Bugün yaşadığım kabus

tabi abarttım çünkü ben acı çekip ağlamayı çok seviyorum.3 dr un üçü de gebelik normal gitmiyo desin de ben de üzüleyim diye bekliyorum ben.nasıl insanlar var yaa:KK62: empati denen şeyden yoksunsunuz çok belli
Çok empati yapabiliyorsan burda bir sürü bebeğini hem de sizin ki gibi bir kaç haftalık değil ciddi ciddi bebeğini kaybetmiş kadın var onlar bunu okusa ??vay arkadaş ...biraz metanet ya.

2 Günde bir 2 katına çıkıyorsa her şey yolundadır.
evet artışlar iki kattan da fazla.çok sağol.sence çarşambaya kadar bekleyeyim mi ?yoksa cuma tekrardan mı baktırayım değerime ne kadar artmış diye ?

Üzülme ve endişelenme su akar yolunu bulur kaderinde ve kısmetinde varsa o bebeğin sen ne yaparsan yap o bu dünyaya gelecektirr..Dua et tatlım rabbim ben bu rahmime koyduğun canlıyı sağsalim sağlıklı kucağıma almak istiyorumm.. üzülmeme ,,ağlamama,izin verme elinden tut miniğimin de.. ama olurda kaybedersen (rabbim verdi rabbim aldı de.)mevlam hayırlı yaşamlar versin sana ve bebeğine..

Amin inş.evet artık stres yapmamam gerek ama dediğim gibi hiç sevinemedim bile.kimyasal gebelikten çok düşük ve dış gebelikten korktum.araştırdığıma göre kimyasallardan sonra hemen gebe kalma şansı da yüksekmiş zaten
Ben kimyasaldan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Dış gebelik çok zor Allah kimseye yaşatmasın.
Ama kimyasal düşükten bile sayılmıyor. Benimde günüm 8 gün geçmişti beta hcg 38 çıkmıştı. 2 gün sonra kaybettim.
Hayırlısı böyleymiş.

Çok empati yapabiliyorsan burda bir sürü bebeğini hem de sizin ki gibi bir kaç haftalık değil ciddi ciddi bebeğini kaybetmiş kadın var onlar bunu okusa ??vay arkadaş ...biraz metanet ya.
herkesin acısı içini yakar. Allah onlara da sabır versin.sanki erkek arkadaşım mesajıma cevap vermiyor diye dert yaptım.şu söylediğiniz gerçekten çok saçma.oldu o zaman evlat acısından ağır acı yokmuş kimse konu açmasın o zaman.

Üzülme ve endişelenme su akar yolunu bulur kaderinde ve kısmetinde varsa o bebeğin sen ne yaparsan yap o bu dünyaya gelecektirr..Dua et tatlım rabbim ben bu rahmime koyduğun canlıyı sağsalim sağlıklı kucağıma almak istiyorumm.. üzülmeme ,,ağlamama,izin verme elinden tut miniğimin de.. ama olurda kaybedersen (rabbim verdi rabbim aldı de.)mevlam hayırlı yaşamlar versin sana ve bebeğine..

Kesinlikle isyan etmiyorum.etmezdim de Allah ın izniyle.ama o zaman elimden gelmeden yaşadım bu acıyı.ağlamicam diye kendimi sıktım ama çenem titredi hıçkırdım.yoksa kesinlikle haklısın veren de alan da Rabbim.neden oldu diye sorgulama hakkım asla yok

evet artışlar iki kattan da fazla.çok sağol.sence çarşambaya kadar bekleyeyim mi ?yoksa cuma tekrardan mı baktırayım değerime ne kadar artmış diye ?
Cumartesi yaptırma şansın varsa yaptır. Yaptıramazsan pazartesiyi bekle.
Kese için de çok erken doktor erken çağırmış bence.
Ben geçen hafta 4+5 iken gittim kesemi göremedim. Senin büyük ihtimal geç döllenme oldu.
Şimdilik beta hcg ile takip et.

stresten ve BDV den uzak durun size tavsiyem.Gebeliğimin ilk aylarında kanamam olmuştu kaybettim sandım fakat şimdi yanımda ayağa kalkmaya çalışıyor :emir_bebek: Veren Allah alan Allah.. Emanet onlar bize. Bizim yapmamız gereken sıkıntıdan stresten kalbimizi ferah tutmak için çabalamak.En ufak bir şeyde dünya yıkılmış gibi davranmamak.Bebeği doğupta yaşına giripte kucağında kaybeden insanlar var.Her daim şükretmek gerek.Allah meleğinizi de sizi de korusun.

Benim de ilk evlendiğim sırada adet gecikmem olmuştu doktor ultrasonla muayene etti kan testi istedi, kan testi çıkmadan dış gebelik olabilir falan dedi, dış gebeliğin ne oluğunu bile bilmiyordum kan testi çıkana kadar internetten bakıp öğrenip türlü çeşitli senaryolar yazdım çok üzüldüm, sonuç çıktı hamile değildim dış gebelik de yoktu tabii, o an dış gebeliğin olmamasına mı sevinsem hamile olmadığıma mı üzülsem ne yapacağımı bilememiştim bir sonraki ay da doğal yoldan ikizlerime gebe kaldım, ne hissettiğini anlayabiliyorum üzme kendini değerin degüzel çıkmış Allah hayırlısıyla kalbindekini versin

amin çok sağolun.yaşadığınız için anlıyorsunuz.yaşamayan da empati yapar anlar.Allah ikizlerinizi size bağışlasın :KK9:

Kesinlikle isyan etmiyorum.etmezdim de Allah ın izniyle.ama o zaman elimden gelmeden yaşadım bu acıyı.ağlamicam diye kendimi sıktım ama çenem titredi hıçkırdım.yoksa kesinlikle haklısın veren de alan da Rabbim.neden oldu diye sorgulama hakkım asla yok
Biliyorum canım benimde başıma geldi o duygular çok çok farklı istem dışı hıçkırdığımı biliyorum..ben ağlamak istemiyordum ama göz yaşlarım kendiliğinden akıyordu.. sakinleş ve çarşamba günü git değerlerine baktır.. ve bizede mutlu haberlerini ver canımm..

herkesin acısı içini yakar. Allah onlara da sabır versin.sanki erkek arkadaşım mesajıma cevap vermiyor diye dert yaptım.şu söylediğiniz gerçekten çok saçma.oldu o zaman evlat acısından ağır acı yokmuş kimse konu açmasın o zaman.
Dert etmeyin demedim düşük olur kürtaj olur hayatın gerçeği bunlar. Helak olmayın dedim. Üzülür ağlarsın tamam da dünyanın sonunu anlatmışsınız siz.

Bu ne ya.. Böyle abartma mı olur. Tabi ki bağlanır üzülür insan da. Hayat bu Allah korusun herşey olabilir önünde uzun bi süreç var. Karnındakiyle kafayı oynatıyor bizim kadınımız.
sana yorum yapacak laf bulamadığım için bişey diyemiyorum.nasıl bi tabirse karnındakiyle kafayı oynatıyor bizim kadınımız??ben senin kadınlarından olmayayım olur mu?almayayım ben.sen kendince toplumsal tespitlerine devam et

Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah

bak arkadaşım neden bana kızdığını anlamadım ben senin yazdığın konuyu anlamadım yukarda yazdığım gibi kazaya falan tanık oldun sandım sonra anladığımda inşallah iyi olursun allah istedigini versin diye iyi dileklerimi söylediğim halde bu tavrın nedir..

sen başkasının konusu olsa eminim sende karışık olduğunu görürsün ve anlamaya bilirsin yada anlıyabilirsin ben açıklamasını yaptım iyi deilegimi dedim

bu tavrın uslubun hoş değil..

kızmak yerine evet azıcık karışık olmuş haklısınız demek yerine azarlamanın anlamı yok
sen anlamadım kaza mı olmuş deyince dalga geçtiğini sandım çünkü konuda trafik,kaza falan geçmiyor.ama gerçekten anlamamışsın kusura bakma.o yorumunu da okumadan ilk yorumuna cevap verdim farkettiysen

Canım artık stres olmayaya çalış, bol bol dinlen günde ortalama en az 6-7 bardak su iç , sakın ağır iş yapma ve mümkünse yattığında soluna yat.. Soluna yatarsan kan dolaşımın hızlanır ve bebeğin tutunma şansı artar .. İnşallah meleğin seninle kalır :nazar::nazar::nazar:
aminn.çok sağol canım

canım bende tub bebekle hamıleyım ve gecen haftakıultrasonumda kese grundu bebek gorunmedı kalp atısıda duyulmadı bos gebelık oldugu dusunuldu neler hısettım bılemezsın ben dogal yolla hamıle kalamayn hem esımde hem bende sorun var ve 2 cı tub bebek denemem maddı anlamda yıllar alabırı dun akşam tekrar gıttık ve elhamdullah bebegımın kalp atsını duydum ve hala dusuk rıskım oldugu kesenın altında bastan berı kanama alanım var eve geldıkten bısaat sonra once pembe sonra kahve rengı kanamam basladı hala devam edıyor bebegım benımlemı degılmı kalbımı durdumu dusutumu noldu hıc bılmıyorum gunluk ıgne olup ılac kullanıyorum en basından berı allah emanet ben herseyı yaptım gerı rabbıme kalmıs ve benım ılk gebelıgımde 9 haftalık kalbı durdugu ıcın kurtaç olmustum neredeyse 18 ay belkı daha fazla oldu allah sanada yardım etsın bebegıı bagıslasın ınaşşalah
İnş korkuların uçup gider,sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın cnm.Allah yardımcın olsun

ilk okuduğumda ben de anlamadım ama sanırım dış gebelik ya da düşükten korkuyor konu sahibi..

Kaç yıldır şu sitedeyim, kimse ile polemiğe girmedim sizinle de girmeyeceğim. İletişiminiz sıfır, zaten aynı dili konuşmuyoruz. Siz buradaki insanları tersleme haddine sahip değilsiniz. Kimse kimsenin stres topu değil. Herkes her konuda bilgi sahibi olmak zorunda değil.
Zaten konu başlığını okuyunca ve direk doktor vs. yazınca çok kötü bir şey yazacağınızı sandım. Medeni insanlar gibi gebelik testi yaptırdım diyebilirsiniz. Dışarda kimseyi sözü geçmeyen gelip burada insan azarlayarak ego tatmini yapıyor. Hadi kendine iyi bak. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın.

Daha önceki konularınıza da baktım, kendiniz demişsiniz hastane ile ilgili olan şeylerden çok korkuyorum diye. Kan aldırmak bile mesele sizin için. Sonuç umarım istediğiniz gibi olur ama bence bu ruh haliniz için destek almalısınız naçizane önerim. Hayat bu, her şey bizler için. Metanetle karşılamak lazım, hemen telaşlanmak, ağlamak, en kötü sonuç gibi düşünmek iyi bir şey değil ve sağlıksız bir düşünce çünkü.

X