• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugünden itibaren bu konuda ileriye dönük planlar yapmıyorum artık..

cnm bak madem müstakbel eş adayın bu sene okul bittikten sonra askere gitmeyi kabul etmiş gitsin gelsin ztn o gelene kdr sen 22 olcan sanırım eğer 4 seneye tamamlamayı çok istiyosa evlendikten sonra yada askerden geldikten sonrada devam eder açıköğretime. zaten 4 yıllık okumanın askerliğe bi katkısı yok artık

ee askerden gelince zaten hemen evlencek değilsiniz bunun sözüydü nişanıydı 1 seneyi bulcak senin yaş da 23 olcak bak sitede caspersy diye bi arkadaşım var bnm (2010un yemek yemeyi çok seven tombiş gelinleri topiğinde) o evli hemde 21 yaşında ve hem çalışıyo hem evine zmn ayırıyo sen yürekten istedikten sonra herşeyi yaparsın inş

he bu arada seydaferat da haklı anne baba tmm deyince kimseye laf düşmez sakın kimseyi karıştırma işine yoksa çok bunalırsın ben o kdr uzak tuttuğum halde bana karışmaya kalktılar ben de ben ne yaptığımı biliyorum kimse karışmasın dedim susup kaldılar

kimseye kulak asma sen

cnm bak madem müstakbel eş adayın bu sene okul bittikten sonra askere gitmeyi kabul etmiş gitsin gelsin ztn o gelene kdr sen 22 olcan sanırım eğer 4 seneye tamamlamayı çok istiyosa evlendikten sonra yada askerden geldikten sonrada devam eder açıköğretime. zaten 4 yıllık okumanın askerliğe bi katkısı yok artık

ee askerden gelince zaten hemen evlencek değilsiniz bunun sözüydü nişanıydı 1 seneyi bulcak senin yaş da 23 olcak bak sitede caspersy diye bi arkadaşım var bnm (2010un yemek yemeyi çok seven tombiş gelinleri topiğinde) o evli hemde 21 yaşında ve hem çalışıyo hem evine zmn ayırıyo sen yürekten istedikten sonra herşeyi yaparsın inş

he bu arada seydaferat da haklı anne baba tmm deyince kimseye laf düşmez sakın kimseyi karıştırma işine yoksa çok bunalırsın ben o kdr uzak tuttuğum halde bana karışmaya kalktılar ben de ben ne yaptığımı biliyorum kimse karışmasın dedim susup kaldılar

kimseye kulak asma sen

Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.a.s.
Ben zaten karıştırtmam da annemle,babam için aynı şeyi diyemeyeceğim..Başkalarının lafına çok bakarlar.Özellikle annem kardeşlerini çok dinler.Kendi birşeyi onaylamasın ama teyzemlerden biri kendi görüşünde onay versee o annemi değiştirmeye yetiyor..

Bir teyzem le baya dertleştim bıktım artıkk kaçak gezmekten ben ne yaptığımı biliyorum ama anneme anlatamıyorum artık sevgilin var mı dediklerinde hiiç inkar etmiyorum ne olacaksa olsun dedim..:delphin:

Bizde zaten hemen evlilik düşünmüyoruz canım hatta 23te söz nişan 24te falan evleniriz diyoruz kısmet tabiki..Hayatımda biri varken ertelemeyi düşünmüyorum açıkçasııı.Beklesem ne değişecek?Bekarlık tamam hoş,güzelde şuanki hayatımda yaptıklarımdan pek farklı şeyler yapmayacağım evlenirsem (3 yıl sonra)yerimseniben kader,kısmet tabiki herşeyin hayırlısı:1closedeyes:

sizin işiniz de bize benziyor.ben eşimle 2002 yılında üniversitede tanıştım,18 yaşındaydım,ben 4 yıllık üniversiteydim,o 2 yıllık bitirdi,sonra işe girdi,benm önce okulumun bitmesini bekledik,sonra eşim o arada açıköğretimden 2 yıl devam etti,kısa dönem askerlik yaptı.sonra tekrar aynı işine girdi,tabi bu arada biz üniversite 3.sınıfta nişanlandık.3,5 yıl nişanlı kaldık.o yzden çok rahattık,toplam 7 yıl a yakın bir zaman böyle geçti,2,5 ay önce sonunda muradımıza erdik ve evlendik.24 ocak ta 7.yılı bitiricez,8 e giricez.şimdi böyle anlatırken 5 satırda geçti,ama 7 yıl az buz değil,ama çok şükür mutlu mesut atlattık,mecbursun da zaten bir anlamda,okulun bitmesi,iş vs.askerliğini yapmadan evlensek mi diye çok düşündük,ama iyi ki de öyle yapmamışız.ki şu an 25 yaşındayım bence gayet normal bir yaş evlenmek için.

:delphin:
sizin işiniz de bize benziyor.ben eşimle 2002 yılında üniversitede tanıştım,18 yaşındaydım,ben 4 yıllık üniversiteydim,o 2 yıllık bitirdi,sonra işe girdi,benm önce okulumun bitmesini bekledik,sonra eşim o arada açıköğretimden 2 yıl devam etti,kısa dönem askerlik yaptı.sonra tekrar aynı işine girdi,tabi bu arada biz üniversite 3.sınıfta nişanlandık.3,5 yıl nişanlı kaldık.o yzden çok rahattık,toplam 7 yıl a yakın bir zaman böyle geçti,2,5 ay önce sonunda muradımıza erdik ve evlendik.24 ocak ta 7.yılı bitiricez,8 e giricez.şimdi böyle anlatırken 5 satırda geçti,ama 7 yıl az buz değil,ama çok şükür mutlu mesut atlattık,mecbursun da zaten bir anlamda,okulun bitmesi,iş vs.askerliğini yapmadan evlensek mi diye çok düşündük,ama iyi ki de öyle yapmamışız.ki şu an 25 yaşındayım bence gayet normal bir yaş evlenmek için.

Hakikaten de çok benziyor ben malesef flört döneminide rahat geçiremiyorum anneme özkanla buluşucam desem kıyamet kopar çünkü.Mecburen şu arkadaşıma gdiyorum vs. diyorum yani siz gene rahatmışsınız canım..
Siz ne güzel mutlu,mesut geçirmişsiniz 7 yılı ama malesefki herkes böyle geçirmiyor:delphin:

Şuan beni tek sıkan şey mesela 7 yıl bile olsa onu şuanda bilmem neyse seviyorsam tabiki bekleyeceğim ama düşünmek bile yoruyor insanı :1closedeyes: benimde kendim için ideal gördüğüm yaştır 25 çok doğrı bir karar:1closedeyes:yerimseniben

Kızlar ben şimdi erkek arkadaşımın yengesini annemle tanıştırmak istiyorum nedeni belki görünce ön yargıları kırılacak,belki görüşmemize karşı çıkmayacak tanıyıncayerimseniben

Ama sanki tanşmak istiyodu da bu zamana kadar ben tanıştırmadım..Teyzemleri çok dikkate aldığından dolayı hep beraberken şakayla karışık laf arasında dokunduracağım bakalım eğer karşı çıkarsa da,

Ya ne kötülük var ilerde (kısmet olursa) nasıl insanlarla muhatap olacağımı merak etmiyormusun? Belki sende seversin,belkide benim göremediğim şeyleri göreceksin diyeceğim..Biraz da arkadaşlarımın annelerinden örnek vereceğim..Küçük bir semtte büyümüş anneciğim okumamış,çalışmamış görücü usulü evlenmişler babamla doğal olarak gençlerin yaşam tarzını yadırgıyor..Ama yapacak bişey yok!!

Sen şimdi git,4 yıl sonra gelirsin diyemem kii.!! Bakıcakmışız gençmişiz ama uzaktan konuşmayacakmışıızzz ayıpmış:1shok: Siiz ne düşündünüz kızlar..Dua edin banaayerimseniben:Saruboceq:

cnm aileleri devreye sokarsan bu sefer ailen ne bekliyosunuz adını koysanıza bi an evvel fln demeye başlıcaklar bi süre sonra ee durumu ailene anlatmaya kalksan askerlik var okuyo fln diye bu sefer askere gitmeden bi söz takın fln derler tabi bilmiyorum herkesin ailesi böyle olmaz ama tanıdığım çoğu kişide böyle oldu

aslında annenle paylaşabilsen sorun olmaz ama bak ben nişanlıyım ben bile hala nişanlımla buluşmaya gidiyorum demeye utanıyorum aileme nişanlım olcak diğer arkadaşlar olcak fln deyipi gidiyorum gerçi bnm ailem bişey demiyo ama ben söyleyemiyorum

bide şu olasılık var tutki sevgilinin yengesini annen sevmedi hoşlanmadı o zmn sana da baskı yapar yengesinden hoşlanmadıysam kimbilir o nasıldır fln diye

ya ama dediklerimin tam tersi de olabilir :uhm:

cnm aileleri devreye sokarsan bu sefer ailen ne bekliyosunuz adını koysanıza bi an evvel fln demeye başlıcaklar bi süre sonra ee durumu ailene anlatmaya kalksan askerlik var okuyo fln diye bu sefer askere gitmeden bi söz takın fln derler tabi bilmiyorum herkesin ailesi böyle olmaz ama tanıdığım çoğu kişide böyle oldu

aslında annenle paylaşabilsen sorun olmaz ama bak ben nişanlıyım ben bile hala nişanlımla buluşmaya gidiyorum demeye utanıyorum aileme nişanlım olcak diğer arkadaşlar olcak fln deyipi gidiyorum gerçi bnm ailem bişey demiyo ama ben söyleyemiyorum

bide şu olasılık var tutki sevgilinin yengesini annen sevmedi hoşlanmadı o zmn sana da baskı yapar yengesinden hoşlanmadıysam kimbilir o nasıldır fln diye

ya ama dediklerimin tam tersi de olabilir :uhm:
Canım tabiki öyle de olabilir ama bizim amacımız zaten hemen bazı şeylerin adını koymak değil annemler erken evlenme konusunda isteksizler yeni bi komşuyla tanışırcasına görüşülecek biz şöyleyiz,böyleyiz falan denmeyecek yaniiyerimseniben
Amaç tanışma zaten gerisinin geleceğini düşünmüyorum babamın da haberi olmayacak tabikii:delphin:

Back