Bugün yaşadığım kabus

Arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin. Sen burdaki olumsuz yorumlara takılma sadece bebeğini düşün. Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim ama şükürler olsun dünya tatlısı bir oğlum oldu sonrasında. Hayatta herşey insanlar içindir ve hazırlıklı olmamız lazım. Kötü sonuç çıkarsada üzülme Rabbim doğrusunu bilen ve verendir.

testlerde değil sorun. benim yumurtlamam geç olmuş yada bebek gelişmemiş.sebebi hala tam anlayamadı dr lar

seni cok iyi anliyorum.
Ama herseyin de hayirlisi,
uzme kendini.

Allah kaldiramayacagimiz dert vermesin insallah.
Sana da saglikli, hayirli uzun omurlu bir evlat nasip etsin insallah.

Hayret bişeysiniz milletin derdini küçümseyip alay etmekte bazılarınızın üstüne yok Size ne size basit gelen bişey belki çok etkiledi yazmayın arkadaş dalga geçeceksiniz sizin gibler Yüzünden çekilmez oluyor burası
Konu sahibi umarım Bebeğini kucağına alırsın sağlıkla

Yazının sonunu okuyana kadar nasıl gerildim üzüldüm
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin.inş en kısa sürede yine bebek sahibi olursun.ama herşey yolundaysa stres yapmak gerçekten boş.bana bi deseydi dr lar herşey yolunda.o zaman rahata erecektim işte
Canım sana soyle söyleyim herşey yolunda dese bile sürekli ona birsey olurmu diye düşüneceksiniz bitmiyor yani. Benim mucize gibi birşeydi doktorum bile kıymetli bebek demişti. Inşallah olur tekrar

Hayret bişeysiniz milletin derdini küçümseyip alay etmekte bazılarınızın üstüne yok Size ne size basit gelen bişey belki çok etkiledi yazmayın arkadaş dalga geçeceksiniz sizin gibler Yüzünden çekilmez oluyor burası
Konu sahibi umarım Bebeğini kucağına alırsın sağlıkla

Amin Allah razi olsun. Sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş

Arkadas bekar herhalde anlamamistir ondan:KK66:
Gecen yil bos gebelik yasadim.o duyguyu cok iyi bilirim.esimle agla agla mahvolmustuk.cok sukur siziki olumluymus..allahim size bagislasin.

Allah razı olsun. İnşallah Allah size de sapasağlam sağlıklı bir evlat nasip etsin

Konu sahibine aci hiyerarsisini gösteren bi tablo verin kadın ona göre. ÜzülsÜn

Ayy ne luzumsuzsunuz
Allah kimseye böyle bi acı yasatmasin demiş küfür mu etmiş sanki
demek ki üzülmüs kime ne
demek ki onun hayatında en önemli şey bebek şu an
geçmiş olsun stres yapmayın kendinize iyi bakin
olumsuz düşünce olumsuzlukları cekermis

Çok empati yapabiliyorsan burda bir sürü bebeğini hem de sizin ki gibi bir kaç haftalık değil ciddi ciddi bebeğini kaybetmiş kadın var onlar bunu okusa ??vay arkadaş ...biraz metanet ya.
Annesi babası ölenler de var ailemizle ilgili konu acmayalim mi ?
eşi aldatanlar da var ? Esle ilgili de acilmasin?

Rabbim kimseye böyle bi acı korku yaşatmasın diye başlıyorum.konu açmıştım regl gecikmesiyle dr a gittim pazartesi ve beta hcg 30 çıktı.5 6 gün gecikmeye o değerden fazla olması gerekiyormuş meğer.dr bişey demedi ama umutlu da değil gibi haftaya gel keseyi görelim dedi.ben araştırdım beta nın artması gerekiyormuş ve benimki çok düşükmüş.
bugün aile hekimine önceki değeri gösterdim 30 çok düşük,bi daha olur gençsin üzülme ya dış gebelik ya kimyasaldır dedi.orda başım döndü kendimi tutamadım ağladım :cry: .yine de kan verdim yarın sonucu alırım yükselmiştir belki diye
Kanı verirken hıçkıra hıçkıra ağladım. düşündükçe ağlamam arttı.hızla çıktım annemi alıp hastaneye gidecektim hemen sonuç öğrenirim yarına kadar bekleyemem diye.arabayı nasıl kullandım bilmiyorum :KK43:ağlamaktan önümü zor görüyodum. Hayatta böyle bir acı yaşadığımı hatırlamıyorum.
şimdi bu da bişey mi insanlar doğuma giderken kaybediyor diyenler olacaktır. haklısınız ama daha o küçücük ama öyle bi bağ kurdum ki.
neyse dr a gittim değer çok düşük dedi dr.o da umutlu değildi yine beta hcg yaptırdık.2 saate çıkar dediler.ama 2 saat... geçmedi o iki saat ömür gibi geldi.ya yükselmediyse ,ya düştüyse değer diye öldüm ağlamaktan.
beni bırakmasın gitmesin diye dua ettim hep.
sonucu alırken ellerim titriyordu açamadım korkudan sonra bi cesaret açtım.değer 152 çıktı.o an yaşadığım rahatlamayı mutluluğu anlatamam.
Şimdi bana kalan haftayı beklemek.çok zor süreçten geçiyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın.Düşmanıma bile

en çok bu satırlar dikkatimi çekti..
aman Allah korusun başkalarının hayatını göz ardı etmeyin..
sakinleşin öyle kullanın arabanızı

Annesi babası ölenler de var ailemizle ilgili konu acmayalim mi ?
eşi aldatanlar da var ? Esle ilgili de acilmasin?
Konu açılmasın demedim dert etme de demedim. İlerideki msjlarımı okusaydın anlardın. Dünyanın sonunu tarif etmiş sanki. Açtığım konulara bakarsan anlarsın böyle annelere bilhassa ayar oluyorum. Çocuğu doğunca gitti evde çocuğu ortalığı kırıp döküyo ama mutlu diye sesini çıkartmayanlar mishal. Bu kadar buldumcukluk allah katında da makbul değil bence. Allah vazgeçemediğiyle sınar insanı.

Bebegının olacagını 13 martta ogrenmıs yenı bır anne adayı olrak aglayarak okudumyazdıklarını sonuca muhtesem sevındım canım benım ..Rabbım sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah Saglıkla dunyay gellsın :)

canım benim öncelikle bebeğin hala senle olduğu için çok şanslısın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ilk gebeliğin sanırım yaşadıklarını yaşadım ve malesef benimki kimyasaldı. evet çok üzüldük çok ağladık ama Allah dert verince sabrını da veriyo. sonraki gebeliğimde kürtaj oldum ama ilki kadar çok üzülmedim ilk gebelikte insan olumsuz bişeyi hiç düşünemiyo başına geleceğini yakıştıramıyo. ama nasip kısmet işte.

o zaman Allah sana böyle bi acı korku yaşatmasın da sen benim yaşadıklarımı hiç anlama.daha bi kere vajinal muayene bile olmayan,hastane dr fobisi olan biri gebe olduğuna sevinemeden kürtaj olur büyük ihtimal diye cevap alıyor dr.dan
ama normal tabi üzülecek bişey yok
kusura bakmayın da öyle bir anlatmışsınız ki
Allah korusun..
hayatta ne acılar ne kederler var çok bağlanmışsınız tamam da
abartmayın lütfen bu kadar eğer gebeyseniz ki inşallah öyledir.. bu süreci çok zor atlatır
çevrenizi ve kendinizi fena yıpratırsınız

bu drlar da pek bi acayip insanı dumura uğratıyorlar, bi sabret bi bekle ağzına geleni söyleyen doktor olmaz. takip edelim diyip seni yollaması lazımdı

çok abartmışsınız.
ayrıca dış gebelik de olabilirdi benimde başıma geldi hemde 5. tüp bebek denememde ilk hamileliğimdi, ondan sonra denemeye bile cesaretim kalmadı.
Allah asıl bunu kimsenin başına vermesin.

Bende farklı birşey bekliyordum biraz abartmışsınız sanki.. Neyse bence sakin olun çünkü hamilelik 5 - 6 haftadan ibaret değil bu heyecanla 9 ay zor geçer gibi duruyor bebeğinize birşey olmasını istemiyorsanız herşeyi çok büyütüp kendinizi strese sokmayın derim.Allah sağlıkla kucağınza almak nasip etsin

X