen10_19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
541
12
118
merhaba arkadaşlar,aslında sorun ne bilmiyorum.
evleneli 1,5 yıl oluyo, eşim karşıma çıkmasaydı evliliği düşünen bi insan değildim.onu çok sevdim, bağlandım, herşeyi onda buldum.evlendikten hemen sonra annemle babam ayrıldı abilerimle bağım kalmadı.yaşamaktan pek hoşlanmadığım bi şehirdeyim.burda ne bi dost ne yakın akraba hiç kimsem yok.ailem de böle olunca git gide içime kapandım,ve eşime daha bi sıkı sarıldım.varım yoğum o oldu.ve bu hayattaki en güvendiğim insan!!!..bazen kendime hayret ediyorum çünkü böyle biri değildim çevremde her zaman bi sürü arkadaşım olmuştur hepsi beni severdi her zaman bi adım önde gelirdim.ne bileyim işte böle anlatınca yargılamayın egolu bi insan değildim ama özel olduğumu hissettiren insanlar her zaman olmuştu yanımda.ama bu şehirde bunları bulamadım.

bunları anlatmamın sebebi birazdan bahsedeceğim konunun nedeni olabilir mi diye fikrinizi almak.

2 gün önce yaşadığım olayı anlatayım:
eşimin telefonu bozuldu ve evdeki eski telefona hattını taktı.o tam mesajlara girerken telefonu ben aldım.direk yabancı isimle kaydedilmiş bi kadından ingilizce ben de seni özledim ama çok yoğunum.bi sürü de öpücük.hemen altta kendi mesajlarımı gördüm tarihe baktım yani ben hayatındayken olan bi olay.yeni çıkmaya başladığımız sıralarda gelmiş.o sırada bi boğuşma vs.telefonu vermemek için bana git bile dedi.o an kendimden geçtim beynim idrak edemedi ne olduğunu.neyse uzatmıyım kavga gürültü sakinleşmek için balkona çıktım.ama ne baktığım yeri görüyorum ne bişey hissediyorum.biz böle olamazdık herkes bunu yaşardı ama benim kocam böle biri değildi bana bunu nasıl yaşattı.
o sırada o mesajı silmiş hemen ve KAYITLI OLN DİĞER YABANCI KADINLARIN NUMARALARINI da, yanıma geldi.işte o önceden kalmış vs dedi okumadım sanıyodu.dedim ben salak mıyım mesaj benımkılerın üstünde tarihine de baktım.zaten bunun evlenmeden önce facebookunda bi sürü yabancı kadın vardı. orda da bunlarla olan mesajlarını yakalamıstım ılk evlendıgımız sıralarda.onlara yaptığı iltifatlar inanın bana hiç sölemediği cümleler.içim acımıştı o cümleleri okuyunca.o konuyu kapatmıştık ki bu olay oldu.en başından beri face'e kesinlikle ikimizn fotosunu koymadı.yakışıklı bi adamın resmini koymuş o yabancı kadınlar o sanıyo.kendi bilgilerimi vermek istemiyom hem kullanmıom artık falan dedi ben de ısrar etmemiştim o zamanlar.şimdi anlıyorum sebebini.
neyse sonra oturdu anlattı.biz evliyken de görüşmüş bi süre.hadi msnde falan görüştün peki neden telefon numaraları da var ne yapıodun amacın neydi.ya da ben bunu hakettim mi ben sana yetmiyomuydum dedim.arada mesajlaşıodum onlar ölesine vs bi sürü laflar.
kızlar bunları böle anlatıyorum ama o olayın olduğu gece resmen sinir krizi geçirdim yatarken nefesim kesildi bi kaç gündür hala boğuluyorum gibi oluyo.2 gündür bana karşı çok iyiydi ne istersem alıyo yapıyo,sonuçta düşününce hakkını yemeyeyim face'de o ilk evlendiğimiz sıralarda bulduğum mesajlarından beri ne giriyo ne bişey.o olaydan beri hiç güvenimi sarsmamıştı taki gecen güne kadar.
ahh diyorum neden benım aklımı soru ısaretlerıyle doldurdun?o günden beri akşamlara kadar maıllerını okuyorum.normal kız arkadaşlarından şüphelenır oldum.biraz kendimi dinlemeyeyim hemen başlıyo şüpheler.Allahım yardım et aşabileyim bu durumu.hep tamam artık kapatalım konuyu diyorum ama aklıma bişley takılıyo yine tartışma.o da sıkıldı hissediyorum ama napayım.
iste ilk yazdıklarım şimdi devreye giriyo şu an böle olmamın sebebi asıl kendime olan güvenimi kaybetmem.ve hayatımı tamamen onunla doldurmam.dedim ya şu an yaşadığım yerde kendimi bulamadım.evlendıkten sonra 20 kg aldım kendime bakasım gelmiyodu ama bu işler böle değilmiş dün akşam görünüşümle ilgili öle bi laf söledi ki bana.bunu asla unutmıcam.

şimdi nolur bana bişeyler söleyin çok mu abartıyorum ve bu benden mi kaynaklanıyo yoksa bunları haketmediğimi düşünmekle ve üstüne bu kadar gitmekle haklımıyım?

aılenızdekı sorunlar psıkolojık sorunlar yasamanıza ve dolayısıyla kılo almanıza neden olmus.bence ılk once hayatı yasamaya kendınızden baslayın.esınız ıcın degıl sadece kendınız ıcın bır uzmandan destek alın hem kılolar hem de psıkolojınız ıcın.sonra daha mantıklı dusunecegınıze emınım.su anda karar vermeyın.

Kendine gel. Güçlü bir kadın ol. Eşine çaresizliğini asla hissettirme. Çalışırım kendş ayaklarımın üstünde de durabilirim izleminini ver ona. Bak güzelim, sen eşine bağlanmışsın o her zaman ona bağlı yaşayabileceğini biliyor ailenin durumu da bunun üstüne gelmiş. Kendine güvenmen için önce kilolarını ver. Bakımlı ol. İyice kendini toparla ve bu adamla devam edebileceğini düşünüyorsan, ki asla hatasını kabullenme ama cezasını da ver.

Allah yardımcın olsun. Zor bir zaman bekliyor seni

Size kendini affettirmeye çalışırken sizin kilonuza mı laf etti anlamadım.

aılenızdekı sorunlar psıkolojık sorunlar yasamanıza ve dolayısıyla kılo almanıza neden olmus.bence ılk once hayatı yasamaya kendınızden baslayın.esınız ıcın degıl sadece kendınız ıcın bır uzmandan destek alın hem kılolar hem de psıkolojınız ıcın.sonra daha mantıklı dusunecegınıze emınım.su anda karar vermeyın.

teşekkür ederim canım ben de öle düşünüyorum hayatın merkezine kendimi koymakla başlıcam işe.kocamı gerşekten çok seviyorum ona hakzılık etmek istemiyorum ama şu anki psikolojim buna izin vermiyo.insanın kendine yaptığını başkası yapamaz.kendime inanmakla başlıcam işe ve artık herşeyin çok faklı olacağına..

Size kendini affettirmeye çalışırken sizin kilonuza mı laf etti anlamadım.

evet eski kız arkadaşlarından konuşurken o zamanlar daha mı yakışıklıydın dedim ve buna alındı konu burdan açıldı sende eskiden daha güzeldin kendini bi bak falan dedi ben de sen de yakışıklı olduğundan face e boy boy resimlerini koydun dedim.böle gittikçe biribirimizi kırıyoruz.

teşekkür ederim canım ben de öle düşünüyorum hayatın merkezine kendimi koymakla başlıcam işe.kocamı gerşekten çok seviyorum ona hakzılık etmek istemiyorum ama şu anki psikolojim buna izin vermiyo.insanın kendine yaptığını başkası yapamaz.kendime inanmakla başlıcam işe ve artık herşeyin çok faklı olacağına..

aynen oyle kendımıze verdıgımız zararı mutsuzlugu bıze bı baskası yasatamaz.bunun farkında olmanız ve adım atmak ıstemenız cok guzel.basaracagınıza ınanıyorum

allah yardımcınız olsun ilk önce olaya kilo vermekle başlayın o zaman kendine güveniniz hayata bakışınız değişiyor ve daha mutlu oluyorsunuz ikincisi eşinizin eski mesajlarıymış evlendikten sonra yaptımı peki böyle bişi yani tabiki kabul edilemez ama sizinle ilk tanıştığı sıralarsa işin ciddiyetine pek varmamış alışık olduğu hayattan vazgeçmesi zaman almış olabilir ama bu yaptığını da çabucak kabullenmeyin biraz burnu sürtsün ama kendini savunmak için sizin fiziksel özelliklerine saldırması hiç hoş değil mutlaka bunuda burnundan fitil fitil getirin pişmansa ve siz ayrılık düşünmüyorsanız bunları sürekli gündemde tutarak evliliğinizi daha büyük bir çıkmaza sürüklemeyin inşallah bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsınız sevgiler....

allah yardımcınız olsun ilk önce olaya kilo vermekle başlayın o zaman kendine güveniniz hayata bakışınız değişiyor ve daha mutlu oluyorsunuz ikincisi eşinizin eski mesajlarıymış evlendikten sonra yaptımı peki böyle bişi yani tabiki kabul edilemez ama sizinle ilk tanıştığı sıralarsa işin ciddiyetine pek varmamış alışık olduğu hayattan vazgeçmesi zaman almış olabilir ama bu yaptığını da çabucak kabullenmeyin biraz burnu sürtsün ama kendini savunmak için sizin fiziksel özelliklerine saldırması hiç hoş değil mutlaka bunuda burnundan fitil fitil getirin pişmansa ve siz ayrılık düşünmüyorsanız bunları sürekli gündemde tutarak evliliğinizi daha büyük bir çıkmaza sürüklemeyin inşallah bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsınız sevgiler....

benim de korkum bu böle güzel bi evliliğin bu yüzden etkilenmesini istemiyorum ama elimde olmadan gündeme getiriyorum.evlendikten sonra yine facebookta görüşmüş,beni falan sormuşlar o şekilde bir kaç mesajlaşma olmuş o kişilerle yani bana öle dedi.

Sonucta yeni mesajlar degil, yani yine eskide kalmis seyler ve zaten siz bu konuyu konusup halletmissiniz.
Bence de kendinize olan güveniniz gitmis.
Esinizle tartisma sirasinda ki " sen eskiden daha yakisiklimiydinda bunlar sana bakiyordu" demen " sen yakisikli degilsin" demeye calismaktir.
Bir insan karsisindakini asagiliyorsa bunun sebebi kendini karsisindakinden daha asagida görmesidir.
Bence ilk olarak aldim dediginiz kilolari vermeye calisin, sonra kendinize zaman ayirin ve kendinizi gelistirin.
Göreceksiniz hersey iyiye gidecektir.

Son düzenleme:
benim de korkum bu böle güzel bi evliliğin bu yüzden etkilenmesini istemiyorum ama elimde olmadan gündeme getiriyorum.evlendikten sonra yine facebookta görüşmüş,beni falan sormuşlar o şekilde bir kaç mesajlaşma olmuş o kişilerle yani bana öle dedi.

canım o zaman tetikte olacaksın hep ama eşine hissettirmeyeceksin bir de şu kilo olayını iyi düşün çünkü kendimden biliyorum hayatın öyle değişiyorki benim eşim kiloma laf etmezdi ama ben sırf bu yüzden dışarı bile çıkmak istemezdim giydiğim yakışmıyordu kilolarımı verince herşey değişti şimdi gezip tozup eğlenmek istiyorum bol bol arkadaş edinyorum hayat daha zevkli hale geldi duruşum gülüşüm konuşmam bile değişti hiç bir şey için değil kendin için kendine bak kilo ver güzelleş sonra da eşini peşinden koştur:))))

O kadar iyi anliyorum ki seni.
Bende evlendim, hic bilmedigim bir ulkeye geldim.
Etrafimda gectim dost vs, turkce konusan kimse yok.
Esimin uzerine daha fazla dustum.
Ben dustukce o kendini geri cekmeye basladi.
Kendini o kadar caresiz, yapayalniz hissediyorsunki, nefes alamiyorum zannediyordum.
Ama baktim bu boyle yurumuyor.
Ben o kadar fedakarlik yapmama ragmen, adamin umrunda bile degil.
Bende kendime ugraslar bulmaya basladim.
Dillerini bilmedigim halde, komsular edindim kendime.
Cunku ben buyum. Eve kapanacak, tek biri bagimli yasayacak biri degilimki.
Uzun zamandir da ders calsiyorum.
Kpss ye hazirlaniyorum, kendime gore bir hedefim var.
Inanki kafam daha rahat artik.
Cunku hayatim sdc ondan ibaret degil.
Msjlar, mailler konusunda empati kuramiyorum.
Yaptiklari cok yanlis.
Sana diyebilecegim tek sey, kendine ugraslar bul.
Turkiyedeymissin, etrafinda muhakkak yapacak birseyler vardir.
Ortamini degistir, kendinde yenilik yap.
Sdc kendin icin yasa.

Sonucta yeni mesajlar degil, yani yine eskide kalmis seyler ve zaten siz bu konuyu konusup halletmissiniz.
Bence de kendinize olan güveniniz gitmis.
Esinizle tartisma sirasinda ki " sen eskiden daha yakisiklimiydinda bunlar sana bakiyordu" demen " sen yakisikli degilsin" demeye calismaktir.
Bir insan karsisindakini asagiliyorsa bunun sebebi kendini karsisindakinden daha asagida görmesidir.
Bence ilk olarak aldim dedigin kilolari vermeye calis, sonra kendin zaman ayir ve kendini gelistir.
Göreceksin hersey iyiye gidecektir.

evet o da aynen öle algıladı zaten. ama ben ona her zaman yakışıklı biri olduğunu belirtirim.gerek ona aldığım kıyafetlerle olsun ki kendinin de bakımlı biri olması sebebiyle gayet şık bi görünüşü var bunu o da biliyo.ben de belirtiyorum. ama nedense bu şekilde anladı.

canım o zaman tetikte olacaksın hep ama eşine hissettirmeyeceksin bir de şu kilo olayını iyi düşün çünkü kendimden biliyorum hayatın öyle değişiyorki benim eşim kiloma laf etmezdi ama ben sırf bu yüzden dışarı bile çıkmak istemezdim giydiğim yakışmıyordu kilolarımı verince herşey değişti şimdi gezip tozup eğlenmek istiyorum bol bol arkadaş edinyorum hayat daha zevkli hale geldi duruşum gülüşüm konuşmam bile değişti hiç bir şey için değil kendin için kendine bak kilo ver güzelleş sonra da eşini peşinden koştur:))))
zaten saolsunlar bunda iki arkadaşımla kilo vermeye başladık ve artık daha hırslandım.aynen dedıklerın olacak alzen ben güçlü bi kadınım ve bu görünüşüme de yansıyacak

Canim benim ya biz sahiden bazen kadin olarak sirf evlendik diye salabiliyoruz kendimizi..

ama yok iste hata ediyoruz( tabi ki yanlis anlama bu kesinlikle yaptiklarini dogrulamaz,onaylamaz)

demem su ki biz böyle yaparsak zamanla esimize kendimizi bagli hisedip sanki onsuz olamazmisiz gibi his ediyoruz,

ama birakalimda onlar bize öyle baglansinlar:27:

imkanin varsa spora basla bence

ayyy kilo cok kötü:47:

benimde 30 kilo fazlam var ama arti yediklerime dikkat edip spor yapiyorum.

ama esin demek ki siginacak yer arayip dün aksam haksizca sana satasip hakaret etmis:20:

canım arwencim öncelikle çok üzüldüm senin üzülmene daha bi üzüldüm :29:
öncelikle kendine kızacak birşeyler bulma derim sen hayatını düzenini ona gore kurmuşsun herşeyimi o yaptım yıkıldım diye düşünme hepimize ilk etapta dogru gelen budur. zamanla hata oldugunu anlasakta... sen suclu değilsin arkadaşım.
gecmıste yaşamışsın böyle bir güvensizlık tekrar % 100 guveniyor olmakta hata yapmışsın. ama şuda varkı taktıgı telefon eski telefon ve sen eskıden zaten face sınde bu gibi şeylerle karsılastıgında gereklı kavgayı yapmışsın aslında bu geçmışın kavgası birazda
eşinin yaptıgı büyük hata ama senin fikrine göre şekillenir hepsiayrılmaksa fikrin yapacak diyecek birşey yok ama devam etmekse içinden tartış onla geregi kadar tartışıp yıprandıgınıza inanıyorsan bi dönem susmayı dene. hem bu ona ceza olacaktır cünkü korkacaktır senin ne düşündüğünü bilmediği için hemde sonucu merak edecektır. uzun bi susmadan sonra niyetin devam etmeksede blöf yap ayrılmayı teklıf et derim (eğer eşinin seni bırakmıcana eminsen) birazda böyle süründür .
kiloya gelince bende evlendikten sonra 20 kg aldım hatta senle aynı kılodayız. sen zaten kilonun bilincindesın vermeye başladın bıle
bazen eşlerımız bizi kırmak için agır şeyler söyluyorlar sinirden evet hırs yap azimle rejimine devam et ama üzülme. göster ona eski çıtır halını yeniden
ayrıca bak koskoca kk arkanda canım benım
çevr edinmeye ugraslar bulmaya calıs ama bulamıyorsanda gel buraya yaz rahatla :34:

Son düzenleme:
zaten saolsunlar bunda iki arkadaşımla kilo vermeye başladık ve artık daha hırslandım.aynen dedıklerın olacak alzen ben güçlü bi kadınım ve bu görünüşüme de yansıyacak

bravo sana işte böyle bütün kadınlar güçlüdür görünüşünle duruşunla eşini şaşırtacaksın sen herşeyi yoluna koyunca bir daha görüşelim tamammı canım:)

O kadar iyi anliyorum ki seni.
Bende evlendim, hic bilmedigim bir ulkeye geldim.
Etrafimda gectim dost vs, turkce konusan kimse yok.
Esimin uzerine daha fazla dustum.
Ben dustukce o kendini geri cekmeye basladi.
Kendini o kadar caresiz, yapayalniz hissediyorsunki, nefes alamiyorum zannediyordum.
Ama baktim bu boyle yurumuyor.
Ben o kadar fedakarlik yapmama ragmen, adamin umrunda bile degil.
Bende kendime ugraslar bulmaya basladim.
Dillerini bilmedigim halde, komsular edindim kendime.
Cunku ben buyum. Eve kapanacak, tek biri bagimli yasayacak biri degilimki.
Uzun zamandir da ders calsiyorum.
Kpss ye hazirlaniyorum, kendime gore bir hedefim var.
Inanki kafam daha rahat artik.
Cunku hayatim sdc ondan ibaret degil.
Msjlar, mailler konusunda empati kuramiyorum.
Yaptiklari cok yanlis.
Sana diyebilecegim tek sey, kendine ugraslar bul.
Turkiyedeymissin, etrafinda muhakkak yapacak birseyler vardir.
Ortamini degistir, kendinde yenilik yap.
Sdc kendin icin yasa.

çok haklısın arkadaşım hayat benim hayatım ve ben onu seviğim için yanındayım.bu olanlardan ders almasını istemiyorum çünkü bidaha yapmıcanı gerçekten biliyorum.benim tek isteğim ne biliyo musun.onu ne kadar sevdiğimi ona kendimi adamış olduğumu görmesi kendine yapılmasını istemediği bişeyi bana yaşatmaması.ve bu konuyu kısa sürede unutabilmek

canım arwencim öncelikle çok üzüldüm senin üzülmene daha bi üzüldüm :29:
öncelikle kendine kızacak birşeyler bulma derim sen hayatını düzenini ona gore kurmuşsun herşeyimi o yaptım yıkıldım diye düşünme hepimize ilk etapta dogru gelen budur. zamanla hata oldugunu anlasakta... sen suclu değilsin arkadaşım.
gecmıste yaşamışsın böyle bir güvensizlık tekrar % 100 guveniyor olmakta hata yapmışsın. ama şuda varkı taktıgı telefon eski telefon ve sen eskıden zaten face sınde bu gibi şeylerle karsılastıgında gereklı kavgayı yapmışsın aslında bu geçmışın kavgası birazda
eşinin yaptıgı büyük hata ama senin fikrine göre şekillenir hepsiayrılmaksa fikrin yapacak diyecek birşey yok ama devam etmekse içinden tartış onla geregi kadar tartışıp yıprandıgınıza inanıyorsan bi dönem susmayı dene. hem bu ona ceza olacaktır cünkü korkacaktır senin ne düşündüğünü bilmediği için hemde sonucu merak edecektır. uzun bi susmadan sonra niyetin devam etmeksede blöf yap ayrılmayı teklıf et derim (eğer eşinin seni bırakmıcana eminsen) birazda böyle süründür .
kiloya gelince bende evlendikten sonra 20 kg aldım hatta senle aynı kılodayız. sen zaten kilonun bilincindesın vermeye başladın bıle
bazen eşlerımız bizi kırmak için agır şeyler söyluyorlar sinirden evet hırs yap azimle rejimine devam et ama üzülme. göster ona eski çıtır halını yeniden
ayrıca bak koskoca kk arkanda canım benım
çevr edinmeye ugraslar bulmaya calıs ama bulamıyorsanda gel buraya yaz rahatla :34:

çok teşekkür ederim canım arkadaşım inan şuraya yazmamla rahatlamam bir oldu bi de sizin desteğiniz.ben o insan değilim ya hayata küsmüş değilim ben yolumu kendim çizerim demi,sevdiğimi de o yolda gururla yanımda taşırım.o benim ve kimseye bırakmaya niyetim yok.peşimden koşması da değil dileğim benle gururlanması.herşey güzel olacak dimi orlic.beraber başarıcaz inşallah.

Back