- 29 Ocak 2024
- 353
- 496
- 29
Benimde uyku girmiyor gözüme. Nasıl bir dünya oldu anlamıyorum. Bende gördüm o görüntüleri malesef. İnanamadım. Sonra çocuğun çizdiği resim flan yayınlandı iyice kafayı yedim. Alalen planlamis çocuk zaten 1 sene önce kıza bir video çekip yollamış bugün seni öldürecektim, bu dünyadan giderken birini öldürmek istiyorum onun sen olması çok özel flan diye. Alalen bir psikopat, çocuğun odasındaki resimler vs korkunç. Çocuğun ailesi bile şikayet etmiş hastaneye yatirmislar kaç kere. Bilmiyorum gerçekten inanmak istemedim olanlara. Hele ki o annenin feryatları içimi dağladı. Çocuk kendisi arayıp haber vermiş sanırım kızın annesine kızın burda diye. Zaten kadın aşağıda kendini parcalarken çocuk yukarda sakin sakin oturuyor. Bir türlü anlam veremiyorum ben bunun sadece uyuşturucu etkisi ile olduğunu düşünmüyorum kesinlikle uzun zamandır planliyormus bunu cani. Anne rehabilitasyon merkezine alınmış. İki gencecik can gitti, geriye acılı ana babalar kardeşler kaldı. Allah'ım dayanma gücü versin hepsine. Sonumuz hayır olsun bizleri evlatlarımızı korusun Rabbim. Umarım adalet işlemesi gerektiği gibi işler bundan sonra. Bu sistemle bu anlayışla katiller korkmaz ama bizler sokağa çıkmaktan korkar hale geliriz böyle.Bugün oldurulen kizin vücudunun sansursuz goruntulerini x de gordum. Annesinin kızın kafasının basinda sinir krizi gecirdigini falan bunlar beni çok etkiledi ve uykum kacti, isigi bile kapatamiyorum. Gerçekten kendimi şokta hissediyorum akşamdan beri kendime gelemedim. Midem bulanıyor başım dönüyor o görüntülerden sonra. Sizler de gördünüz mü ne dusunuyorsunuz? Birkac gun once, az da olsa siddete meyilli oldugunu fark ettiğim sevgilimden ayrildigim icin kendimi sansli hissediyorum. Ama insallah her zaman yaptıgı gibi tekrar ulasmaya çalışmaz ve beni tehdit etmez. Cok korkuyorum. Ailem, kucuk kiz kardesim, kendim adina.