Bilemedim, madem adalet sistemi kadınları korumak için hiçbir şey yapmıyor o zaman en azından kadınlara silah kullanma ve taşıma hakkı verilmeli diye düşünüyorum. Bu nasıl bir iştir arkadaştır anlamıyorum, adamlar defalarca kez tehdit ediyorlar öldürürüm diye, hiç koca bir sıfır salıveriyorlar sonra gelip cinayeti işliyorlar. Yazlık komşumuz bu şekilde öldü, adam hapisteydi üstelik kadına sürekli çıkınca öldürücem diye mektup gönderiyordu. Kadın avukat tuttu, defalarca kez gitti savcıya yalvardı salıvermeyin diye ama adam çıktı hapisten geldi öldürdü kadını. Bakıyorsun 9 suçtan sbaıkalı elemanlar ellerini kollarını sallayarak geziyor sonra cinayet işliyor ancak öyle hapse giriyor. Madem adalet sistemi kendini düzeltmiyor, vatandaşları koruyamıyor, o zaman vatandaşlara kendini koruma hakkı verilmeli diye düşünüyorum. Bu konuda ABDyi cidden takdir ediyorum, bizim sistemin salıvereceği Eylem Tok denen rezil ve oğlunu hemmen tuttular, cezayı kestiler de toplumca öyle rahatladık. Evine, arabana, işyerine giren olursa da tehdit eden olursa da çekip sorgusuz sualsiz vurabiliyorsun. Yargı da devlet de her zaman vatandaşın yanında helali hoş olsun.